Η διαδικασία δύσκολη όταν δεν έχεις τα απαιτούμενα εργαλεία και κάνεις πρώτη φορά λαβή από κόκκαλο.
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελα, αλλά για πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος.
Θα αναφέρω επιγραμματικά την διαδικασία, με έμφαση στα σημεία που δυσκολεύτηκα, γιατί λίγο πολύ η διαδικασία είναι γνωστή.
Αφαίρεση της παλιάς λαβής με χρήση εργαλείου τύπου Dremel.

Καθαρισμός του ξυραφιού, στο σημείο επαφής με την λαβή. Μούλιασμα κάνα τέταρτο με WD40.

Τοποθέτηση ταινίας διπλής όψης στο κόκκαλο, χρήση της παλιάς λαβής ως μοντέλο για σημάδεμα. Προσοχή η επικάλυψη της ταινίας, είναι από κάποιο υλικό, που δεν μπορείς να γράψεις επάνω του. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μαρκαδόρο, με όχι το καλύτερο αποτέλεσμα.
Κοπή με κλασική σέγα χειροτεχνίας ξύλου.

Η κοπή δεν πέτυχε, έτσι αναγκάστηκα να βάλω από πάνω, την παλιά λαβή για να έχω αναφορά. Τελική διαμόρφωση με την χρήση ενός γυαλόχαρτου για τύμπανο τοποθετημένο σε κλασικό τρυπάνι.

Δυστυχώς το κόκκαλο πετσικάρει πολύ. Για να μπορέσω να το ισιώσω, το έπιασα με δύο νταβίδια και σε κατσαρόλα με νερό να βράζει μία ώρα.

Τρίψιμο με γυαλόχαρτα υγρού στεγνού τύπου (εγώ τα χρησιμοποιώ πάντα με νερό), από 180 έως 2500, με στάση και στέγνωμα στα 1000 για να δω πόσο έχει καθαρίσει.

Τελικό φινίρισμα με δύο κλασικές πάστες μετάλλου.

Και το τελικό αποτέλεσμα.