Pannacrema Nuàvia Blu
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Θα πρεπει να περιμενουμε λιγο, κυρια απο τους χρηστες του MDC που αγορασαν το νεο Pannacremma να συμπληρωσουν καποια ξυρισματα με το Nuavia ωστε να εχουμε καποια καλυτερη εικονα.

-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Διαφωνώ με τα γραφόμενά σου Ηρακλή. Αν μου επιτρέπεις μετέφερα εδώ το θέμα για να απαντήσω.herco έγραψε: Το Nuavia ειναι σιγουρο οτι θα κανει τον Απατεωνισκο να βαλει τα κλαμματα με την αρωματικη του ενταση - κανει τα Phoenix να δειχνουν unscented - και σιγουρα θα το προτιμησουν οι συνφορουμιτες μας που δινουν μεγαλο βαρος σε αυτον τον τομεα.
Απο εκει και υστερα δεν ειδα κατι ξεχωριστο. Ο αρχικος αφρισμος ειναι σχετικα αδυναμος και η τελικη σαπουναδα δεν ειχε κατι φοβερο που να δικαιολογει τον θορυβο που εχει δημιουργηθει.
Η αρωματική ένταση του Νuavia είναι μεν δυνατή αλλά δεν είδα και τρομερή διαφορά για να βαλει τα κλάμματα γι αυτό το λόγο ο Ηοdges ή όπως τον λένε, ας επικεντρωθεί στο να κάνει τα σαπούνια του ανεκτά απ' όλους και να μη προκαλούν ερεθισμό σε μερικούς. Αλήθεια σαν άρωμα πως το βρήκες ;
Τέλος ο αφρισμός και η σαπουνάδα του, ήταν για μένα το κάτι άλλο. Δε ξέρω αν πέτυχα τη μέρα και πως τα κατάφερα και δω πάντως θα διαφωνήσω.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Ηλια μου, ελευθερα, καθε αποψη ειναι απαραιτητη και σεβαστη ;-)
Η αληθεια ειναι οτι μου εσπασε τη μυτη, απο την ωρα που μου το εδωσε ο Πετραν, και στο αμαξι που γυρνουσα σπιτι και στο δωματιο που το εβαλα, και κατα τη διαρκεια του ξυρισματος και τοσες ωρες που το αφησα εκει να στεγνωσει. Φταιει το κομματι που μου δωθηκε ? φταιει η μυτη μου ? Δεν ξερω. Επειδη περασαν απο τα χερια μου πολλα HTGAM και Phoenix, δεν ξανασυναντησα τοσο εντονη μυρωδια. Συμφωνω βεβαια στο "ας επικεντρωθεί στο να κάνει τα σαπούνια του ανεκτά απ' όλους και να μη προκαλούν ερεθισμό σε μερικούς" :-)
Τωρα για την αποδοση του. Δεν συνηθιζω να γραφω πολυ αρνητικες αποψεις (με εξαιρεση τα Proraso) - αλλα στην περιπτωση μας μιλαμε για ενα σαπουνι που πριν ακομα το δουμε γραφονταν αποψεις για συγκρισεις με MDC - δηλαδη για κατι που παει κατευθειαν στην κορυφη κλπ
Ε κατι τετοιο δεν το ειδα. Δεν το οργωσα με γουρουνοπινελο, ουτε καν με συνθετικο, το χαιδεψα με το Duke και δεν εβγαλε τιποτα το εντυπωσιακο. Εκρηξη αφρου δηλαδη δεν ειδα. Αν εχεις εμπειριες με αλλα φυτικα Γαλλικα θα εχεις δει οτι με λιγο ζεσταμα και χαδι με οποιονδηποτε ασβο παραγουν ικανοποιητικοτατο αφρο. Εδω δεν.
Μετα το τελικο σπατουλαρισμα φυσικα και εφτιαξα μια χαρα γυψοσανιδα - αλλα και παλι δεν ειχε κατι το ξεχωριστο - ειλικρινα το ιδιο αποτελεσμα ειδα χτες με την Kolynos - που ειναι ο εντυπωσιασμος ? Διαλεξα για το σημερινο ξυρισμα το γιαταγανι της KLM ελπιζοντας να δω την extra προστασια που απαιτει αυτο το ξυραφακι (και εχω δει πχ στο tabac και στο Klar) - ε και παλι τιποτα το ιδιαιτερο.
Ε ναι, αλλα οχι το ενα, οχι το αλλο, οχι το παραλλο - ε οκ η δικη μου ταπεινη γνωμη δεν μπορει να ειναι οτι το σαπουνι χτυπαει την οποια κορυφη. Και αυτο εγραψα.
Δεν πιστευω οτι τρεχει και τιποτα - μια χαρα σαπουνια ειναι τα υπολοιπα pannacrema - τα εχω και στο top5 μου στο φορουμ. Απλα με το Nuavia δεν κολλησαμε :-)
** η μυρωδια του blue για μενα ξεκινα με νοτες απο το Labdano και καταληγει σε κατι πολυ πιο γλυκο, γλυκισμα ? παγωτο ? Ξεχωριστη σιγουρα - αλλα σε υπερβολικη ενταση.
Η αληθεια ειναι οτι μου εσπασε τη μυτη, απο την ωρα που μου το εδωσε ο Πετραν, και στο αμαξι που γυρνουσα σπιτι και στο δωματιο που το εβαλα, και κατα τη διαρκεια του ξυρισματος και τοσες ωρες που το αφησα εκει να στεγνωσει. Φταιει το κομματι που μου δωθηκε ? φταιει η μυτη μου ? Δεν ξερω. Επειδη περασαν απο τα χερια μου πολλα HTGAM και Phoenix, δεν ξανασυναντησα τοσο εντονη μυρωδια. Συμφωνω βεβαια στο "ας επικεντρωθεί στο να κάνει τα σαπούνια του ανεκτά απ' όλους και να μη προκαλούν ερεθισμό σε μερικούς" :-)
Τωρα για την αποδοση του. Δεν συνηθιζω να γραφω πολυ αρνητικες αποψεις (με εξαιρεση τα Proraso) - αλλα στην περιπτωση μας μιλαμε για ενα σαπουνι που πριν ακομα το δουμε γραφονταν αποψεις για συγκρισεις με MDC - δηλαδη για κατι που παει κατευθειαν στην κορυφη κλπ
Ε κατι τετοιο δεν το ειδα. Δεν το οργωσα με γουρουνοπινελο, ουτε καν με συνθετικο, το χαιδεψα με το Duke και δεν εβγαλε τιποτα το εντυπωσιακο. Εκρηξη αφρου δηλαδη δεν ειδα. Αν εχεις εμπειριες με αλλα φυτικα Γαλλικα θα εχεις δει οτι με λιγο ζεσταμα και χαδι με οποιονδηποτε ασβο παραγουν ικανοποιητικοτατο αφρο. Εδω δεν.
Μετα το τελικο σπατουλαρισμα φυσικα και εφτιαξα μια χαρα γυψοσανιδα - αλλα και παλι δεν ειχε κατι το ξεχωριστο - ειλικρινα το ιδιο αποτελεσμα ειδα χτες με την Kolynos - που ειναι ο εντυπωσιασμος ? Διαλεξα για το σημερινο ξυρισμα το γιαταγανι της KLM ελπιζοντας να δω την extra προστασια που απαιτει αυτο το ξυραφακι (και εχω δει πχ στο tabac και στο Klar) - ε και παλι τιποτα το ιδιαιτερο.
Ε ναι, αλλα οχι το ενα, οχι το αλλο, οχι το παραλλο - ε οκ η δικη μου ταπεινη γνωμη δεν μπορει να ειναι οτι το σαπουνι χτυπαει την οποια κορυφη. Και αυτο εγραψα.
Δεν πιστευω οτι τρεχει και τιποτα - μια χαρα σαπουνια ειναι τα υπολοιπα pannacrema - τα εχω και στο top5 μου στο φορουμ. Απλα με το Nuavia δεν κολλησαμε :-)
** η μυρωδια του blue για μενα ξεκινα με νοτες απο το Labdano και καταληγει σε κατι πολυ πιο γλυκο, γλυκισμα ? παγωτο ? Ξεχωριστη σιγουρα - αλλα σε υπερβολικη ενταση.

- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Πάντως για την ιστορία και επειδή το μύρισα σε ένταση είναι δυνατό αλλά υπάρχουν απείρως δυνατότερα(π.χ castle forbes).Να πώ απλά οτι ορισμένες φορές το μάρκετινγκ είναι πολύ ισχυρός παράγοντας.Δηλαδή η διαφορά στην τιμή μπορεί να κάνει κάποιον να υπερεκτιμήσει ένα προιόν.Το έχω πάθει με το yardley black label.50€ και αν και είναι πολύ καλό δεν νομίζω οτι είναι καλύτερο από το barrister and mann-black label lavender που κοστίζει κάτω από 20!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
- Has thanked: 30763 times
- Been thanked: 41683 times
Μετά από πολλές χρήσεις, τείνω να συμφωνήσω στο ότι το σαπούνι αρωματικά είναι θεϊκό* αλλά ελάσσον σε ιδιότητες σε σύγκριση με τα all time classics. Δεν κάνει έκρηξη αφρού, έχει υφή που θυμίζει την κρεμούλα του Valobra. Είναι στα τοπ 5 σαπούνια μου (μαζί με τα Tabak, MWF, Mike's Natural soaps, Valobra), χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα Castle Forbes, Dr Harris, MDC ή κάτι άλλα πανακρίβου στυλ Boellis, Penhaligon's, Floris.
Αξίζει τα λεφτά του ως αντικείμενο υψηλής αισθητικής, όχι τόσα ως εργαλείο / μέσο ξυρίσματος.
*πού είναι τα διαλυτικά;
Αξίζει τα λεφτά του ως αντικείμενο υψηλής αισθητικής, όχι τόσα ως εργαλείο / μέσο ξυρίσματος.
*πού είναι τα διαλυτικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris την 09 Οκτ 2015, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Νάτα τα διαλυτικά!
Λόγος: Νάτα τα διαλυτικά!
Ανδρέας, Μ.Δ.

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Αντρέα δεν χρειάζεται να σου επισημάνω οτι στην επόμενη συνάντηση θα το φέρεις να το μυρίσουμε ε?

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
Παρακαλώ ταχέως συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης. Και να το μυρίσετε και να πάρετε και δείγμα!
Ανδρέας, Μ.Δ.

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Αντρέα θα μεριμνήσουμε....

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
Μεταννοώ για το ανωτέρω σχόλιο.Μετά από πολλές χρήσεις, τείνω να συμφωνήσω στο ότι το σαπούνι αρωματικά είναι θεικό* αλλά ελάσσον σε ιδιότητες σε σύγκριση με τα all time classics. Δεν κάνει έκρηξη αφρού, έχει υφή που θυμίζει την κρεμούλα του Valobra.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Νώντας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Εκτός θέματος
Η οξεία, τα διαλυτικά και οξεία με διαλυτικά είναι δεξιά του Λ-L*πού είναι τα διαλυτικά;
Πατώντας το κουμπί και μετά φωνήεν το φωνήεν τονίζεται.
SHIFT και το κουμπί δεξιά του Λ-L έχουμε διαλυτικά ϊ ϋ.
Ctrl και Alt μαζί και το κουμπί έχουμε οξεία και διαλυτικά ΐ ΰ.
Αμ πώς; Τσάμπα παιδευόμασταν στα ΚΑΤΕΕΘ 3 εξάμηνα να μάθουμε
"Τυφλό Σύστημα" με την Brother Deluxe 220;;;