:thumbsup
Καλά ξυρίσματα με τα ανανεωμένα σου Hardware & Software.
Σίγουρα θα το φχαριστιέσαι περισσότερο από την Tech με τα Άστορ.
Μόνο να θυμάσαι, η Tech είναι ελαφριά μηχανή και ίσως έβαζες λίγο πίεση.
Με την 34άρα δε χρειάζεται.
Επιλογή μηχανής για παρθενικό ξύρισμα
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
- giobi
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 152 times
Με ενα ποσο μεχρι 10 ευρω βρισκεις αξιοπρεπεστατα πινελλα χοιρου της Omega, οταν βρεις ευκαιρια να παρεις ενα. Θα δεις διαφορά, θα αναδειχθουν και τα άλλα προϊοντα που αγορασες απο το Γιωργο.
Αντωνης
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη. Βέβαια ο καθένας ξέρει μέχρι που αντέχει η τσέπη του αλλά ένα πινέλο χοίρο με 10-15 ευρώ θα σου κάνει πολύ καλή δουλειά και θα βοήθήσει αρκετά στα ξυρίσματα.... Είχα παλιά ένα πινέλο του πατέρα μου και μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστιόμουνα το ξύρισμα ούτε το να φτιάχνω αφρό. Ούτε φόρτωνε καλά.... Γενικώς ήτανε κάπως...
Πάντος ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΜΕ'ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ!!!!
Θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα, περιμένουμε εντυπώσεις......
Πάντος ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΜΕ'ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ!!!!
Θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα, περιμένουμε εντυπώσεις......
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 190 times

ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για πρωτη φορα......
εβαλα σε ζεστο νερο το πινελο τουλαχιστον για 4 λεπτα
συγχρονως και συνεχεια εβρεχα το προσωπο μου με αρκετα ζεστο νερο τριβοντας και τα γενια με την παλαμη.........
εκανα αφρο με το πινελο και κρεμα proraco στο προσωπο για 4 λεπτα περιπου....
αρχισα να ξυριζομαι με το ξυραφακι που ειχε μεσα η συσκευασια της μηχανης.
πρωτα η αριστερη πλευρα με το αριστερο....με την φορα των τριχων ως την μεση απο το μουστακι και το σαγονι. μετα η δεξια με το δεξι....ειμαι σχεδον αμφιχειρας. δεν εχω δοκιμασει ποτε να ξυριστω αλλιως.
ξαναεβαλα αφρο και ξεκινησα μερικες κοντρες και καθετες για καλυτερα αποτελεσματα.
η μηχανη κανει εναν ευχαριστο ηχο οσο κοβει γενεια αλλα μονο για τους λατρεις του φορουμ.................
φοβομουν συνεχως μην κοπω. τελικα συνεβει και αυτο στην δεξια πλευρα κατω απο την μυτη οταν εκανα κοντρα. ηταν μικρο ετσι συνεχισα αλλωστε ξεχασα να αγορασω αιμοστατικοτο σαββατο..........
οταν τελειωσα πηγα για μπανιο, στο τελος εβαλαλιγο απο το Floid Vigoroso Aftershave και αμεσως μετα πολυ λιγο 444
ειχα τελειωσει!!!
τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης τα οποια μαλλον ισχυουν μονο για εμενα και οχι για τους αλλους......
για πρωτη φορα τα πηγα καλα οχι μονο γιατι δεν κοπηκα αλλα και γιατι ειχα ενα αποδεχτο για τα γουστα μου ξυρισμα εκτος απο την περιοχη του λαιμου ακριβως κατω απο το σαγονι στα πλαινα του οπου αφησα μερικες τριχες με αποτελεσμα οταν χαιδευω με τα δαχτυλα να τις αισθανομαι.
στα μαγουλα ηταν πολυ καλο το ξυρισμα μου.
η μηχανη ειναι βαρια αλλα για καλυτερα αποτελεσματα μαλλον πρεπει να την πατησω λιγο.....θα το δοκιμασω την επομενη :boeller
ο αφρος της proraco δεν με ικανοποιησε πληρως σαν να μην ηταν πολυ παχυς και σαν να μην γλυστραγε καλα το ξυραφακι με αυτον;;;;; ξερω γω;; θα πρεπει να ξανακανω δοκιμες...και βεβαια να δοκιμασω και αλλους........... :megagrin
το ξυραφακι αρκετες φορες μου γλυστραγε γιατι δεν εχω συνηθησει ακομα μηχανη με τετοιο βαρος
το After shave καλο ηταν μου αρεσε, λιγο παλιομοδιτικο, δεν πειραζει, εγω το διαλεξα
το 444 στην αρχη νομιζα οτι δεν εκανε τιποτα γιατι δεν ειδα καμμια διαφορα, ομως μετα μια ωρα ειχε κανει πολυ καλα την δουλεια του χωρις λιγδες που τις σιχαινομαι κανοντας το δερμα μου βουτηρο.
μεχρι τωρα που γραφω ανα διαστηματα πιανω για να δω που εχω αφησει ατελειες αλλα και για να δω αν και ποσο κανει καλα την δουλεια του το 444
το ξυρισμα μου εκανε 20 λεπτα..μαλλον πρεπει να ξυριζομαι σπιτι με την ησυχια μου αλλα και για να εχω ολα τα εργαλεια μου κοντα με ανεση
αυτα............. :megagrin
για τωρα
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Συγχαρητήρια.
Όσο ξυρίζεσαι θα βελτιώνεσαι. Εγώ απλά θα ήθελα να σου δόσω κουράγιο, λεγοντά σου ότι η περιοχή του λαιμού όπως θεωρώ και λέω πάντα, είναι η πιο δύσκολη περιοχή στο ξύρισμα...
Είναι μια περιοχή που δύσκολα ξυρίζεσαι καλά. Λόγο την φορά των τριχών, λόγο του ακανόνιστου σχήματος που έχει ο λαιμός και τα πολλά βαθουλώματα, λόγο ότι είναι μια περιοχή που δεν βλέπεις καλά και λόγο ότι είναι μια περιοχή πολύ ευαίσθητη....
Για αυτό το λόγο, μην σε παίρνει από κάτω. Στο λαιμό θα είναι το τελευταίο μέρος που θα μάθεις (όπως έλεγε ο αδερφός μου για τον όγκο του αυτοκινήτου και την μπροστά δεξιά γωνία του). Πάντος συγχαρητήρια!!!
ΥΓ: Μην βάζεις δύναμη, δεν χρειάζεται... Καλύτερα να κάνεις ένα παραπάνω πέρασμα παρά να βάλεις δύναμη. Η δύναμη θα σε ερεθίσει και θα σε κόψει....
Όλα αυτά εννοείται πως είναι προσωπική άποψη.
Όσο ξυρίζεσαι θα βελτιώνεσαι. Εγώ απλά θα ήθελα να σου δόσω κουράγιο, λεγοντά σου ότι η περιοχή του λαιμού όπως θεωρώ και λέω πάντα, είναι η πιο δύσκολη περιοχή στο ξύρισμα...
Είναι μια περιοχή που δύσκολα ξυρίζεσαι καλά. Λόγο την φορά των τριχών, λόγο του ακανόνιστου σχήματος που έχει ο λαιμός και τα πολλά βαθουλώματα, λόγο ότι είναι μια περιοχή που δεν βλέπεις καλά και λόγο ότι είναι μια περιοχή πολύ ευαίσθητη....
Για αυτό το λόγο, μην σε παίρνει από κάτω. Στο λαιμό θα είναι το τελευταίο μέρος που θα μάθεις (όπως έλεγε ο αδερφός μου για τον όγκο του αυτοκινήτου και την μπροστά δεξιά γωνία του). Πάντος συγχαρητήρια!!!
ΥΓ: Μην βάζεις δύναμη, δεν χρειάζεται... Καλύτερα να κάνεις ένα παραπάνω πέρασμα παρά να βάλεις δύναμη. Η δύναμη θα σε ερεθίσει και θα σε κόψει....
Όλα αυτά εννοείται πως είναι προσωπική άποψη.
Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος 2015
Κωνσταντίνος 2015
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
συγχαρητηρια για το πρωτο σου ξυρισμα.με τον καιρο θα θα συνηθισεις το βαρος της μηχανης και σιγα σιγα θα βελτιωθει και η τεχνικη σου.ομως οπως σου ειπα-σιγα,σιγα-δεν χρειαζεται να βιαστεις.μαθε τη μηχανη και τη γωνια που κοβει η λεπιδα και ολα θα ερθουν,πιστεψε.το μονο που πρεπει να θυμασαι ειναι να μην βιαζεσαι και να μην πιεζεις τη μηχανη στο προσωπο σου ασε το βαρος της να κανει ολη τη δουλεια.
και παλι συγχαρητηρια.
και παλι συγχαρητηρια.

-
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 190 times
παιδια ευχαριστω. τεταρτη θα ξυριστω παλι.δεν θα δοκιμασω να πιεσω. σκεφτομε ομως μην πρεπει να δοκιμασω αλλη κρεμα..........
αλλα αυτη της proraco ολοι λενε οτι ειναι καλη μηπως δεν εκανα καλο τον αφρο...για να δουμε την επομενη.. :confused
αλλα αυτη της proraco ολοι λενε οτι ειναι καλη μηπως δεν εκανα καλο τον αφρο...για να δουμε την επομενη.. :confused
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Επειδή εδώ το θέμα είναι για επιλογή μηχανής, στείλε μου ένα π.μ. για να σου πω πως χτυπάω εγώ την κρέμα μου ή άνοιξε νέο θέμα για το πως χτυπάμε την κρέμα. Μπορείς επίσης να ψάξεις, υπάρχουν αρκετά στο forum αλλά και στο διαδύκτιο.
Το αν θα πιέσεις τελικά είναι δικό σου θέμα αλλά δεν το συνιστώ... Όχι στα ευαίσθητα σημεία σίγουρα!
Απ'την άλλη δεν έχω ξυριστεί με DE ακόμη. Μόνο shavette...
Το αν θα πιέσεις τελικά είναι δικό σου θέμα αλλά δεν το συνιστώ... Όχι στα ευαίσθητα σημεία σίγουρα!
Απ'την άλλη δεν έχω ξυριστεί με DE ακόμη. Μόνο shavette...
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!