Απόστολε πολλές φορές αναρωτιέμαι το ίδιο και εγώ. Τα ξυρίσματα των τελευταίων μηνών, έχουν βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ. Σε σημείο που να με μπερδεύουν εξίσου πολύ (γιατί βγαίνουν τόσο καλά η πλειοψηφία τους και όχι μια στις τόσες). Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι η τεχνική βελτιώνεται συνέχεια, ανακαλύπτω συνεχώς καινούργια τεντώματα που βοηθούν στο ξύρισμα, έμαθα πια πραγματικά να μην ασκώ πίεση (και όχι να νομίζω ότι δεν ασκώ πίεση όπως παλαιότερα), έχει εκπαιδευτεί τρίχα και δέρμα και φυσικά η συστηματική χρήση κορυφαίων προϊόντων (περιόρισα κατά πολύ το rotation σε top προϊόντα και όχι σε ότι βρω μπροστά μου, που διαπιστώνω ότι η συστηματική τους χρήση βοηθάει σε βάθος χρόνου παραπάνω απότι φανταζόμαστε).Apostolos έγραψε:...
Τώρα τελευταία όλα τα ξυρίσματα μου είναι άψογα, ή έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία ή δεν ρισκάρω πολύ πιά. :confused
Θα μου πει κάποιος και κάτι μας είπες. Το αναφέρω κυρίως για τα νεότερα μέλη, το πξ πέρα από κάποια βασικά που πρέπει να διαβάσεις για να ξεκινήσεις, είναι ένα ζωντανό πράγμα, δεν σταματάς να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι ποτέ. Δεν μπορείς να πεις "τώρα έχω αποκτήσει τεχνική και δεν χρειάζεται κάτι άλλο". Είναι λάθος. Σε κάθε ξύρισμα μπορείς να ανακαλύπτεις πράγματα που βοηθούν σημαντικά στην ποιότητά του. Επίσης, όπως είπα πάρα πολλές φορές, για να μάθω να μην ασκώ πίεση είδα και έπαθα. Τώρα που βλέπω ότι εξαφανίστηκαν κοψίματα και ερεθισμοί, ενώ πετυχαίνω απόλυτα βαθιά ξυρίσματα, τώρα κατανοώ την έκφραση "καθόλου πίεση". Παλαιότερα ασκούσα πίεση και το πλήρωνα, ενώ αναρωτιόμουν κιόλας γιατί συμβαίνει αυτό (κοψίματα και ερεθισμοί) αφού δεν ασκώ πίεση.