Κουρεμα
Ντουζακι
Somerset oil
NF finest
Musco real
Feather AC SS
Tobs as
Very good and refreshing.
Το Ξύρισμα της ημέρας: Νοέμβριος 2012
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Καλά ρε σεις, πώς μπορείτε και βάζετε και balm τέτοιες μέρες εκεί? (άκουσα πως έχει ζέστη)vanm66 έγραψε:Καλημέρα και καλή βδομάδα!
...
ASB Svoboda
Εγώ εδώ με τον χειμώνα έτοιμο να μας έρθει και ακόμη δεν μπορώ να βάλω balm.
Και το Svoboda είναι βαρύ, σκέτο 'φαρμακευτικό προιόν', τρόπος του λέγειν βέβαια (αλλά ομολογώ ότι είναι πάμφθηνο και το κάνει το δέρμα καινούργιο...)
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Το balm είναι για ανακούφιση από το κάψιμο του ήλιου! Ας υπάρχει και κάτι καλό στη χώρα.
:winkcool
:winkcool
Χάρης
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Έτσι είναι Κ.
Απλώς, επειδή έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και όντως κάνει το δέρμα καινούργιο, τη βάζω μετά το ASL. Το άλλο καλό που έχει, είναι το ότι έχει την υφή κρέμας και δεν είναι πολύ λιπαρή.
Αλλά ρε παιδί μου, δε μπορούσαν να την αρωματίσουν λίγο; Σα να βάζεις φάρμακο στη μούρη σου είναι.
Απλώς, επειδή έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και όντως κάνει το δέρμα καινούργιο, τη βάζω μετά το ASL. Το άλλο καλό που έχει, είναι το ότι έχει την υφή κρέμας και δεν είναι πολύ λιπαρή.
Αλλά ρε παιδί μου, δε μπορούσαν να την αρωματίσουν λίγο; Σα να βάζεις φάρμακο στη μούρη σου είναι.
Βαγγέλης
Το θυμάμαι φίλε στη Λετονία, 1.20 LVL αν θυμάμαι καλά (δηλαδή 1.80 Ευρώ...) Κι έχεις μετά όλες τις βλακείες -μετά συγχωρήσεως- τύπου The Art of Shaving balm στα 30+ Ευρώ, κι απορείς για το τί είναι μάρκετινγκ και τί δεν είναι.
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Πλύσιμο προσώπου με καραβάκι Παπουτσάνης
Omega 10018
Geo. F. Trumper Sandalwood κρέμα
Merkur 33C
Personna Platinum [3]
Ogallala bay rum
Απίστευτο ξύρισμα σήμερα, το καταευχαριστήθηκα, η κρέμα είναι πραγματικά υπέροχη, σε κάθε πέρασμα ευωδιάζει σανταλόξυλο, τελικά η GFT είναι κορυφή!
Omega 10018
Geo. F. Trumper Sandalwood κρέμα
Merkur 33C
Personna Platinum [3]
Ogallala bay rum
Απίστευτο ξύρισμα σήμερα, το καταευχαριστήθηκα, η κρέμα είναι πραγματικά υπέροχη, σε κάθε πέρασμα ευωδιάζει σανταλόξυλο, τελικά η GFT είναι κορυφή!

-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
- Γένια 13 ημερών :bigeek
- Avene Cleanance Gel.
- Σαπούνι Ξυρίσματος : Proraso για ευαίσθητη επιδερμίδα.
- Double edge razor Muhle R106 Closed comb.
- Λεπίδα Personna Platinum [1].
- ASB Prosar. Δεν υπάρχει budget για το Avene balm ή proraso sensitive δυστυχώς.
Πρώτο ξύρισμα με την καινούρια μηχανή/σαπούνι πήγε πολύ καλά χωρίς κανένα ερεθισμό.
Πρώτη φορά κάνω τέτοιο ξύρισμα στην ζωή μου με 2 περάσματα που έκανα ένιωθα το δέρμα μου λες και δεν χρειαζόταν after shave!
Έχω μερικές απορίες τώρα διότι ήταν η πρώτη μου φορά με σαπούνι :bigsmilie θα τις ποστάρω Εδώ
Ευχαριστώ τον Δημήτρη (dimitris) που μου χορήγησε τα βασικά για να ξεκινήσω!
- Avene Cleanance Gel.
- Σαπούνι Ξυρίσματος : Proraso για ευαίσθητη επιδερμίδα.
- Double edge razor Muhle R106 Closed comb.
- Λεπίδα Personna Platinum [1].
- ASB Prosar. Δεν υπάρχει budget για το Avene balm ή proraso sensitive δυστυχώς.
Πρώτο ξύρισμα με την καινούρια μηχανή/σαπούνι πήγε πολύ καλά χωρίς κανένα ερεθισμό.
Πρώτη φορά κάνω τέτοιο ξύρισμα στην ζωή μου με 2 περάσματα που έκανα ένιωθα το δέρμα μου λες και δεν χρειαζόταν after shave!
Έχω μερικές απορίες τώρα διότι ήταν η πρώτη μου φορά με σαπούνι :bigsmilie θα τις ποστάρω Εδώ
Ευχαριστώ τον Δημήτρη (dimitris) που μου χορήγησε τα βασικά για να ξεκινήσω!
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Μπράβο Γιάννη! Αλλο πράγμα η βαριά κανονική μηχανή.
Χάρης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29300 times
- Been thanked: 29417 times
Καλημέρα παιδιά.
-Tabac ss
-Omega 10048
-Merkur 33C
-Feather (1)
-Tabac asl