Pannacrema

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29543 times
Been thanked: 29768 times

Εικόνα
minime
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 20 times
Been thanked: 8 times

To Shave and More έχει PannaCremες διαθέσιμες.
8,95€/τμχ και 9,5€ μεταφορικά ή 15€ με tracking. Namaste! :megagrin
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Λίγο ακριβότερα, φυσικά, απο τον κατασκευαστή αλλά για όσους δεν έχουν υπομονή, μιά χαρά τα δίνει ο μεταπωλητής.
Στο επίσημο site, έχει αναρτηθεί ερωτηματολόγιο, δημοψήφισμα. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Οχι δεν βγαίνει σε κιλό. Μόνο στα μπολάκια που βλέπεις.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Στίς στοχευμένες μου αγορές απο δώ και μπρός θα συμπεριλαμβάνω και το Namaste.Απο μία μικρή εξερεύνηση στα forum του εξωτερικού, το συγκεκριμένο είχε λάβει τα περισσότερα κοπλιμέντα απο τη γκάμα και με δεδομένο οτι εγώ είμαι άρρωστος και πρέπει να ξυρίζομαι με Pannacrema :b η δοκιμή του ήταν επιβεβλημένη. (Σ'ευχαριστώ και πάλι Αλέξη)

Εδώ όμως ότι γράψω θα είναι όσο το δυνατόν αντικειμενικότερο.Τί και αν μόλις σήμερα ξυρίστηκα για πρώτη φορά ? Σας παραθέτω τις πρώτες μου εντυπώσεις και αν στο μέλλον κάτι αλλάξει θα 'μαστε εδώ να το συζητήσουμε.

Στα συστατικά του αναφέρει αρωματικούς συνδιασμούς λεμονόχορτου και οakmoss η οποία είναι μία λειχήνα που φύεται στις βελανιδιές και δίνει έναν αρωματικό τόνο ξυλώδες-γήινο.Τέλος πάντων θα εκπλαγείτε αν μάθετε σε πόσα αρώματα χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη αρωματικά.
(Προσοχή μόνο γιατί αντενδείκνυται σε όσους έχουν δερματικές ευαισθησίες ή παθήσεις)

Ανοίγοντας το καπάκι, μιά εγκλωβισμένη ζεστή μυρωδιά λεμονιού έρχεται στη μύτη. Αν μπορούσαμε να τη συγκρίνουμε με κάτι άλλο θα έλεγα οτι πλησιάζει του West Indian Lime της C & E.
Με την πρώτη όμως επαφή στο νερό και όσο το πινέλο φορτώνει η μυρωδιά μαλακώνει.Στο πρώτο πέρασμα στο πρόσωπο το ζεστό άρωμα λεμονιού έχει γίνει πιά φρέσκο και δροσερό.Όχι έντονο και κιτρώδες όπως το ToOBS Lemon & Lime ή όπως μυρίζουν τα "λεμονάκια" του Edwin Jagger, δε σε ξεσηκώνει σα μία γρανίτα απο λεμόνι. Είναι φίνο και απαλό.
Στο δεύτερο πέρασμα και ενώ έχω πιά συνηθίσει το άρωμα του, ψάχνω για το κάτι παραπάνω.Θα τολμήσω να πώ, πως μου μύρισε μοσχογαρύφαλλο.Ήταν άραγε η ιδέα μου, μήπως έτσι περίπου μυρίζει το οakmoss ?!
Το ζητούμενο είναι άλλο. Ο συνδιασμός είναι πετυχημένος ? Για μένα ναί. Είναι! Αν σκεφτούμε πως ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί δοκιμασμένες αρωματικές επιλογές, μπορούμε να πούμε πως η επιτυχία είναι δεδομένη.

Κάτι ακόμα. Εδώ σε αντίθεση με το Labdano, στο ξέπλυμα με το παγωμένο νερό, δε μου ήρθε αυτή η πολύ όμορφη μυρωδιά καθαρού σαπουνιού.Δε πειράζει.Απλά αναφέρω μία μικρή διαφορά.
Στο τέλος, για πρώτη φορά με το Namaste έβαλα Αqua Velva.Ξέρω πως υπάρχουν τα κατ'εξοχήν λεμονάτα asl όπως το 4711 ή μία Menounos Λεμόνι ας πούμε, δυστυχώς δε διαθέτω τα πάντα και δεύτερον ήθελα να σπάσω τη κυριαρχία του λεμονιού.Κι όμως. Ώρες μετά το ξύρισμα και αφού το A.V. δε μύριζε πιά τόσο έντονα, άρχισαν να μου μυρίζουν αρωματικές νότες λεμονιού, απο το σαπούνι.

Είναι το Namaste πιό δύστροπο απο τα άλλα Pannacrema ? Δεν είναι ! Είναι σαν όλα τ'άλλα!
Το πινέλο που δούλεψε σήμερα ήταν το Semogue 1800.Με τη λαχτάρα που είχα να το δοκιμάσω και μετά τη πρόταση του Αλέξη πως δε του βγήκε ο αφρός όπως τον περίμενε έκανα το λάθος να φορτώσω το πινέλο λίγο παραπάνω.Μπορώ να πώ πως έκανα μιά πηχτή σαπουνάδα σαντιγί για 4 τουλάχιστον περάσματα.
Η απόλαυση που ένιωσα με τη λεπίδα να γλιστρά στο πρόσωπο με τ'άλλα Pannacrema που έχω δοκιμάσει ήταν και εδώ παρούσα.

Εξακολουθώ να θεωρώ τα Pannacrema κορυφαία σαπούνια σε όλους τους τομείς του wet shaving.

:thnx
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Χαχαχα, Ηλία χάρηκα ειλικρινά πολύ που σου άρεσε! Εμένα ο συνδυασμός του ζεστού λεμονιού του Namaste δεν με ξετρέλανε αλλά χάρηκα που έφτασε τελικά σε κάποιον που το εκτιμά. Τώρα στο θέμα του αφρού, εγώ το έχω ξαναπει ότι πολύ πιθανόν να έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος και να μην έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω τον καλύτερο αφρό από τα pannacremma. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στην αρχή με το MWF και πια μου βγάζει εκπληκτικούς αφρούς!
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Αλεξη μηπως ο συνδυασμος του μαλακου silvertip με την μικρη επιφανεια φορτωματος ειναι το θεμα, προσπαθησε να φορτωσεις λιγο παραπανω με ενα πιο σκληρο πινελο.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Ιάσονα στο μυαλό μου είσαι.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Το ειχα διαβασει αυτο Αλεξ οταν εγραψα το παραπανω μηνυμα, απλα αναφερω και και την παραμετρο των tips περα απο την συγκρατηση νερου του πινελου.
Το Ιασονας με Ο
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Η καλή πρώτη εντύπωση έγινε πολύ καλυτερη.
Το σαπούνι φορτώνει πάρα πολύ εύκολα.
Η κρέμα που δίνει είναι εντυπωσιακά παχιά, πηχτή και επιτρεπει στο ξυράφι να γλιστράει σαν φτερό.
Ακόμη και η επιθετική Futur χαϊδεύει το πρόσωπο πάνω στην κρέμα Pannacrema.

Νομίζω αυτό το χαρακτηριστικό την κάνει μοναδική: Περνάς δύο και τρία ξυρίσματα και η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη, χωρίς καμιά φλόγωση. Δεν χρειάζεται καν after shave balm. Λίγη αλκοολούχα λοσιόν είναι αρκετή!
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”