H ημερομηνια ληξης που αναγραφεται εχει να κανει για την συσκευασια σφραγισμενη ,μερικα υλικα οταν
ανοικτει η συσκευασια επιρεαζονται απο το οξυγονο και μπορει να ληξη μεσα σε ενα μηνα (οπως τα κολυρια) .Στον επαγγελματικο χωρο τον δικο μου το ιδιο υλικο πριν 20 χρονια ειχε ημερομηνια ληξης 4 χρονια απο την παραγωγη το ιδιο υλικο σημερα εχει 1,5 χρονο , αυτο εχει να κανει με τo iso και τις προδιαγραφες της ευρωπαικης ενωσης με σκοπο παντως της γρηγορης αποσυρσης και αγορας νεας παρτιδας .
Συντήρηση σαπουνιού
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Οχι βρε παιδιά, δεν εννοούσα τέτοια πράγματα (και ούτε με ενδιαφέρουν καθόλου).....Απλά ήθελα να πώ, έχω πχ μια κρέμα και ενα σαπούνι ανοιγμένα και τα χρησιμοποιώ, και παίρνω και μια κρέμα ακόμη.Αυτήν δεν θα την ανοίξω ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, αλλά θα περιμένω κάποιους μήνες να τελειώσει κάποιο απο τα δυο ανοιγμένα και τότε να ανοίξω το καινούργιο....αυτό εννοούσα... :megagrinΔορυφέρων έγραψε:Περαν της συλλεκτικοτητος ομως να σου πω εμενα δεν με συγκινει να εχω κατι περασμενων δεκαετιων και να το εχω να καθεται
Βεβαια υπαρχει και το στοιχειο το συγκινησιακο πχ το σαπουνι του παππου που εφυγε προσφατα αρα το κραταμε να τον θυμομαστε
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μην αγχωνεσαι... ξερω ατομα εδω μεσα με 90κατι (και αλλους με πιο πολλα) διαφορετικα σαπουνια και κρεμες ξυρισματος..
:megagrin :green
:megagrin :green

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Δεν αγχώνομαι Στέφανε. Η ερώτηση είχε να κάνει πιο πολύ με τις κρέμες.Ξέρω οτι τα σαπούνια κρατούν πολυυυύ περισσότερο...... :megagrin :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........