Ρroraso κρέμα - σαπούνι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Aris έγραψε:μπορω να πω οτι αυτο το προιον ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
PS: δουλευεται καλυτερα με πινελα με ποιο "σκληρο" τριχωμα αν και ειναι γενικα ενα μαλακο σαπουνι.
Περαν του οτι εχει ωραιο αρωμα οπως ειναι στο κουτακι αφηνει μετα φοβερο αρωμα στο χερι.
Δεν εκανα ακομη δοκιμη στο προσωπο απλα τεστ με πινελο αγριοχοιρου.
Φυσικα και σε αυτο αφησε πολυ ωραιο αρωμα,τι να πω ειναι φανταστικο σε αυτον τον τομεα !

:dance5
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Ξεθαβοντας το θεμα, χθες δοκιμασα με απολυτη επιτυχια την κρεμα Proraso.

Η κρεμα πηχτη κ ενυδατικη (οχι τοσο οσο μια TOBS να πω την αληθεια). Τα αποτελεσματα ομως ηταν αρκετα καλα.

Το αρωμα της κρεμας ακριβως ιδιο με αυτο του σαπουνιου. Κατα την γνωμη μου αυτη η αισθηση "παγωμαρας" στο προσωπο ηταν πιο εντονη με το σαπουνακι απότι με την κρεμα.

Γενικα συμπερασματα: Mια χαρα θα την βγαλω το καλοκαιρι καθως εχω αποθεμα απο το περσυνο σαπουνι και μια ολοκληρη κρεμα για παρτη μου :megagrin
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
Tsu
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 44 times
Been thanked: 29 times

Από τα προϊόντα της Proraso έχω αγορασει την κρέμα καθώς και την pre-shave cream(αυτήν με το λευκό καπάκι) από το site της muhle. Η pre-shave κάνει καλή δουλειά με ιδιαίτερο άρωμα(love or hate όπως είπε κάποιος παραπάνω,έμενα μου αρέσει). Στις οδηγίες χρήσης,βέβαια, λέει πως πρέπει να κάνεις εντριβή σε βρεγμένο πρόσωπο μέχρι να αποροφηθεί τελείως-αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να τρίβεις κανά 10λεπτο. Εγώ δεν την αφήνω να αποροφηθεί αλλά πάλι κάνει πολύ καλή δουλεια. Η κρέμα ξυρίσματος είναι πολύ καλή(τρελό άρωμα Eycalyptus) αν και όταν την δουλεύω με το πινέλο στο πρόσωπο αισθάνομαι ένα ελαφρύ καψιμο ΧΩΡΙΣ, βέβαια, να προκαλεί κοκκινίλες και ερεθισμούς. Ήθελα να πάρω και το after-shave balm αλλά πώς μου ξέφυγε έτσι;;;;;!!!!
Κώστας
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

αυτό με το ελαφρύ κάψιμο το είχα και εγώ, όπως εσύ χωρίς ερεθισμούς.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29450 times
Been thanked: 29625 times

Σήμερα έγινε η δοκιμή με το σαπούνι από εμένα. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένα πολύ τίμιο σαπούνι, με καλές ιδιότητες, ενυδάτωση, μαλακώνει την τρίχα κλπ. Μου προσέφερε ένα αρκετά βαθύ ξύρισμα αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλή προστασία.

Σε εμένα το cooling effect ήταν απειροελάχιστο έως και ανύπαρκτο (στα θετικά για μένα), το άρωμα είναι λίγο ιδιαίτερο, όπως ακριβώς το περιέγραψαν τα παιδιά παραπάνω αλλά όχι και ιδιαίτερα έντονο, προσωπικά το βρίσκω συμπαθητικό.

Αν αναλογιστεί κανείς την τιμή του σε σχέση με αυτά που προσφέρει, παίρνει πάρα πολλούς πόντους!
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Θα ηθελα εδω να αναφερω οτι εχοντας δοκιμασει και την κρεμα κ το σαπουνι, για μενα το σαπουνι ηταν καλυτερο.

1. Το σαπουνι εκανε καλυτερο πιο ενυδατικο αφρο
2. Η κρεμα ηταν καπως "σκληρη" κ αργουσαν να την διαλυσουν ακομη και οι γουρουνες μου (κανω face lathering)
3. Το αρωμα στο σαπουνι ηταν πιο εντονο κ διαρκουσε πιο πολυ στο προσωπο μου

Η κρεμα ειχε αγοραστει απο Μιλανο σε ενα πολυ κεντρικο σουπερ μαρκετ, οποτε λιγο δυσκολο να ηταν "μπαγιατικη"
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

[youtube][/youtube]

Και επειδη σας ειχα στην στερηση τις τελευταιες μερες, κατι σπεσιαλ..

[youtube][/youtube]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ο "γαλατας" με τα τενεκεδακια.

:lachtot
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Value
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 11 times
Been thanked: 117 times

Να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο σαπούνι βρήκε έναν (ακόμη) φανατικό χρήστη. Παρακάτω φαίνονται τα συστατικά του, αν και λογικά θα αλλάξουν με το λανσάρισμα της νέας σειράς.

Εικόνα
Βαλάντης
Άβαταρ μέλους
Value
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 11 times
Been thanked: 117 times

Tsu έγραψε:Η pre-shave κάνει καλή δουλειά με ιδιαίτερο άρωμα(love or hate όπως είπε κάποιος παραπάνω,έμενα μου αρέσει). Στις οδηγίες χρήσης,βέβαια, λέει πως πρέπει να κάνεις εντριβή σε βρεγμένο πρόσωπο μέχρι να αποροφηθεί τελείως-αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να τρίβεις κανά 10λεπτο.
Βασικά, αυτό πρέπει να ισχύει μόνο αν τη χρησιμοποιήσεις για μετά το ξύρισμα. Για την ακρίβεια στα Ιταλικά λέει (στο Dopo La Rasatura = μετά το ξύρισμα), κάντε απαλό μασάζ. Ούτε μέχρι να απορροφηθεί, ούτε κάτι άλλο. Αλλά ούτε και στις οδηγίες για πριν το ξύρισμα έλεγε κάτι τέτοιο. Κάτι μου λέει ότι οι μεταφραστές γράφουν ό,τι θέλουν! :beah2

Υ.Γ. Όχι, δεν ξέρω Ιταλικά, απλώς χρησιμοποίησα την μετάφραση του Γόγλη.
Βαλάντης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”