Μόλις μου απάντησε η Bic το εξής:
Αγαπητέ κε ..........,
Ευχαριστούμε για το αίτημά σας σχετικά με το BiC Chrome Platinum.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν πωλείται στην ελληνική αγορά, καθώς υπάρχει το αντίστοιχο προϊόν BiC ASTOR.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μας στείλετε το τηλέφωνό σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τα σημεία πώλησης του προϊόντος Αstor;
Με εκτίμηση,
.................
Ζήτησα επιβεβαίωση ότι πρόκειται για διαφορετικό προϊόν και δεν πρόκειται για απλή αλλαγή της συσκευασίας. Μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.
:hellas
Bic Chrome Platinum
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30076 times
- Been thanked: 30482 times
Εγώ αμφιβάλλω ότι πρόκειται για το ίδιο προϊόν σε άλλη συσκευασία. Αμφιβάλλω ότι ξέρουν και τι τους γίνεται εκεί πέρα. Η ποιότητα των Astor σε σχέση με τις Chrome Platinum μου δείχνει διαφορετικό προϊόν. Κρίμα πραγματικά, μόνο αυτό έχω να τους πω.
Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά. Και οι Astor αξίζουν μιας δοκιμής, δεν είναι κακές λεπίδες αλλά έχουν αυτές τις αποκλίσεις που περιγράφονται στο αντίστοιχο νήμα και σίγουρα είναι χαμηλότερης ποιότητας (κατ' εμέ) από τις Chrome Platinum.
Να υπενθυμίσω την παράκληση, αν κανείς πάει σε αυτό το μαγαζί, ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ πιο νωρίς αν μπορεί. :thnx
Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά. Και οι Astor αξίζουν μιας δοκιμής, δεν είναι κακές λεπίδες αλλά έχουν αυτές τις αποκλίσεις που περιγράφονται στο αντίστοιχο νήμα και σίγουρα είναι χαμηλότερης ποιότητας (κατ' εμέ) από τις Chrome Platinum.
Να υπενθυμίσω την παράκληση, αν κανείς πάει σε αυτό το μαγαζί, ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ πιο νωρίς αν μπορεί. :thnx
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
Πράγματι το Chrome Platinum είναι διαφορετικό. Μόλις με πήρε τηλέφωνο (!) ο Διευθυντής Πωλήσεων της Bic. Το Chrome Platinum αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, γιατί στο παρελθόν όταν το βγάλανε στην αγορά δεν υπήρχε ζήτηση και ο κόσμος ζητούσε "τα κόκκινα ξυραφάκια ASTOR". Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε, όταν κάποιο διάστημα άλλαξαν τη συσκευασία σε ασημένια, πάλι υπήρξε αντίδραση των καταναλωτών και επέστρεψαν οριστικά στο κόκκινο.
Να προσθέσω ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που ιδιώτες και όχι επαγγελματίες κουρείς, χρησιμοποιούν λεπίδες DE. Προφανώς δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα για το forum μας, καθώς μου είπε οι πωλήσεις των λεπίδων DE είναι τόσο χαμηλές που πλέον δεν αναφέρονται καν στις έρευνες αγοράς που πραγματοποιούν.
Να προσθέσω ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που ιδιώτες και όχι επαγγελματίες κουρείς, χρησιμοποιούν λεπίδες DE. Προφανώς δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα για το forum μας, καθώς μου είπε οι πωλήσεις των λεπίδων DE είναι τόσο χαμηλές που πλέον δεν αναφέρονται καν στις έρευνες αγοράς που πραγματοποιούν.
Χάρης
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
Χαίρομαι για την απάντηση που πήρες, υπάρχει σοβαρότητα τουλάχιστον από την πλευρά της bic. Σε ευχαριστώ Χάρη για την επικοινωνία.
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
Ναι, απλά το αποτέλεσμα ήταν λίγο απογοητευτικό...
Χάρης
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Τον ρώτησες μήπως αν μπορούμε να τα αγοράσουμε χονδρική;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
Δυστυχώς όχι. Μπορούμε ως ιδιώτες, εννοώ φορολογικα, να αγοράσουμε χονδρική; Και πόσες λεπίδες θα πρέπει να πάρουμε; Ίσως να τους πάρω τηλέφωνο να μάθω.
Χάρης
- Πάνος
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Χονδρική δεν μπορούμε να αγοράσουμε ως ιδιώτες.
Ο μόνος που μπορεί είναι ο Ηλίας ο Boltsis η ο Γιώργος ο Luxe που έχουν ΑΦΜ με εμπορική δραστηριότητα στον χώρο.
Ο μόνος που μπορεί είναι ο Ηλίας ο Boltsis η ο Γιώργος ο Luxe που έχουν ΑΦΜ με εμπορική δραστηριότητα στον χώρο.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Εμπορικές ιδιότητες βρίσκουμε 100. Και εγώ με εμπορικό ΑΦΜ, και διάφοροι άλλοι.
Αν διατίθεται η BiC, βρίσκουμε άκρη. Χονδρική μπορεί να είναι και 500 λεπίδες που άνετα θα μοιράσουμε εδώ μέσα.
Αν διατίθεται η BiC, βρίσκουμε άκρη. Χονδρική μπορεί να είναι και 500 λεπίδες που άνετα θα μοιράσουμε εδώ μέσα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
Επικοινώνησα πριν από λίγο με αυτό το μαγαζί και μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν τις λεπίδες και σε ιδιώτες στην τιμή των 0,92€/πακετάκι και υπάρχουν διαθέσιμες. Η παραλαβή μπορεί να γίνει είτε από το κατάστημα, είτε με υπόδειξη κάποιας courier. Επειδή σκοπεύουμε να πάρουμε μια ποσότητα 125 λεπίδων με τον Άρη, υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος από εκεί (κάποιος που θέλει να πάρει και ο ίδιος) και να του στείλουμε τα χρήματα για να πάρει και για εμάς και να μας τις στείλει με ταχυδρομείο;