Gillette Tech

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29432 times
Been thanked: 29599 times

Μα ήδη διευκρίνησα, οπότε μάλλον συμφωνούμε. :megagrin

Μπορείς να το καταλάβεις από το επίμαχο μήνυμα όπου του λέω ότι με μια πιο βαριά λαβή βελτιώνεται μεν, αλλά να μην περιμένει θαύματα, γιατί η κεφαλή κατασκευαστικά είναι πολύ ήπια.
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Λοιπόν, η tech ήρθε σήμερα μαζί με τη Superspeed και προσπαθώ από το πρωί να καταλάβω τι παίζει. Κατ αρχάς είναι σε χρυσό χρώμα, το οποίο σε κάποια σημεία ήταν πιο σκούρο, σαν να είχε μια κρούστα από βερνίκι, το οποίο ξεφλούδιζε και μόνο με το άγγιγμα. Στην κεφαλή πο είχε φύγει εν μέρει το χρυσαφί χρώμα από κάτω φαίνεται σαν νίκελ. Τι παίζει, ξέρει κανένας;Η μηχανή δεν είναι αλουμινένια, είναι βαριά!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Τυχερέ είναι και made in USA!Δε ξέρω φίλε μου μπορεί να είναι μια αποτυχής επινικέλωση έριξε τίποτα επάνω για τη καθαρίσει και επηρεάστηκε το χρώμα της :confused ?Πάντως είναι καλό εργαλείο και αυτό!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Σίγουρα, ακόμα και χωρίς τέλεια επικάλυψη θα ξυρίζει το ίδιο, απλά δεν θα είναι το ίδιο όμορφη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Για μενα κάντην ασημί τελείως!Ξέρεις τώρα εσύ , σβουράκια κτλπ.Έτσι και αλλιώς αμα δεις την ασημί έκδοση είναι ματ μεταλλικό το χρώμα της!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Θα δω, ίσως κάνω μόνο την κεφαλή, περιέργως της πάει το χρυσαφί, αν και ποτέ δεν μου άρεσε σαν χρώμα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Πάντως αν κάνεις κάποιο replated πες μου και εμένα να τα στείλουμε μαζί μία new type που έχω μήπως και μας κάνει καλύτερη τιμή και να γλυτώσουμε μεταφορικά!
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Δεν το βλέπω σύντομα, προέχει μια αγορά που θέλω να κάνω, και να πάρω και κανένα σαπούνι γιατί το έριξα στις μηχανές και με 8-10 που έχω βλέπω να ξεμένω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Πρώτη δοκιμή σήμερα με την μηχανή Gillette Tech που προήλθε από ανταλλαγή με τον φίλο Αντώνη (Antonis) και δεν χρειάζεται να γίνει κι άλλη γιατί ήδη βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα (φωτογραφίες της μηχανής έχει βάλει ο Αντώνης μερικά posts πριν).
Η μηχανή είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο και αυτό την καθιστά πανάλαφρη και σου δίνει να καταλάβεις ότι κρατάς στα χέρια σου ένα προϊόν φθηνό που σε κάνει να αμφιβάλλεις αν το έχει κατασκευάσει η Gillette.
Η δοκιμή έγινε με λεπίδα της Feather και σας συνιστώ να μην βάλετε κάποια άλλη γιατί κινδυνεύετε να μείνετε αξύριστοι! Τρομερά ήπια στη συμπεριφορά της, τόσο που καθιστά την πίεση υποχρεωτική. Το ξύρισμα γίνεται παιχνίδι ακόμα και για έναν αρχάριο αλλά το αποτέλεσμα δεν θα αφήσει ικανοποιημένο έναν έμπειρο χρήστη safety razor όσα περάσματα και αν κάνει.
Όσο και αν σαν προκατέβαλα αρνητικά η μηχανή αυτή έχει ορισμένα πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα! Αυτά είναι το πανεύκολο ξύρισμα και η ταχύτητα που μπορεί να το ολοκληρώσεις χωρίς μάλιστα να προηγηθεί και κάποια σοβαρή προετοιμασία. Ιδανική για ξύρισμα κάποια πρωινά “τσαγκαροδευτέρας” και πριν από βαρετές επισκέψεις σε συγγενείς που η γυναίκα σας πιέζει να ξυριστείτε ενώ εσείς βαριέστε όσο δεν πάει.
Εν τέλει θα την παρομοίαζα ως προσομοίωση από ξυραφάκι μιας χρήσης (τύπου BIC) σε ένα safety razor. Θα τολμήσω να πω ότι η μηχανή είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και με έτοιμο αφρό από τα γκαζάκια σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως για παράδειγμα στον στρατό.
Θα την ξαναχρησιμοποιήσω προσωπικά σε ξυρίσματα που δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου ή σε περιστάσεις που απαιτείται ξύρισμα κατόπιν παρέλευσης ωρών μόνο από το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24800 times
Been thanked: 7864 times

Στέλιο, μόνο η λαβή είναι αλουμινένια...
Γιάννης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”