Tα σεβη μου
* Οld Spice Original RS
* Ωmega 098 Pro
* Gillette Tech
* Astra AKP (9)
* Οld Spice Original ASL
H AKP κανει παπαδες ακομη και με το 9o ξυρισμα KAI με το αρχαιο σαπουνι! :iirre Θα τη δοκιμασω να δω ποσα θα βγαλει με το Tech..
Το ξύρισμα της ημέρας: 6.03.2011-12.03.2011
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Πόσα περάσματα κάνεις σε κάθε ξύρισμα;
Σκέφτομαι ότι αν εσύ κάνεις 1-2 περάσματα σε κάθε ξύρισμα, ενώ εγώ 4-5 περάσματα, είναι αναμενόμενο να σου κρατούν οι λεπίδες για 3πλάσιο πλήθος ξυρισμάτων.
Σκέφτομαι ότι αν εσύ κάνεις 1-2 περάσματα σε κάθε ξύρισμα, ενώ εγώ 4-5 περάσματα, είναι αναμενόμενο να σου κρατούν οι λεπίδες για 3πλάσιο πλήθος ξυρισμάτων.
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
Φιλε μου Αλεξουρε , ειναι υπερβολη τα 4-5 περασματα, ασε που μπορει να κανεις και κακο στο δερμα σου ετσι αντι να κανεις καλυτερο ξυρισμα.
Αν θες την γνωμη μου κανε εως 3 και οχι περισσοτερα.
Αν θες την γνωμη μου κανε εως 3 και οχι περισσοτερα.
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
Κάνω 3 πλήρη ξυρίσματα. Το πρώτο WTG και δύο XTG. Κατόπιν περνάω ξανά με 90-120° κάποια σημεία κάτω από το σαγόνι και στο λαιμό, αλλά μπορεί να τα περάσω 2-3 φορές, μέχρι να πετύχω το ξύρισμα που θέλω.
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μία φορά την εβδομάδα θα ξυρίζομαι με μηχανή για να χτίζω σιγά-σιγά και κάποια εμπειρία με μηχανές και λεπίδες.
Όμως δεν το τήρησα καθόλου, πρέπει να έχει περάσει 1 μήνας από την τελευταία φορά που ξυρίστηκα με μηχανή.
Είπα λοιπόν να κάνω κάποια ξυρίσματα με τη μηχανή μου για να την χαρώ και αυτή λίγο.
Βέβαια δεν μπορώ να σου πω ότι το απόλαυσα, σα να παίζω με το τρενάκι μου ήταν.
Όλο το βάρος του ξυρίσματος το έδωσα λοιπόν στην προσπάθεια συμφιλίωσης με το άρωμα της Musgo (
) και στα γήινα αρώματα του Tabac .
Τελικά το Tabac ήταν η ουσία αυτού του ξυρίσματος
Όμως δεν το τήρησα καθόλου, πρέπει να έχει περάσει 1 μήνας από την τελευταία φορά που ξυρίστηκα με μηχανή.
Είπα λοιπόν να κάνω κάποια ξυρίσματα με τη μηχανή μου για να την χαρώ και αυτή λίγο.
Βέβαια δεν μπορώ να σου πω ότι το απόλαυσα, σα να παίζω με το τρενάκι μου ήταν.
Όλο το βάρος του ξυρίσματος το έδωσα λοιπόν στην προσπάθεια συμφιλίωσης με το άρωμα της Musgo (

Τελικά το Tabac ήταν η ουσία αυτού του ξυρίσματος

εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
Σαπούνι Proraso
Πινέλο γουρούνα-χελώνα
Ξυράφι Merkur 34c HD
Λεπίδα Derby Extra (2)
After Save Gibellini
Έχω πιάσει τις λεπίδες που είχα αφήσει στην άκρη για να κάνω δοκιμές με νέες. Η Derby είχε μείνει στο ράφι πάνω από 3 εβδομάδες.
Μετά από μπάνιο, είχε μείνει χλιαρό νερό και ξυρίστηκα με αυτό. Από τη μία σκεφτόμουν να περιμένω να ξαναζεσταθεί, από την άλλη ήθελα να ξυριστώ πριν στεγνώσουν τα γένια από το μπάνιο. Η Derby Extra κόβει πολύ καλά και στο δεύτερο ξύρισμα, ενώ αφήνει σχετικά απαλό δέρμα, κάνοντας βαθύ ξύρισμα. Την προτιμώ από Feather, βάζοντάς τη 2η στις προτιμήσεις μου, μετά τις Personna.
Πινέλο γουρούνα-χελώνα
Ξυράφι Merkur 34c HD
Λεπίδα Derby Extra (2)
After Save Gibellini
Έχω πιάσει τις λεπίδες που είχα αφήσει στην άκρη για να κάνω δοκιμές με νέες. Η Derby είχε μείνει στο ράφι πάνω από 3 εβδομάδες.
Μετά από μπάνιο, είχε μείνει χλιαρό νερό και ξυρίστηκα με αυτό. Από τη μία σκεφτόμουν να περιμένω να ξαναζεσταθεί, από την άλλη ήθελα να ξυριστώ πριν στεγνώσουν τα γένια από το μπάνιο. Η Derby Extra κόβει πολύ καλά και στο δεύτερο ξύρισμα, ενώ αφήνει σχετικά απαλό δέρμα, κάνοντας βαθύ ξύρισμα. Την προτιμώ από Feather, βάζοντάς τη 2η στις προτιμήσεις μου, μετά τις Personna.