Καλησπέρα σε όλους.
Proraso pre shave white
Arko Moist
Omega 10005
Edwin Jagger DE89L
Gillette Silver Blue (#1)
Floid Mentolado Vigoroso ASL + LR Balm
Ενώ είχα αποφασίσει να υπομείνω το όποιο τσούξιμο του Floid και να μη βιαστώ να ρίξω balm, τρόμαξα μόλις είδα στον καθρέφτη τον λαιμό μου κατακόκκινο, περίπου δύο λεπτά αφότου είχα απλώσει τη λοσιόν. Και ήταν πάνω που είχε αρχίσει να δροσίζεται η επιδερμίδα και έλεγα "έλα μωρέ, ιδέα σου ήταν, μια χαρά θα σου κάτσει". Δεν ρίσκαρα λοιπόν κι έβαλα ό,τι είχε απομείνει από το balm της LR. Ισως βιάζομαι, το ξέρω, αλλά αρχίζω να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι το Floid (στη Vigoroso βερσιόν του, έστω) δεν κάνει για μένα. Μπαίνει, λοιπόν, στην άκρη τουλάχιστον μέχρι να προμηθευτώ το 444 gel.
Ισως να φταίει και το ότι το ξύρισμα ήταν μακριά από το τέλειο. Η μανία μου να δοκιμάσω νέα λεπίδα και να μην πάω στα σίγουρα οδήγησε το χέρι στη Gillette Silver Blue, για την οποία καιρό τώρα είχα καλό προαίσθημα. Πράγματι, την ένιωσα πολύ γλυκιά και έκανα και "κόντρα" σχεδόν απροβλημάτιστα, αλλά δεν τη βρήκα να κόβει τόσο καλά όσο η Racer, ας πούμε. Κάποια μικροκοψιματάκια στην άκρη του μουστακιού δεν με προβληματίζουν (και με τη Racer τα είχα στο πρώτο ξύρισμα), οπότε θα την ξαναδούμε.
Κατά τ' άλλα, χαίρομαι που έχω μάθει να παίζω την Jagger στα δάχτυλα, ενώ το Omega 10005 μου φάνηκε κάπως πιο στιβαρό ύστερα από πέντε ημέρες απραξίας. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός που το ψιλοέθαψα στην
παρουσίαση, μια και η εμπειρία μου στον χώρο είναι πάρα πολύ μικρή και μπορεί άλλα πιο δημοφιλή πινέλα χοίρου να έχουν από τη φύση τους ακόμα πιο μαλακή τρίχα. Οπως και να 'χει, YMMV, οπότε αν σε κάποιον κάνει "κλικ" εμφανισιακά, ας μη λάβει υπ' όψιν τη γνώμη μου κι ας το δοκιμάσει.