Αργά αλλά σταθερά...
Καλησπέρα στην παρέα. Συνεχίζω με αργά και σταθερά βήματα. Σήμερα χωρίς κανένα Pre-shave και με "άγνωστο" stick.
Ορίστε το Set-up:
- Feather AC (3* Pro guard) , Bοηθητική EJ 89BL
- Semogue 1250
- La toja Stick
- Alum Block
- Floid ASL
- Axe AS Balm
Άλλο ένα καλό ξύρισμα και σήμερα. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα περίμενα πιο δύσκολα τα πράγματα. Μετά από το τρίτο ξύρισμα μπορώ να πω ότι ακόμα δεν έχω κοπεί (ενώ χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια από το πρώτο ξύρισμα) και ακόμα δεν έχω ερεθιστεί.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με ένα πέρασμα αυτή την φορά, έκανα αρκετά βαθύ ξύρισμα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, όταν θα πάρω τις πιο κοφτερές λεπίδες, όταν θα μάθω περισσότερο την τεχνική και όταν θα ξυριστώ με παραπάνω περάσματα, τι αποτέλεσμα θα παίρνω? Αποτρίχωσεις? Θα δείξει, πάντος πραγματικά το ξύρισμα σε πάει σε άλλη διάσταση.
Πάμε τώρα σε δύο άλλα πράγματα που θέλω να αναφέρω.
1) Το La Toja αρωματικά (όπως μου είχατε πει κιόλας όταν είχα τον Οδοιπόρο) δεν είναι τόσο έντονο όσο οι κρέμες αλλά από προστασία είναι αρκετά καλό. Αν και πιστεύω ότι σε bowl lathering θα βολεύει περισσότερο... Πάντος για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα μιας που ακόμα μαθαίνω την Shavette.
2) To ΑXE balm είναι πολύ καλό. Αρωματικά δεν τρελαίνει, αλλά μπορώ να πω ότι αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Σίγουρα έπρεπε να πάρω άλλο ένα γιατί τώρα άντε να το ξαναβρω....
Αυτά για σήμερα από εμένα...
ΥΓ: Δεν ντρέπεστε καθόλου? Δύο μέρες πριν
ξυρίστηκα μόνο με Proraso και τώρα κάνετε Proraso Domenica??? :beah2