Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Έβαλα ένα συναγερμό σπίτι και μου ξήλωσαν οι μάστορες ένα πηχάκι από μια πόρτα το οποίο έσπασε και τώρα δεν μπορώ να βρω ίδιο γιατί η εταιρεία έχει κλείσει.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Δεν πρόλαβα να χαρώ λίγο το νεο μου απόκτημα,και η σύζυγος το έκρυψε ξανά... :cry (έχει τους λόγους της βέβαια...) Συμφωνήσαμε βέβαια οτι μέχρι να μου το δώσει οριστικά, θα το βγάζει που και που να το βλέπω................(Ρε τι τραβάω ο κακομοίρης ... :boeller )
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Δημήτρη μας πήραν στο ψιλό με το scutlle......... :lachtotΠάνος έγραψε:Τι πήρες πάλι?
κάνα κουβά για bowl lathering??
Oχι Πάνο μου, δεν είναι μπετονιέρα για bowl lathering.... :hystericalbs1 Έχει να κάνει με κάτι χνουδωτό.......... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Χαχαχα, εμένα πάντως καμαρώνει πάνω σε ένα ψηλό ράφι!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Τελικά στο φόρουμ αρκετά μέλη έχουν μαντικές ικανότητες...... :bigsmilie Θα το τσμπήσω σήμερα - αύριο ,για να βγάλω φωτό ,και μετά θα το ξαναχαντακώσει ........ :!@#! :beah2 :megagrin
Βέβαια εμένα απο εκει που το έβλεπα ,μπήκε στο ντουλαπι του μπάνιου (με Δημοκρατικές διαδικασίες βέβαια.....
)
Αδελφέ άστους να λένε....Μόνο αν το χρησιμοποιούσαν θα καταλάβαιναν πόσο σούπερ είναι!! :megagrinDimitris έγραψε:Χαχαχα, εμένα πάντως καμαρώνει πάνω σε ένα ψηλό ράφι!
Βέβαια εμένα απο εκει που το έβλεπα ,μπήκε στο ντουλαπι του μπάνιου (με Δημοκρατικές διαδικασίες βέβαια.....

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τη σύζυγο και τον εξοπλισμό μου γιατί έχουμε δύο μπάνια και τα έχουμε μοιράσει δίκαια:
Δηλαδή στο ένα βολεύομαι εγώ και τα τρία παιδιά και στο άλλο μόνη της. :boeller
Χθες το βράδυ, δυστυχώς βούλωσε ο νιπτήρας του "δικού μου μπάνιου". Φυσικά εγώ το συνδύασα με την καθαρίστρια που ήρθε το πρωί ή τα παιδιά που συνηθίζουν να ρίχνουν διάφορα, η σύζυγος όμως το έριξε στα σαπούνια μας και το tallow! :scream
Φυσικά έγινα έξαλλος μόνο που διανοήθηκε να προσβάλει τον Mitchell, την Cella τον Dr. Harris και τα άλλα παιδιά ...αλλά μήπως έχει βάση αυτό που λέει;
Δηλαδή στο ένα βολεύομαι εγώ και τα τρία παιδιά και στο άλλο μόνη της. :boeller
Χθες το βράδυ, δυστυχώς βούλωσε ο νιπτήρας του "δικού μου μπάνιου". Φυσικά εγώ το συνδύασα με την καθαρίστρια που ήρθε το πρωί ή τα παιδιά που συνηθίζουν να ρίχνουν διάφορα, η σύζυγος όμως το έριξε στα σαπούνια μας και το tallow! :scream
Φυσικά έγινα έξαλλος μόνο που διανοήθηκε να προσβάλει τον Mitchell, την Cella τον Dr. Harris και τα άλλα παιδιά ...αλλά μήπως έχει βάση αυτό που λέει;
Χάρης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Χάρη μου ωραία δικαιοσύνη......... :hystericalbs1 :megagrinHarry έγραψε:Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τη σύζυγο και τον εξοπλισμό μου γιατί έχουμε δύο μπάνια και τα έχουμε μοιράσει δίκαια:
Δηλαδή στο ένα βολεύομαι εγώ και τα τρία παιδιά και στο άλλο μόνη της.
Οχι δεν νομίζω να έχει καμιά βάση αυτό με το Tallow, αλλά και να έχει, υπάρχει το τουμποφλό :megagrin :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........