fusarium έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 22:45
@aenaos15 μια όχι ιδιαίτερα φθηνή αλλά προσεγγίσιμη και κατ' εμέ εξαιρετική λύση είναι το Omega EVO II - όποια λαβή σ' αρέσει, καθώς και η νεότερη σειρά της Omega η Elite, μονάχα που η αυτή έχει κάπως αραιότερο θύσανο σε σχέση με την EVO II. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για εξαιρετικά πινέλα σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχω την παλιά "έκδοση" EVO και είναι πινέλο που το θεωρώ υπέροχο.
Για κάτι φθηνότερο πάμε σε Trafalgar T3 ή Omega Roma Coloseum αν σε ενδιαφέρει ο μακρύτερος θύσανος ή πιο ψηλά στημένος, αν σε βοηθά αυτή η διατύπωση (σε σχέση με το Τ3). Προσωπικά προτιμώ το Τ3
Αν μπορέσεις να βρεις κανένα απ' αυτά (ή οποιοδήποτε άλλο σου αρέσει) προκειμένου να τα δοκιμάσεις 2 - 3 φορές, θα μπορέσεις να σχηματίσεις άποψη, δυστυχώς η τυφλή αγορά έχει ρίσκο...
Ότι κι αν επιλέξεις σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς.
Το T3 το κοιτώ αν και απο οτι διάβασα δουλεύει καλύτερα στο πρόσωπο κι εγώ θέλω για μπόλ.
Το Roma το εχω αλλα βρίσκω σκληρή λιγο τη τρίχα του.
Για τη σειρά evo ii , αν μπορεις να βοηθήσεις λίγο για πιο συγκεκριμένα πινέλα εννοεόις , θα με βοηθούσε.
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 1 δευτερόλεπτο:
babkoug έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 23:06
Θεωρώ πως το Mühle Silvertip Fibre σε Large 23mm κ X-Large 25mm είναι μία ισορροπημένη σε ποιότητα-τιμή επιλογή.
Εχω το classic 33k256 αλλά έτσι οπως το πάει σε 1 χρόνο δεν θα έχει μείνει ούτε τριχα.