Νόμιζα ότι μετά από τόσο καιρό δεν θα μου έκανε εντύπωση ένα πολύ καλό ξύρισμα. Και όμως σήμερα εντυπωσιαστηκα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Ειναι παρα πολυ καλο Δημητρη. Ευκολος και γρηγορος αφρος γλυστραει και προστατευει παρα πολυ καλα. Δεν εχω μεγαλη πειρα απο πολλα σαπουνια αλλα το κατατασω στα top three ισως ψηλοτερα απο το MWF λογω της μεγαλης ευκολιας στο να κανεις καλο αφρο. Το μονο που με χαλαει ειναι το κουτακι του. Φτηνιαρικο και μου δινει την εντυπωση οτι σε λιγο θα αρχισει να βγαζει μαυριλα. Καμια σχεση με την ποιοτητα του κουτιου της Sharon αλλα αυτο αλλαζει με μια μεταφορα σε αλλο.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Πριν το ξύρισμα: O MELHOR Exfoliating soap
Μηχανή: EJ89
Λεπίδα: Personna #5
Πινέλο: Semogue SOC Χοίρος
Σαπούνι: O MELHOR Shaving Cream
Μετά το ξύρισμα: Pinaud Clubman
Αυτη ειναι και η τελευταια φωτογραφια (ευτυχως για τα ματια σας..) με τον τωρινο ξυριστικο μου εξοπλισμο. Οταν θα εχω νεο υλικο θα δολοφονησω εκ νεου τη φωτογραφικη τεχνη :-)