Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
+1
Την Πέμπτη περίμενα κάτι πράγματα, μη-ξυριστικά και πήραν το πρωί στο κινητό μου και επείδή δεν είχα σηκωθεί απάντησε η μάνα μου, και της λέει ο θρασύτατος μήπως μπορείτε να περάσετε να το πάρετε; Και από πάνω της λέει ''ο Δημήτρης συνήθως περνάει και τα παίρνει μόνος του''! Λες και με ήξερε από παλιά! Ενώ στην ΑCS 2 δέματα κατευθείαν σπίτι και καλύτερη παρακολούθηση από την ιστοσελίδα τους!
Την Πέμπτη περίμενα κάτι πράγματα, μη-ξυριστικά και πήραν το πρωί στο κινητό μου και επείδή δεν είχα σηκωθεί απάντησε η μάνα μου, και της λέει ο θρασύτατος μήπως μπορείτε να περάσετε να το πάρετε; Και από πάνω της λέει ''ο Δημήτρης συνήθως περνάει και τα παίρνει μόνος του''! Λες και με ήξερε από παλιά! Ενώ στην ΑCS 2 δέματα κατευθείαν σπίτι και καλύτερη παρακολούθηση από την ιστοσελίδα τους!

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Εγω τους ρωτησα το ωραριο λειτουργιας τους και αυτοι καταλαβαν οτι θα παω να το παρω απο εκει το δεμα :dash
Επισης με τσαντισε σημερα οτι εκτος απο τον πονολαιμο βουλωσε και η μυτη μου. Τελεια!!!!!!
Επισης με τσαντισε σημερα οτι εκτος απο τον πονολαιμο βουλωσε και η μυτη μου. Τελεια!!!!!!
Το Ιασονας με Ο
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Η σημερινή κίνηση και κυρίως οι τροχονόμοι. Είμαι εδώ και 10 λεπτά στο ψυχικό προσπαθώντας να διασχισω την Κηφισίας. Ευτυχώς υπάρχει το φόρουμ!
Αα.. και κάτι ξέχασα: :shoot :ranting2 :rainy :rocket :censored1
Αα.. και κάτι ξέχασα: :shoot :ranting2 :rainy :rocket :censored1
Χάρης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Tα νεα χρωματα της American Airlines! :dash :dash :dash :dash :dash :dash
Μετα απο 40 χρονια τα αλλαζουν και το αποτελεσμα.. Θα με λειψει το αστραφτερο μεταλλο.. Σκυλα τεχνολογια!
ΥΓ: :dash
Μετα απο 40 χρονια τα αλλαζουν και το αποτελεσμα.. Θα με λειψει το αστραφτερο μεταλλο.. Σκυλα τεχνολογια!
ΥΓ: :dash

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Χτες που πηγα για κουρεμα ενω της ειπα να μου τα κοψει μετρια με εκανε σαν νεοσυλλεκτο τον ειδικων δυναμεων :ouaa :ouaa :ouaa . Τωρα απλα θα μεινω αξυριστος μεχρι να μου μεγαλωσουν λιγο τα μαλλια για τι με αυτο το μακρος και ξυρισμενος ειμαι απλα αστειος
Το Ιασονας με Ο
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29453 times
- Been thanked: 29625 times
Cool φίλτατε, μαλλιά είναι! :megagrin
-
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
To δίωρο που σπατάλησα να βλέπω τον θίασο του Δώνη να ξεφτιλίζεται από τον Αστέρα(μπράβο στα παληκάρια).
Σόρυ παίδες κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου....
Σόρυ παίδες κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου....
Δημήτρης
Carpe diem, quam minimum credula postero
Carpe diem, quam minimum credula postero
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
.oO( :banana )

- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Το πρωι με πηραν τηλεφωνο για βολτα με τα trial . Ωραια μερα λεω, παμε. Βαζω εξαρτηση κατεβαίνω αλλα... αρνιοταν πεισματικα να παρη μποστα. Μεχρι να βγαλω καρμπιλατερ, να το καθαρισω και να ξαναμπη εφαγα κανα 2ωρο. Παει η βολτα λεω, ευτυχως τους προλαβα στον καφε και εκανα την υπολοιπη μιση διαδρομή.
Ολα ειναι δρομος