Πλύσιμο προσώπου με το σαπούνι Moroccan Myrrh της C&E, ντάξει κάτι κάνει εδώ
Pre shave με Myrsol Emulsion, σπουδαίο και σε αυτό το ρόλο.
Άρτι αφιχθέν σαπούνι Tim's "Greek Peach". Αξιολογότατο. Με το χτύπημα γίνεται κρέμα -όχι τόσο αφρός- που κολλάει στην επιδερμίδα και η λεπίδα γλιστράει αβίαστα. Η μετέπειτα ενυδάτωση είναι καλή, μέχρις εκεί. Δεν αφήνει την αίσθηση του Νουάβια (rules) ή του Ταμπάκ. Το άρωμα είναι γλυκό και φρέσκο μαζί. Θυμίζει επιδόρπιο γιαουρτιού με γεύση ροδάκινο. Σ' εμένα άρεσε, όπως εξάλλου και το άρωμα του Plastic shave Myrsol που έδεσε καλά. Οπότε για το άρωμά του μη σας πάρω στο λαιμό μου. Πάντως όσον αφορά στις ιδιότητες είναι από τα καλύτερα ερασιτεχνικά σαπούνια που έχω δοκιμάσει.
Μηχανή Φράνκεν με λαβή "The Recruit" που προμηθεύει ο Ιρλανδός και η οποία είναι η φτηνότερη εκδοχή της Bulldog I. Κεφαλή Razorock "Rake" open comb. Δεν ειναι πολυτελούς κατασκευής συγκρινόμενη με iKon ή Feather AS. Ένα ξερό Made in India χαραγμένο άτεχνα στη βάση. ΌΜΩΣ ΛΕΩ, τα σπάει σε αποτελεσματικότητα. Είναι γλυκιά και απόλυτα αποτελεσματική. Η λεπίδα Άστρα που της φόρτωσα ζωγράφισε. Ίσως η τέλεια προετοιμασία με το Emulsion και το ιδιαίτερα προστατευτικό σαπούνι του Τιμ να έκαναν τη διαφορά. Θα δοκιμάσω επισταμένως την κεφαλή αυτή και μέ άλλα σεταπ και θα επανέλθω στο μέλλον.
Στο τέλος γενναία ποσότητα λοσιόν Πλάστικ Μυρσόλ.
Ευχάριστη έκπληξη ο σημερινός συνδυασμός και το αποτέλεσμα υπέροχο. Το μαγουλάκι μου στην αφή και στην όσφρηση είναι σαν γυαλιστερή καραμελίτσα.
Για να προλάβω πειράγματα απο τους πιο παρατηρητικούς, το σημερινό φόντο του σεταπ είναι το ράφι με την ερωτική λογοτεχνία. Στην άκρη δεξιά τρία βιβλία του Marquis De Sade για τους επαϊοντες.