Το ξύρισμα της ημέρας : Οκτώβριος 2017
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Να συλληφθει αμεσα ο αποπανω κυριος !!

- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30580 times
- Been thanked: 41606 times
Αναλαμβάνω την υπεράσπισή του!
MWF
MWF

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vavous την 26 Οκτ 2017, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- alexn
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 13212 times
- Been thanked: 13467 times
Χαιρετώ με γένεια 3,5 ημερών
pre mpaniο
Ω 10018
SM Argos ss
Wilkinson +Sssspoutnik tef coa #1
Menounos lemon + cr Menthol
Korres K+G
το ξυράφι κοφτερό και γλυκό κάτι μεταξύ Astra και Gillette bleu,θα το ρίξω και στην Black Beauty ως πιο βαρύ εργαλείο,
το σαπούνι αφήνει αίσθηση ελαφρού προσώπου μετά,σε όλα μέσα,τα χαιρετίσματα μου γιατρέ!
Τώρα πάντως σκέφτομαι να κάνω και μια ξούρα με Μπιςςς,μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά μου.
καλό απόγευμα!
pre mpaniο
Ω 10018
SM Argos ss
Wilkinson +Sssspoutnik tef coa #1
Menounos lemon + cr Menthol
Korres K+G
το ξυράφι κοφτερό και γλυκό κάτι μεταξύ Astra και Gillette bleu,θα το ρίξω και στην Black Beauty ως πιο βαρύ εργαλείο,
το σαπούνι αφήνει αίσθηση ελαφρού προσώπου μετά,σε όλα μέσα,τα χαιρετίσματα μου γιατρέ!
Τώρα πάντως σκέφτομαι να κάνω και μια ξούρα με Μπιςςς,μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά μου.
καλό απόγευμα!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
- Nomad
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
- blade2668
- Νήπιο
- 8
- Has thanked: 6041 times
- Been thanked: 1604 times
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Καλήν εσπέραν αφεντάδες

- Ralf Aust 6/8
- ”The Scorcher” Horse Shell
- Maseto Silvertip 30mm
- Smooth Operator "Smoked Wood"
- Brut Original + menthol crystals

-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Κώστα, στην Palmolive την κρέμα αναφέρομαι. Την κλασική. Που έχει έχει ενάμισι ευρώ,κάπου εκεί.Αλλά και το στικάκι είναι άψογο. Βάζει κάτω το MWF για πλάκα.
Και μην κολλάς μόνο στην τιμή. Η απόδοση είναι που ρίχνει πολύ το MWF και ανεβάζει τα Palmolive.Και άπειρα ακόμα σαπούνια που είναι καλύτερα.
Ευχαριστώ Andrè.
Και μην κολλάς μόνο στην τιμή. Η απόδοση είναι που ρίχνει πολύ το MWF και ανεβάζει τα Palmolive.Και άπειρα ακόμα σαπούνια που είναι καλύτερα.
Ευχαριστώ Andrè.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Akist
- Γυμνάσιο
- 8
- Has thanked: 4193 times
- Been thanked: 2858 times
Καλησπέρα και από εμένα ,
Πρωινό ξύρισμα που περιελάμβανε
Παπουτσάνης Γλυκερίνης
Omega Boar 10018
Arko Fresh Cream
Fatip Piccolo
Personna Platinum #2 (δεν μας έκανε τη χάρη η λεπίδα)
Polsiver SI #1
Lea AS Lotion 0% "πειραγμένη" με witch hazel και κρυστάλλους menthol
Η Arko Fresh μου αρέσει πολύ και δεν την κρίνω μόνο βάση τιμής αλλά κάνει ωραίο αφρό και προστατεύει και κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος αλλά και μετά . Την είχα αγοράσει για ταξιδιωτικό εξοπλισμό σαν αλλαγή από τη Nivea, αλλά τελικά μπήκε στην πεντάδα σαν βασική στις καλοκαιρινές κρέμες.
Η δροσιά που αφήνει η μέντα ούτε σου κατακλύζει τα ρουθούνια ούτε σου μουδιάζει το πρόσωπο όπως κάποιες με δυνατή βάση menthol. Το καλοκαίρι με τις ζέστες κάποιες μέρες έβγαινα μετά το ξύρισμα με τη συγκεκριμένη και χωρίς AS .
Μιας και αρχίζει να χειμωνιάζει και το πρωί το κρύο κάνει αισθητή την παρουσία του είπα να την χρησιμοποιήσω για τελευταία φορά για φέτος και να την αφήσω στο ντουλάπι μετά να πέσει σε χειμερία νάρκη σαν την αρκούδα , και να παίξουν πλέον σαπούνια και κρέμες σε πιο χειμωνιάτικες νότες.
Εφτά και μισή λοιπόν πρωινή ξεκινάει το ξύρισμα με Face lather με το 10018 (που ακόμα θέλει απαλά γιατί δεν έχει στρώσει και ο θύσανος διαμαρτύρεται αν το παρακάνεις ) .
Η Fatip τελικά σε συνδυασμό με Personna δεν μου πάει , το πρώτο πέρασμα οκ , το δεύτερο συμπαθητικό , αλλά στο τρίτο και κόντρα η λεπίδα χτύπησε μπιέλα . Μάγκωνε , τσίμπαγε και η μηχανή δυσανασχετούσε και με προειδοποίησε ότι θα μεταμορφωθεί σε δράκουλα .
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να βγάλω από το ντουλάπι τη Lord που είχε φορτωμένη μια Feather η να παρατήσω το ξύρισμα , αλλά επειδή είμαι ξεροκέφαλος έβγαλα από το πακετάκι μια Polsilver και φόρτωσα τη μηχανή .
Ρίσκο γιατί λεπίδα άστρωτη και κόντρα απευθείας δεν έχει συνήθως καλό αποτέλεσμα , αλλά ξαναπέρασα μια γύρα αφρό και με προσοχή όλα μια χαρά . Η Fatip ξαναμεταμορφώθηκε από κολοκύθα σε νίκελ άμαξα και η polsilver έβγαλε το μεροκάματο . Για αυτό και μπαίνει στη φωτογραφία αντί της ρίψασπις Personna .
Αποτέλεσμα : Πρόσωπο απαλό BBS και ευτυχώς με ανεπαίσθητο ερεθισμό στο λαιμό που διόρθωσα με τη Lea sensitive AS lotion που την έχω "πουσάρει" με κρυστάλλους και witch hazel από την αρχή του καλοκαιριού .
Καλά ξυρίσματα σε όλους !
P.s. Σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας - είναι από παλιό κινητό και δηλώνω και άσχετος με το θέμα κάδρου και απεικόνισης θέματος (η συμβία που είναι επαγγελματίας φωτογράφος θα με σκότωνε αν την έβλεπε αλλά σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα )

Πρωινό ξύρισμα που περιελάμβανε
Παπουτσάνης Γλυκερίνης
Omega Boar 10018
Arko Fresh Cream
Fatip Piccolo
Personna Platinum #2 (δεν μας έκανε τη χάρη η λεπίδα)
Polsiver SI #1
Lea AS Lotion 0% "πειραγμένη" με witch hazel και κρυστάλλους menthol
Η Arko Fresh μου αρέσει πολύ και δεν την κρίνω μόνο βάση τιμής αλλά κάνει ωραίο αφρό και προστατεύει και κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος αλλά και μετά . Την είχα αγοράσει για ταξιδιωτικό εξοπλισμό σαν αλλαγή από τη Nivea, αλλά τελικά μπήκε στην πεντάδα σαν βασική στις καλοκαιρινές κρέμες.
Η δροσιά που αφήνει η μέντα ούτε σου κατακλύζει τα ρουθούνια ούτε σου μουδιάζει το πρόσωπο όπως κάποιες με δυνατή βάση menthol. Το καλοκαίρι με τις ζέστες κάποιες μέρες έβγαινα μετά το ξύρισμα με τη συγκεκριμένη και χωρίς AS .
Μιας και αρχίζει να χειμωνιάζει και το πρωί το κρύο κάνει αισθητή την παρουσία του είπα να την χρησιμοποιήσω για τελευταία φορά για φέτος και να την αφήσω στο ντουλάπι μετά να πέσει σε χειμερία νάρκη σαν την αρκούδα , και να παίξουν πλέον σαπούνια και κρέμες σε πιο χειμωνιάτικες νότες.
Εφτά και μισή λοιπόν πρωινή ξεκινάει το ξύρισμα με Face lather με το 10018 (που ακόμα θέλει απαλά γιατί δεν έχει στρώσει και ο θύσανος διαμαρτύρεται αν το παρακάνεις ) .
Η Fatip τελικά σε συνδυασμό με Personna δεν μου πάει , το πρώτο πέρασμα οκ , το δεύτερο συμπαθητικό , αλλά στο τρίτο και κόντρα η λεπίδα χτύπησε μπιέλα . Μάγκωνε , τσίμπαγε και η μηχανή δυσανασχετούσε και με προειδοποίησε ότι θα μεταμορφωθεί σε δράκουλα .
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να βγάλω από το ντουλάπι τη Lord που είχε φορτωμένη μια Feather η να παρατήσω το ξύρισμα , αλλά επειδή είμαι ξεροκέφαλος έβγαλα από το πακετάκι μια Polsilver και φόρτωσα τη μηχανή .
Ρίσκο γιατί λεπίδα άστρωτη και κόντρα απευθείας δεν έχει συνήθως καλό αποτέλεσμα , αλλά ξαναπέρασα μια γύρα αφρό και με προσοχή όλα μια χαρά . Η Fatip ξαναμεταμορφώθηκε από κολοκύθα σε νίκελ άμαξα και η polsilver έβγαλε το μεροκάματο . Για αυτό και μπαίνει στη φωτογραφία αντί της ρίψασπις Personna .
Αποτέλεσμα : Πρόσωπο απαλό BBS και ευτυχώς με ανεπαίσθητο ερεθισμό στο λαιμό που διόρθωσα με τη Lea sensitive AS lotion που την έχω "πουσάρει" με κρυστάλλους και witch hazel από την αρχή του καλοκαιριού .
Καλά ξυρίσματα σε όλους !
P.s. Σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας - είναι από παλιό κινητό και δηλώνω και άσχετος με το θέμα κάδρου και απεικόνισης θέματος (η συμβία που είναι επαγγελματίας φωτογράφος θα με σκότωνε αν την έβλεπε αλλά σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα )

Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...
- Iapetos
- Νήπιο
- 8
- Has thanked: 1122 times
- Been thanked: 781 times
Λογω βεβαρυμενου προγραμματος τις τελευταιες εβδομαδες, δεν προλαβαινω να ξυριζομαι. Σημειωτεον, μονο με σαβετα την οποια δυναμαι μετα απο 30 ξυρισματα κ 4 αλλαγες ξυραφιων να χειριστω ταχιστα κ αψογα.
Ειχα κολλησει με σαπουνι cella κ asl Βrut.
Επεστρεψα σημερα για να περιποιηθω το αντιαισθητικο γενακι που ηταν μοτιβο κ αδικουσε την προσπαθεια διατηρησης ενος μουστακιου και μουσιου στο πιγουνι.
Λεω επεστρεψα γιατι χρησιμοποιησα το proraso σανδαλοξυλο.
Προ ξυρισματος Σαπουνι λεμονιου, μασαζ
Shavette Parker SRX
Πινελο silvertip συνθετικο της Mühle
Proraso σανδαλοξυλο
1 περασμα φορά, 1 καθετα 1 κοντρα
Λεπιδα Feather.
Σε 8 λεπτα ειχα τελειωσει...χαραμιζομαι.
Αsl La rive Cabana (oggi)
Asb Tabac
Μου τελειωσαν κ οι λεπιδες...
Τσιγαρο τωρα, τι αλλο;!
Ομορφο βραδυ να εχετε!
Ειχα κολλησει με σαπουνι cella κ asl Βrut.
Επεστρεψα σημερα για να περιποιηθω το αντιαισθητικο γενακι που ηταν μοτιβο κ αδικουσε την προσπαθεια διατηρησης ενος μουστακιου και μουσιου στο πιγουνι.
Λεω επεστρεψα γιατι χρησιμοποιησα το proraso σανδαλοξυλο.
Προ ξυρισματος Σαπουνι λεμονιου, μασαζ
Shavette Parker SRX
Πινελο silvertip συνθετικο της Mühle
Proraso σανδαλοξυλο
1 περασμα φορά, 1 καθετα 1 κοντρα
Λεπιδα Feather.
Σε 8 λεπτα ειχα τελειωσει...χαραμιζομαι.
Αsl La rive Cabana (oggi)
Asb Tabac
Μου τελειωσαν κ οι λεπιδες...
Τσιγαρο τωρα, τι αλλο;!
Ομορφο βραδυ να εχετε!
Γιώργος