Sotd με γένια 2 ημερών
Πρώτη δοκιμή Cyril Salter indian santalwood (με 39 βαθμούς ζέστη).
Black beauty Gillette
Voskhod #2
Ανθονερο αμαμελιδας με μέντα και αλόη
Η μηχανή εκτός από κούκλα είναι και αποδοτική. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους
Χθεσινό ξύρισμα, ανεβαίνει σήμερα γιατί κατενθουσιάστηκα με το βάθος του, και ήθελα να καταγράψω διάρκεια bss. 11 τη νύχτα με 4 το μεσημέρι, δηλ 17 ώρες έγραψε το κοντέρ! Το βαθύτερο της ζωής μου μακράν, καθόλου ερεθισμοί, 3 μικροσκοπικά κοψιματάκια που αυτοθεραπεύτηκαν μεταξύ ξεπλύματος εξοπλισμού και εφαρμογής aftershave. Αποτέλεσμα που προέκυψε με 1 wtg, 2xtg, 1 atg.
Έγινε με:
-Yaqi Professional 26mm
- ΣΑΠΩΝ Χ (Occult 'citrus bergamia') από Vavous, το καλύτερο μακράν σε άρωμα - προστασία - αφρισμό από τα δειγματάκια που μου έδωσε. Μάλλον θα γίνει η πρώτη μου μη μπατζετιάρικη αγορά. Κάθε φορά που το βάζω, δείχνει την ανωτερότητά του απέναντι στα υπόλοιπα. 4 χέρια με μια σταλιά ποσότητα, εξαιρετικά vfm κιόλας.
- Lord L6, μηχανή που μαθαίνω σιγά - σιγά, και η οποία προκαλεί λιγότερα καψίματα - κοκκινίλες - ερεθισμούς από την feather popular κάνοντας και βαθύτερο ξύρισμα, αλλά κόβει... καθαρά και ξάστερα το δέρμα πριν το πάρεις χαμπάρι. Ανεβαίνουμε level σιγά σιγά.
- Λεπίδα Voskhod, που τείνω να καταλήξω ότι είναι μακράν η καλύτερη (ή έστω πιο "αλλιώτικη") λεπίδα του Πλανήτη: Δοκιμάζω 5 νέες, βάζω βασχόδ, ανώτερη. Δοκιμάζω άλλες 5, άλλη βασχόδ, πάλι ανώτερη. Είναι φτιαγμένη για κόσμο με λεπτά - αραιά γένια και μαλακό δέρμα, χαϊδεύει εκεί που οι άλλες σφάζουν, αποκεφαλίζει γλυκά την τρίχα.
- After Shave Floid Mentolado Vigoroso, ωραίο δωράκι, πολύ επίμονο και οριακά ενοχλητικό άρωμα όμως.
Watchman set, Zingari Man : πράγματι ενδιαφέρον σετ, ξεφεύγει από όσα aquatic σαπούνια έχω δοκιμάσει, με άρωμα θάλασσας και αρμύρας, προστασία καλή, υφή σαπουνιού σωστή, ενώ η λοσιόν αφήνει στο τέλος μια αίσθηση κολώνιας...
brush : Zenith χοίρου, σε 15 δευτερόλεπτα φορτώνει άνετα για τρία περάσματα
razor : Blackbird της Blackland
blade : Wilkinson Sword, 2η χρήση, εξαιρετικά ήπια με την συγκεκριμένη μηχανή
Κάλο ΣΚ και προσοχή στις ζέστες...
~ Parker - Variant από @5+ έως 2,5@
~ Parker - Premium Platinum (1)
~ Yaqi - R1732 Ferrari Rough 26mm (fan)
~ Savon Mystere - Cuba
~ Aqua Velva - Ice Blue (USA) & 444
► Εμφάνιση spoiler
Το δέρμα κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι στα καλύτερά του, ούτε βάλσαμο δεν θέλει.
Ο συνδυασμός λεπίδας με την Variant εκεί ψηλά είναι 'νυστέρι' πιο βαθιά πεθαίνεις, θα το λέω BBS(3)
Σήμερα αρχικά μου είπαν πως μυρίζει «μπαμπάς» το άρωμα που φοράω, ε ok είπα, αφού είναι πατρικό καλό είναι.
Και αφού δεν μου είπατε παππούς άντε το δέχομαι, ναι μπράβο 'παππούς' αναφώνησαν... και έπεσε γέλιο, άκου εκεί παππούς...