Merkur Futur (2,5)
Gillette silver blue (3)
Figaro sapone da barba
Mens Only Shaving Brush
Norina Eau de Cologne Fougere
Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2018
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Γιάννης
- GeorgeBest
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 7895 times
- Been thanked: 4992 times
- Νώντας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Η Σαλονίκη δεν είναι ποτέ μουντή.
Εγώ μόλις την δώ κατεβαίνοντας την "Καρδία" ανοίγει
η καρδιά μου, με ήλιο, με βροχή, με χιόνι (... ή με ομίχλη - ως συνήθως στην Καρδία)
η καρδιά μου, με ήλιο, με βροχή, με χιόνι (... ή με ομίχλη - ως συνήθως στην Καρδία)
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18551 times
- Been thanked: 15729 times
Γιωργο απο αρωμα πως ειναι η συγκεκριμενη TOBS ??? Δυνατό? Φυσική μυρωδιά 'η χημική ?
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
- Has thanked: 30770 times
- Been thanked: 41683 times
Μορφιές σήμερα
Rockwell 6s
Schick
Omega silvertip
Extro Del Don croap
Myrsol Don Carlos

Rockwell 6s
Schick
Omega silvertip
Extro Del Don croap
Myrsol Don Carlos

Ανδρέας, Μ.Δ.

- GeorgeBest
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 7895 times
- Been thanked: 4992 times
Άκη το άρωμα είναι δυνατό και προς το χημικό θα έλεγα και με διάρκεια. Προσωπικά μου αρέσουν τα αρώματα με βάση τα εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν πρωτοξεκίνησα το ΠΞ. Για τις ξυριστικές της ιδιότητες ούτε συζήτηση. Απλά άριστη!akis_peiraias έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:06Γιωργο απο αρωμα πως ειναι η συγκεκριμενη TOBS ??? Δυνατό? Φυσική μυρωδιά 'η χημική ?
Προστέθηκε μετά από 21 λεπτά 18 δευτερόλεπτα:
Άντε ρε Νώντα για να σου κάνω την "Καρδία'' αλλάζω τίτλο: Από την συννεφιασμένη και ερωτική :romance-adore: Θεσσαλονίκη!Νώντας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 22:19 Η Σαλονίκη δεν είναι ποτέ μουντή.Εγώ μόλις την δώ κατεβαίνοντας την "Καρδία" ανοίγει
Γιώργος
- tasos72
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 17012 times
M.d.Candre / MRed / Fatboy / PolSilver / Issey Miyake ASL
'Οταν πρωτοκυκλοφόρησε(1994) το L'Eau d'Issey , μου το έκανε δώρο στα γενέθλια μου το Μαράκι(καλή της ώρα), μια συμφοιτήτρια μου, με την οποία κάναμε μαζί πρακτική τότε στον ΟΤΕ. Έκτοτε πάντα υπάρχει στο ντουλαπάκι μου, ένα υπέροχο , ελαφρύ, ΑπωΑνατολίτικο άρωμα, με το οποίο απέδωσε ο δημιουργός του, την "υποσυνείδητη οσμή" μιας ολόκληρης κουλτούρας.( της αγαπημένης μου Ιαπωνίας...)

'Οταν πρωτοκυκλοφόρησε(1994) το L'Eau d'Issey , μου το έκανε δώρο στα γενέθλια μου το Μαράκι(καλή της ώρα), μια συμφοιτήτρια μου, με την οποία κάναμε μαζί πρακτική τότε στον ΟΤΕ. Έκτοτε πάντα υπάρχει στο ντουλαπάκι μου, ένα υπέροχο , ελαφρύ, ΑπωΑνατολίτικο άρωμα, με το οποίο απέδωσε ο δημιουργός του, την "υποσυνείδητη οσμή" μιας ολόκληρης κουλτούρας.( της αγαπημένης μου Ιαπωνίας...)

- Dr.Takero
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 6934 times
- Been thanked: 7583 times
Καλημέρα Καλινότσες!
Χθες το βράδυ ξυρίστικα με το νεοαφιχθέν kinezovintage απόκτημα YINTAL.
Κινέζικη υπεροχή και αίσθηση προκλητικής πολυτέλειας σε συνδυασμό με την απόλυτη μίνιμαλ αισθητική των κινέζων executive designers

Η μηχανή ξυρίζει και δεν το παίρνεις χαμπάρι. Έκανα απανωτά περάσματα γιατί νόμιζα ότι δεν ξυρίζει. Η αίσθηση της απαλότητας ίσως οφείλεται στο έλαιο του Merambelo! Θα τη δοκιμάσω και χωρίς έλαιο για να καταλάβω τι παίζει.
Έπαθα razor burn από τα συνεχή περάσματα και έβαλα τη Herbana να τα αντιμετωπίσει!
Όλα καλά!
Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά 44 δευτερόλεπτα:
[quote=tasos72 post_id=200157 time=1529993136 user_id=1718]
Χθες το βράδυ ξυρίστικα με το νεοαφιχθέν kinezovintage απόκτημα YINTAL.
Κινέζικη υπεροχή και αίσθηση προκλητικής πολυτέλειας σε συνδυασμό με την απόλυτη μίνιμαλ αισθητική των κινέζων executive designers
Pre Merambelo oil
Savon Mystere Argos
Ω 97
YINTAL + Astra blue
Osma alum
Asl Old Spice Wolfthorn
Asb Herbana
Savon Mystere Argos
Ω 97
YINTAL + Astra blue
Osma alum
Asl Old Spice Wolfthorn
Asb Herbana

Η μηχανή ξυρίζει και δεν το παίρνεις χαμπάρι. Έκανα απανωτά περάσματα γιατί νόμιζα ότι δεν ξυρίζει. Η αίσθηση της απαλότητας ίσως οφείλεται στο έλαιο του Merambelo! Θα τη δοκιμάσω και χωρίς έλαιο για να καταλάβω τι παίζει.
Έπαθα razor burn από τα συνεχή περάσματα και έβαλα τη Herbana να τα αντιμετωπίσει!
Όλα καλά!
Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά 44 δευτερόλεπτα:
[quote=tasos72 post_id=200157 time=1529993136 user_id=1718]
M.d.Candre / MRed / Fatboy / PolSilver / Issey Miyake ASL
Από τα πιο ωραία αρώματα ever! Όπως είπες Τάσο αυτό το άρωμα σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή!
Το 1996 το είχα αγοράσει από τη Βιέννη για την MEGA καψούρα ενζενί που είχα ποτέ (αυτή που είχα να δω χρόνια και βγήκα μαζί της πριν 2 εβδομάδες)! Ακόμα όταν μυρίζω τη γυναικεία βέρσιον ψάχνω να τη δω!
Από τα πιο ωραία αρώματα ever! Όπως είπες Τάσο αυτό το άρωμα σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή!
Το 1996 το είχα αγοράσει από τη Βιέννη για την MEGA καψούρα ενζενί που είχα ποτέ (αυτή που είχα να δω χρόνια και βγήκα μαζί της πριν 2 εβδομάδες)! Ακόμα όταν μυρίζω τη γυναικεία βέρσιον ψάχνω να τη δω!
Let the music play
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12135 times
Το οτι διαβαζουμε για τo ποσο καλα ξυριζει η Weishi 9306c (εστω και με αλλα ονοματα) ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακο. Στους επιδοξους αγοραστες μιας τετοιας μηχανης να υπενθυμισω οτι κατα καιρους τις φερνει και ο Χοντος (για να μην περιμενουν τα ταχυδρομεια).

- alexn
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 13288 times
- Been thanked: 13588 times
Καλημέρα από την τροπική Καλλιθέα
kent inf silv
Maca Root sc
Lord+Astra sp#5
Tea trea Witch hazel
Korres lime
μετά από καιρό τίμησα την κρέμα και το ευχαριστήθηκα,πέρασε βέβαια η κόντρα από το μυαλό μου με μια Arko comfort αλλα...
η Lord είναι σαν να έχεις ένα VW (σκαραβαίο κάμπριο) :auto-car:
καλό απόγευμα και μπάλα ατελείωτη!
kent inf silv
Maca Root sc
Lord+Astra sp#5
Tea trea Witch hazel
Korres lime
μετά από καιρό τίμησα την κρέμα και το ευχαριστήθηκα,πέρασε βέβαια η κόντρα από το μυαλό μου με μια Arko comfort αλλα...
η Lord είναι σαν να έχεις ένα VW (σκαραβαίο κάμπριο) :auto-car:
καλό απόγευμα και μπάλα ατελείωτη!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.