- MWF
- Semogue 830
- Muster Shavette
- Astra Superior Platinum
- Floid Vigoroso

aris22 έγραψε:Σπύρο βλέπω ότι το puck από το Mitchell's σχεδόν ακουμπάει στα τοιχώματα. Το είχες τρίψει-πατικωσει μήπως ?
Φίλε Σπύρο αυτό που ήθελα να πω είναι οτι το MWF στο μπολάκι του αφήνει κάποιο κενό περιμετρικά , δεν ακουμπάει στα εσωτερικά τοιχώματα . Αλλά στην φωτογραφία σου φαίνεται το σαπούνι σχεδόν να εφάπτεται με τα τοιχώματα . Αυτό σε ρώτησα πως προέκυψε , με το να το μουλιάζεις τακτικά το σαπούνι δεν μπορώ να φανταστώ να άπλωσε σε πλάτος. Εκτός και αν φαίνεται στην φωτογραφία έτσι αλλά δεν ισχύει στην πραγματικότηταSpiros έγραψε:Άρη γειά σου, απλά το μουλιάζω τακτικά ακόμα κι αν δεν είναι η σειρά του στο rotation..
![]()

Οπότε μόλις ανοίξω το καινούργιο puck που έχω θα το αρχίσω στα μπουγελώματα να στανιάρει....Spiros έγραψε:Άρη καλημέρα, όχι δεν έχω κάνει τίποτε άλλο στο MWF.. πάντως σε σχέση με το προηγούμενο puck που είχε συρρικνωθεί και σπάσει, αυτό με το συχνό μούλιασμα έχει πάρει αυτή την μορφή. Δεν είναι τόσο εφαρμοστό στα τοιχώματα, αλλά έχει διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση (το έχω περίπου 3 μήνες)