Merkur 34C HD
Astra Superior Platinum (5)
Edwin Jagger Best
Arko stick
Taylor of Old Bond Street Eton College ASL
Τέταρτη μέρα σερί που δεν θέλω να αλλάξω το σαπούνι. Πρωινά ξυρίσματα για τη δουλειά, ένα πέρασμα, DFS (damn fine shave) που λένε!
Νarkoτικό? :megagrin
Βασίλη γελάω γιατί ήμουν χαρούμενος κιόλας, θεωρώντας ότι ταίριαξα ωραία τα αρώματα σήμερα!
Ξέρω ότι το άρωμα του arko είναι παραδοσιακό θέμα αντιπαράθεσης, αλλά προσωπικά το απολαμβάνω (ειδικά την τελευταία εβδομάδα).
Μάλλον δεν έχω επισκέφθηκα αρκετά ουρητήρια μικρός ώστε να μου μείνει τραύμα!
Edwin Jagger Barley
Gillette silver blue
Semogue 820
Cella
4711
Άλλο ένα σούπερ ξύρισμα, η λεπίδα κάνει πάρα πολύ γλυκό ξύρισμα εφάμιλλο της Personna, ίσως και καλύτερο, είμαι κατενθουσιασμένος με το συνδυασμό. Θα την ξαναδοκιμάσω. Η cella θα είναι στο μόνιμο set up για να την τελειώσω λογικά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το πινέλο άστρωτο ισοπεδώνει κυριολεκτικά την cella, αλλά δεν την λυπάμαι, αντίθετα το ευχαριστιέμαι. :megagrin
SB Custom Silvertip
SS Figaro :hail :hail :hail
SR Gillette slim (@5-3)
RB Personna lab :hail :hail :hail
ASL Ogallala Bay Rum
Η Figaro είναι στα τελευταία της, φτάνει-δε φτάνει για 2-3 ξυρίσματα. Είναι ένα φθηνό μαλακό σαπούνι (ή σκληρή κρέμα) που αξίζει με το παραπάνω κάθε σέντ και κερδίζει πανεύκολα πολλές "φίρμες", αρκεί βέβαια να σου αρέσει η μυρωδιά του πικραμύγδαλου. Προσωπικά, κάθε ξύρισμα που έκανα με τη Figaro, ήταν απολαυστικότατο
Η Personna επιβεβαίωσε τη φήμη της, κοφτερή και γλυκιά, πολύ ταιριαστό ζευγάρι με τη slim. Με βλέπω να παραγγέλνω κι άλλες.
Καλημέρα!!
Pre-Shave Wash - Gillette
Pre-Shave Proraso White
Tabac SS
Semogue 1470
Feather AS D2 (μηχανή)
Gillette Blue #3 (λεπίδα)
Nivea Energy Lotion
Floid Vigoroso ASL
Εντυπωσιασμένος από την λεπίδα Gillette Blue
:thnx