* Gem Micromatic oc.
* Personna Gem blade.
* Stirling gentleman.
* Maseto 30mm silvertip.
* Mennen asl.
* Korres k&g.
Πολυ δροσερη η Mennen για καλοκαιρακι. Δεν εχει νομιζω ακριβως την ιδια μυρωδια με την usa, αλλα μου αρεσει. Φυσικα καλές ιδιοτητες κ διαρκεια.
Με την Gem ειχα αρκετο καιρο να ξυριστω. Μ αρεσει πολυ το design της αισθητικα κ το βαρος της, οπως και οτι ειναι oc...αδυναμια. H R41 των single edge πιθανον. Δυο περασματα κ καθαρισα με 2-3 nicks... Ξεχασα τη γωνια που δουλευει καλα για μενα... Ειναι γενικα πολυ επιθετικη κ χρειαζεται οτι θελουν ολες οι επιθετικες μηχανες για να μην εχεις προβληματα αλλα να χεις κ αποτελεσματα.
Το σαπουνι πολυ καλο, μα το πινελο ειναι μεγαλο για τα γουστα μου. 30mm και η αγαπημενη μου διασταση knot μου ειναι στα 24mm. Δεν εκανα καλη σαπουναδα κ βαριομουν να το παρω απ την αρχη. Σαπουνοφουσκες σχεδον... Δεν εχω πανω απο 3 ξυρισματα μαζι του αλλα με κανενα αλλο πινελο δεν χρειαστηκα πανω απο 2-3 φορες για να βγαλω τη σαπουναδα που θελα με οτι σαπουνι η κρεμα ειχα μπροστα μου. Θα το παλεψω γιατι εχει απαλη τριχα, ικανοποιητικο backbone μαλλον λογω πυκνοτητας-διαμετρου, βολικη λαβη αν κ ιδανικα θα την ηθελα μεγαλυτερη... Γαιδαρο μας χαριζανε, στα δόντια τον κοιτουσαμε.
Καλο βραδυ και καλη εβδομαδα!