Πινέλα Simpsons - Μεγ. Βρετανία
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11390 times
- Been thanked: 15030 times
Σόρι δεν το κατάλαβα καλά. Δηλαδή κ τώρα που το κατάλαβα, πάλι δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται αυτό. Εκτός κ αν το τοίχωμα της τρύπας της λαβής δεν είναι κάθετο, αλλά κλείνει προς τα πάνω, έχει πάει κόλλα ψηλότερα από όσο πρέπει, έχει στερεοποιηθεί παίρνοντας το σχήμα αυτό κ τώρα παροτι ξεκόλλησε, αυτή η καμπυλότητα εμποδίζει τον θύσανο να βγει. Δύσκολες καταστάσεις. Υποτίθεται πως τόσο ακριβά πινέλα φτιάχνονται με τρόπο που να μπορούν να επιδιορθωθούν. Ένα ακόμα επεισόδιο στο παθητικό των Simpson.
Μπάμπης
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17172 times
- Been thanked: 18883 times
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τους κατακευαστές πινέλων ακριβών ή φθηνών η επιδιόρθωση αλλιώς δεν θα χρησιμοποιούσαν εποξική κόλλα. Έσπασα μία λαβή Thater όταν μου γλίστρησε από το χέρι και δυσκολεύτηκα αρκετά να την αφαιρέσω καταστρεφοντάς την χωρίς να χαλάσω τον θύσανο και φυσικά κόλλησα την καινούργια με σιλικόνη. Το κόστος της λαβής μαζί με τα μεταφορικά από Γερμανία ήταν 35 ευρώ

Γιάννης
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11390 times
- Been thanked: 15030 times
Κάποιοι δεν κολλούν με εποξικές.
Μπάμπης
- mitsos
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 4009 times
- Been thanked: 6277 times
Και πάνω που έλεγα να το στείλω σταμάτησε να γυρίζει ο θύσανος γύρω γύρω. "Κόλλησε" και μάλιστα γερά γιατί πιάνω με δύναμη τη βάση και προσπαθώ να τον γυρίσω και δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό. Προφανώς (?) έπιασε αλάτια στη βάση ή τι να πω. Μια χαρά λοιπόν και τέλος καλό όλα καλά (μέχρι να δούμε...)mitsos έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 22:11 Έχω συν τοις άλλοις και ένα Simpsons chubby3 manchurian. Καταπληκτικό πινέλο. Από τα καλύτερά μου. Εδώ και λίγες μέρες ανακάλυψα ότι ο θύσαννος έχει αποκολληθεί από τη βάση και ενώ δεν χάνει ούτε τρίχα, δεν βγαίνει έξω αν τον τραβήξεις, αν τον κρατήσεις σταθερό και γυρίζεις τη βάση γυρίζει. Και το ανάποδο αν κρατάς τη βάση σταθερή γυρίζεις το θύσαννο. Δεν φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στη χρήση και στο ξύρισμα γενικότερα. Στη simposns που έστειλα σχετικό mail μου είπε να το στείλω και να μου αλλάξουν βάση με κόστος 40 λίρες.
"Aut viam inveniam aut faciam "