Καλησπέρα σας, κύριοι!
Προ λίγων ωρών:
-Parker Variant #3,#5
-Feather Hi-stainless #4
-Yaqi 24 mm τύπου Tuxedo
-Phoenix & Beau Albion
-Brut Original asl
-Apivita asb
Ξεκίνησα το ξύρισμά μου φορτώνοντας την Variant με ένα καινούργιο Feather.Τη ρυθμίζω στο #3
και την τοποθετώ στο τέλος της δεξιάς φαβορίτας.Και...η μηχανή περνάει πάνω απ' τα
γένια σκουπίζοντας τον αφρό.Τι είναι τούτο πάλι, αναρωτήθηκα.Αντανακλαστικώς βάζω τη
Variant στο #5 και επαναλαμβάνω.Τα ίδια..

Πιάνω τη λύνω,βγάζω τη λεπίδα την
ξαναδένω..Μπα..κάτι θα 'κανα λάθος σκέφτηκα.Ρε, λες;Αλλάζω λεπίδα και βάζω μια Feather που
είχε τρία ξυρίσματα.Και όντως η Variant άρχισε να θερίζει κανονικά,με δυνατό ήχο κοπής,αλλά
διαφορετικής τελείως αίσθησης απ' την Futur.Ξέπλυνα τον ξεθυμασμένο εναπομείναντα αφρό στο
πρόσωπό μου και ξαναφόρτωσα το πινέλο μου.Ξεκίνησα το ξύρισμα απ' την αρχή.Η Parker ξυρίσε
αποτελεσματικά,μου έδινε μια τραχειά αίσθηση,αλλά παρόλα αυτά μου έκανε ένα βαθύ ξύρισμα
χωρίς ερεθισμούς.Για το δικό μου δέρμα το τελικό συμπέρασμα θα βγει σε λίγες ώρες.Εν
κατακλείδι έχω θετικές εντυπώσεις, αλλά θα ήθελα να πήγαινε το ξύρισμα ομαλά απ' την
αρχή,χωρίς απρόοπτα.Στις επόμενες χρήσεις και εναλλάσοντας λεπίδες, θα βγάλω ασφαλέστερα
συμπεράσματα.Πληροφοριακά η καινούργια Feather δεν έκοβε καθόλου,γιατί απλούστατα
δεν είχε κόψεις

.Είναι η πρώτη φορά από τότε που άρχισα το Π.Ξ που μου έτυχε τέτοια λεπίδα.
Και βέβαια,όπως βλέπετε, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες,που λένε..