Το ξύρισμα της ημέρας:Σεπτεμβριος 2016
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24879 times
- Been thanked: 7864 times
Είμαι κι εγώ "διαφθορέας" 

Γιάννης
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Καλησπέρα και από εμένα!
✔Dimitri's City Spring
✔Semogue 1438
✔Edwin Jagger DE 86
✔Perma Sharp ( 2 )
✔Pinaud clubman ASL
Το νεο σαπούνι του Δημήτρη δεν είναι κάτι διαφορετικό σε ποιότητα από τα προηγούμενα, φανταστικός αφρός που δίνει εξαιρετική προστασία, κυριολεκτικά δεν νιώθεις τη λεπίδα να περνά και έχει και καλή ενυδάτωση.
Το μόνο που θα ήθελα ήταν να έχει έντονη μυρωδιά . Δυστυχώς είναι άτονο το άρωμα του.
Και μια διευκρίνηση (κυρίως για τον iogi γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει
) το πινέλο μην αναρωτιέστε αν είναι η οχι Semogue όπως γράφω , είναι όντως Semogue και είναι αυτό που είχα κάνει restoration στο χρώμα γιατί είχε φύγει φλούδα , έβαλα πάνω και ένα αδιάβροχο αυτοκόλλητο της Hawk (εταιρία με επαγγελματικά είδη σκοποβολής ) να σπάσει το κατράμι !!!
Added in 44 seconds:
✔Dimitri's City Spring
✔Semogue 1438
✔Edwin Jagger DE 86
✔Perma Sharp ( 2 )
✔Pinaud clubman ASL
Το νεο σαπούνι του Δημήτρη δεν είναι κάτι διαφορετικό σε ποιότητα από τα προηγούμενα, φανταστικός αφρός που δίνει εξαιρετική προστασία, κυριολεκτικά δεν νιώθεις τη λεπίδα να περνά και έχει και καλή ενυδάτωση.
Το μόνο που θα ήθελα ήταν να έχει έντονη μυρωδιά . Δυστυχώς είναι άτονο το άρωμα του.
Και μια διευκρίνηση (κυρίως για τον iogi γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει

Added in 44 seconds:
Και καλός δάσκαλος απότι βλέπω ...iogi έγραψε:Είμαι κι εγώ "διαφθορέας"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- Γιώργος Λ
- Γυμνάσιο
- 9
- Has thanked: 10306 times
- Been thanked: 10087 times
Στωπολύ macho (που λένε και οι φίλοι μας οι σκυλάδες).macho έγραψε:Γιωργο το πιο πιθανο(κατα 99,9999%) ειναι να σε τραβαγε η λεπιδα.παρε αλλες .personna platinum, astra superior platinum, bic chrome platinum και wilkinson sword θεωρουνται καλες λεπιδες.
Τις δύο πρώτες τις έχω. Τις άλλες δύο θα σε ακούσω μιας και είσαικαι στην εξειδίκευση

- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Καλησπερα σας
- Merkur Futur
- Personna Super/Comfort
- Razorock HMW 3band 24knot
- Mystic Water Egyptian Dragon (thanks Ανδρεα)
- Figaro dopobarba gel
Σημερα εσκασε μυτη το πινελο ! Μαζι του, ο Ανδρεας (που τον ευχαριστω και παλι) ειχε προσθεσει στο πακετο και καποια δειγματα απο πολυ ενδιαφεροντα σαπουνια που θα δοκιμασω στα επομενα ξυρισματα.
Το πινελο λοιπον ειναι εντυπωσιακο - και στα χρηματα που πωλειται - ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες εκει εξω. Ειναι σιγουρα ο πιο απολαυστικος θυσανος που εχω χρησιμοποιησει. Θελει βεβαια λιγες χρησεις ακομα για να δειξει τι ψαρια πιανει αλλα η πρωτη εικονα ειναι παρα πολυ καλη.
Το Egyptian Dragon ειναι ξεχωριστο σαπουνι και εχει τα δικα του "κολπα". Ανηκει στην κατηγορια αυτων των σαπουνιων που θελουν ελαχιστο νερο γιατι αλλιως ο αφρος δεν δενει. Ομως ειτε το καταφερεις ειτε οχι, ο παραγωμενος αφρος ειναι πολυ γλυστερος και ιδιαιτερα προστατευτικος. Το αρωμα του δε, ειναι γηινο και με λουλουδενιες νοτες αναμεσα στο musk και στη βανιλια.
Πολυ χαρουμενο το ξυρισμα σημερα - μονο που δεν τραγουδησα στο μπανιο
- Merkur Futur
- Personna Super/Comfort
- Razorock HMW 3band 24knot
- Mystic Water Egyptian Dragon (thanks Ανδρεα)
- Figaro dopobarba gel
Σημερα εσκασε μυτη το πινελο ! Μαζι του, ο Ανδρεας (που τον ευχαριστω και παλι) ειχε προσθεσει στο πακετο και καποια δειγματα απο πολυ ενδιαφεροντα σαπουνια που θα δοκιμασω στα επομενα ξυρισματα.
Το πινελο λοιπον ειναι εντυπωσιακο - και στα χρηματα που πωλειται - ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες εκει εξω. Ειναι σιγουρα ο πιο απολαυστικος θυσανος που εχω χρησιμοποιησει. Θελει βεβαια λιγες χρησεις ακομα για να δειξει τι ψαρια πιανει αλλα η πρωτη εικονα ειναι παρα πολυ καλη.
Το Egyptian Dragon ειναι ξεχωριστο σαπουνι και εχει τα δικα του "κολπα". Ανηκει στην κατηγορια αυτων των σαπουνιων που θελουν ελαχιστο νερο γιατι αλλιως ο αφρος δεν δενει. Ομως ειτε το καταφερεις ειτε οχι, ο παραγωμενος αφρος ειναι πολυ γλυστερος και ιδιαιτερα προστατευτικος. Το αρωμα του δε, ειναι γηινο και με λουλουδενιες νοτες αναμεσα στο musk και στη βανιλια.
Πολυ χαρουμενο το ξυρισμα σημερα - μονο που δεν τραγουδησα στο μπανιο

- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Ηρακλή ποια είναι η Personna Super/Comfort ; η barber;
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
Αντωνη, ειναι η Αμερικανικη Personna - ειτε σαν Super(Lab Blues), ειτε σαν Comfort, ειτε σαν Medical Prep, ειτε σαν DE (Barber).
Ειναι πολυ πιο κοφτερες απο τις Ισραηλινες, αλλα οχι το ιδιο "γλυκες". Παντως σε σαβετα ή στη Futur σε χαμηλες ρυθμισεις κανουν θαυματα. Εγω χρησιμοποιω τις Comfort και τις DE (Barber).
Ειναι πολυ πιο κοφτερες απο τις Ισραηλινες, αλλα οχι το ιδιο "γλυκες". Παντως σε σαβετα ή στη Futur σε χαμηλες ρυθμισεις κανουν θαυματα. Εγω χρησιμοποιω τις Comfort και τις DE (Barber).

- george644
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 3247 times
- Been thanked: 2785 times

Καλησπερα σας
11 το πρωι
Musgo Real glyce
Proraso πινελο
Valobra αμυγδαλο
IKON X3 slant+Pharos de λαβη
Rapira lux (#1)
ASB 444
ASL Malizia
Συνεχιζοντας τις δοκιμες μου με την χ3,επεσα σε καλο συνδυασμο σημερα.Με το Lux τα πηγα μια χαρα.2 μικρα κοψιματα στη γναθο.Το Lux δεν συγχωρει.Το σαπουνι φορτωνει με λιγη προσπαθεια και ειναι παρα πολυ καλο.Χλιαρο νερο τωρα που κρυωνει ο καιρος.Βιρα τις αγκυρες για Γενοβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george644 την 26 Σεπ 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ηρακλή...έχεις δίκιο,και εγώ τις ίδιες χρησιμοποιώ.
Τις έχω σχεδόν όλες τις Personna,οι λεπίδες χ100(Comfort)είναι πλέον διαφορετικές από αυτές στο dispenser(Barber)
έχουν λευκό χαρτί,τις έχουν αλλάξει,είναι η αγαπημένη μου λεπίδα η Barber για αυτό σε ρώτησα για την επιβεβαίωση ποιο πολύ...
Τις έχω σχεδόν όλες τις Personna,οι λεπίδες χ100(Comfort)είναι πλέον διαφορετικές από αυτές στο dispenser(Barber)
έχουν λευκό χαρτί,τις έχουν αλλάξει,είναι η αγαπημένη μου λεπίδα η Barber για αυτό σε ρώτησα για την επιβεβαίωση ποιο πολύ...

Αντώνης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
Μια απο τα ιδια και εδω, Αντωνη. Κραταω παντα καποιες Treet (durasharp, trig) και τις Polsilver - αλλα η Personna (USA) παραμενει για μενα η μεγαλυτερη εταιρεια στον τομεα μας και με τα κορυφαια ξυραφακια ειτε σε DE ειτε σε SE ειτε σε σαβετες κλπ κλπ. Καποια στιγμη σταματας το ψαξιμο και καταληγεις εκει 

- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Καλησπέρα σας:
- Σαπούνι Ξυρίσματος ΦΑΕΝΑ Amber & Musk
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 820
- Safety Razor Gillette Rocket
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [2]
- ASL ΦΑΕΝΑ Amber & Musk
- Σαπούνι Ξυρίσματος ΦΑΕΝΑ Amber & Musk
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 820
- Safety Razor Gillette Rocket
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [2]
- ASL ΦΑΕΝΑ Amber & Musk
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)