Καλημέρα,
Πινέλο Rooney Heritage Stubby 2
Κρέμα St James Lavender
Μηχανή Maggard MR3+EJ89
Λεπίδα Astra (2)
ASL Floid
ASB Apivita
Το ξύρισμα της ημέρας: Μάρτιος 2015
- Giannis
- Εξειδίκευση

- 17
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
if you have a great shave you have a great day
- digibill
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:

Semogue 2015
Merkur Progress @3
Polsilver Super Iridium #2
Dimitri's Lavanda ss
Proraso Verde asl
Korres Calendula & Ginseng asb
Η λεβάντα όπως την περίμενα: ανανεωτική, δροσερή μα και ελάχιστα ξυλώδης. Πολύ καλή υλοποίηση Δημήτρη! Το σαπούνι κατά τα άλλα όπως το περγαμόντο, προστατευτικό, εξαιρετικά ενυδατικό και φιλικό με το δέρμα, βγάζει μεταξένιο αφρό και ζητάει νερό.
Έσπασα τη λεβάντα (σαπουνιού και korre) με ενδιάμεση δροσιά από τον ευκάλυπτο της Proraso, στον οποίο τελευταία -όσο βγαίνουν λιακάδες- πάει το χέρι μου από μόνο του.
Καλημέρα σας.
-
Petros
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 288 times
- Been thanked: 418 times
Χθες το πρωί ...
Cien Daily Peeling
Muhle Sandalwood Shaving Soap (Pre Shave)
Dimitri's Bergamot Shaving Soap
Semogue Owners Club Bristle ash wood
Edwin Jagger DE89BL (λαβή) + Muhle R41 Open Comb (κεφαλή)
Feather Black #3
WTG, XTG, ATG
Thayers Rose Petal
Floid Vigoroso
Avene Balm
Apivita Men's Care EDT
Την Καθαρή Δευτέρα είχα ξυριστεί με το παραπάνω συνδιασμό μηχανής και κεφαλής. Είχα πετύχει το πιο βαθύ ξύρισμα που έχω κάνει.
Βέβαια είχα άνεση χρόνου (λόγω αργίας) και μεγάλη χαλάρωση για να δοκιμάσω κάτι νέο (για μένα) στο π.ξ.
Αγόρασα τη κεφαλή (από Wellshaved) και την δοκίμασα στο ξύρισμα της Τετάρτης 18/03/2015 καθώς και στο χθεσινό με το ίδιο set.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξυρίσματα με την Frankestein μηχανή πραγματοποιήθηκαν σε εντελώς real time συνθήκες (πρωινό ξύπνημα, πίεση χρόνου). Το αποτέλεσμα, εκπληκτικό. Και πάλι, πολύ βαθύ το ξύρισμα. Τέτοιο μάγουλο πρέπει να είχα όταν ήμουν 3 χρονών. Πάντως είναι απαραίτητη η αυξημένη προσοχή κατά την διάρκεια του ξυρίσματος.
Για άλλη μια φορά, βαθιά υπόκλιση στο σαπούνι του Δημήτρη.
Cien Daily Peeling
Muhle Sandalwood Shaving Soap (Pre Shave)
Dimitri's Bergamot Shaving Soap
Semogue Owners Club Bristle ash wood
Edwin Jagger DE89BL (λαβή) + Muhle R41 Open Comb (κεφαλή)
Feather Black #3
WTG, XTG, ATG
Thayers Rose Petal
Floid Vigoroso
Avene Balm
Apivita Men's Care EDT
Την Καθαρή Δευτέρα είχα ξυριστεί με το παραπάνω συνδιασμό μηχανής και κεφαλής. Είχα πετύχει το πιο βαθύ ξύρισμα που έχω κάνει.
Βέβαια είχα άνεση χρόνου (λόγω αργίας) και μεγάλη χαλάρωση για να δοκιμάσω κάτι νέο (για μένα) στο π.ξ.
Αγόρασα τη κεφαλή (από Wellshaved) και την δοκίμασα στο ξύρισμα της Τετάρτης 18/03/2015 καθώς και στο χθεσινό με το ίδιο set.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξυρίσματα με την Frankestein μηχανή πραγματοποιήθηκαν σε εντελώς real time συνθήκες (πρωινό ξύπνημα, πίεση χρόνου). Το αποτέλεσμα, εκπληκτικό. Και πάλι, πολύ βαθύ το ξύρισμα. Τέτοιο μάγουλο πρέπει να είχα όταν ήμουν 3 χρονών. Πάντως είναι απαραίτητη η αυξημένη προσοχή κατά την διάρκεια του ξυρίσματος.
Για άλλη μια φορά, βαθιά υπόκλιση στο σαπούνι του Δημήτρη.
Πέτρος
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4912 times
Χαίρετε. Νωρίτερα σήμερα το πρωί:
- Σαπούνι Ξυρίσματος P160 ( :thanks Γιώργο!)
- Πινέλο Ξυρίσματος NoName Bristle
- Safety Razor Merkur 985cl κεφαλή + Wellshaved λαβή
- Λεπίδα Gillette 7 o’clock κίτρινες [4]
- ASL Tabac
- Σαπούνι Ξυρίσματος P160 ( :thanks Γιώργο!)
- Πινέλο Ξυρίσματος NoName Bristle
- Safety Razor Merkur 985cl κεφαλή + Wellshaved λαβή
- Λεπίδα Gillette 7 o’clock κίτρινες [4]
- ASL Tabac
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλησπέρα σας.
La Toja stick
Omega 10015
Lord L6
Silver Star Super Stainless (#3)
Floid Vigoroso
Ωραία πράγματα και σήμερα με το La Toja, ενώ το χέρι πλέον πάει αυτόματα στο Floid Vigoroso, το οποίο με μόλις δύο μήνες τακτικής χρήσης και κοντεύει να φτάσει στη μέση.
La Toja stick
Omega 10015
Lord L6
Silver Star Super Stainless (#3)
Floid Vigoroso
Ωραία πράγματα και σήμερα με το La Toja, ενώ το χέρι πλέον πάει αυτόματα στο Floid Vigoroso, το οποίο με μόλις δύο μήνες τακτικής χρήσης και κοντεύει να φτάσει στη μέση.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
Υγεια σε ολους
-frankentech(gillette tech+parker 98r)
-bic cp
-omega 48
-mwf
-floid mento vigo
-institut karite asb
3passes/το bbs δεν μπορει να περιγραψει την αισθηση.
Απολαψη χ1000 ασουμε!
το σημερινο ξυρισμα ηταν ισως το καλυτερο που εχω κανει εδω και κανα χρονο τουλαχιστον.ενταξει για το σαπουνι οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.προσωπικα θεωρω οτι δεν υπαρχει καλυτερο.σε ολους τους τομεις.πινελο,asl,asb μια απο τα ιδια.κορυφαια προιοντα.μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καλυτερα.αυτο ομως που με αφησε με ανοιχτο το στομα σαν μ@κ@κα,ηταν η μηχανη.για την ακριβεια ο συνδυασμος κεφαλης(gillette tech),λαβης(parker 98r) και λεπιδας(bic chrome platinum).πολλες φορες εχω πετυχει το απολυτο,το σημερινο ομως ηταν ενα βημα πιο μπροστα.δεν ξερω τι επαιξε ρολο, παντως σημερα το δερμα στο προσωπο μου ηταν κυριολεκτικα πωπος μπεμπε.δεν υπηρχε το παραμικρο και δεν ενοιωθα τιποτα. :eekη συγκεκριμενη μηχανη,κεφαλη,λαβη,λεπιδα κυριολεκτικα γλυστραγαν πανω στο σαπουνι.το μονο που μαρτυρουσε οτι οντως ξυριζαν ηταν τα μικρα μαυρα σημαδακια πανω στο σαπουνι.στο τελος κοιταζομουν στον καθρεπτη για κανα 10λεπτο χωρις να μπορω να το πιστεψω. :shocking :xp1
-frankentech(gillette tech+parker 98r)
-bic cp
-omega 48
-mwf
-floid mento vigo
-institut karite asb
3passes/το bbs δεν μπορει να περιγραψει την αισθηση.
Απολαψη χ1000 ασουμε!
το σημερινο ξυρισμα ηταν ισως το καλυτερο που εχω κανει εδω και κανα χρονο τουλαχιστον.ενταξει για το σαπουνι οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.προσωπικα θεωρω οτι δεν υπαρχει καλυτερο.σε ολους τους τομεις.πινελο,asl,asb μια απο τα ιδια.κορυφαια προιοντα.μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καλυτερα.αυτο ομως που με αφησε με ανοιχτο το στομα σαν μ@κ@κα,ηταν η μηχανη.για την ακριβεια ο συνδυασμος κεφαλης(gillette tech),λαβης(parker 98r) και λεπιδας(bic chrome platinum).πολλες φορες εχω πετυχει το απολυτο,το σημερινο ομως ηταν ενα βημα πιο μπροστα.δεν ξερω τι επαιξε ρολο, παντως σημερα το δερμα στο προσωπο μου ηταν κυριολεκτικα πωπος μπεμπε.δεν υπηρχε το παραμικρο και δεν ενοιωθα τιποτα. :eekη συγκεκριμενη μηχανη,κεφαλη,λαβη,λεπιδα κυριολεκτικα γλυστραγαν πανω στο σαπουνι.το μονο που μαρτυρουσε οτι οντως ξυριζαν ηταν τα μικρα μαυρα σημαδακια πανω στο σαπουνι.στο τελος κοιταζομουν στον καθρεπτη για κανα 10λεπτο χωρις να μπορω να το πιστεψω. :shocking :xp1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Καλησπέρα σε όλους ...
- Preshave "Καραβάκι" Παπουτσανης
- Σαπούνι ξυρίσματος Dimitri's Levander
- Πινέλο ξυρίσματος Vie Long 13062 Horse hair
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Bolzano Superinox #3
- After Shave Balm L'OREAL Men Expert ADS
- After Shave Lotion Chipre EDC
Πρώτο ξύρισμα με ένα εκ των σαπουνιών του Δημήτρη (έχω και το περγαμόντο).
Θα συμφωνήσω με τον digibill παραπάνω αλλά και με όλα τα παιδιά που έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο.
Απλά κορυφαίο. "Αφρόκρεμα" δυνατή στιβαρή που δεν "σπάει" ζήτησε λίγο νεράκι παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα τέλειο!
Η μηχανή γλίστραγε πάνω σε ένα υπερπροστατευτικό κάλυμα λόγω του οποίου είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά από άποψη ερεθισμών. Όπως και έγινε! Με το τέλος δε του ξυρίσματος, δεν είχε μείνει τρίχα για τρίχα με την επιδερμίδα παράλληλα τόσο απαλή και καθαρή που και το as ήταν απλά ... πλεονασμός!
Πολύ ωραίο άρωμα με μια ιδιαίτερη "οξύτητα" που προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Χίλια μπράβο στον Δημήτρη !
Ανταγωνιστικότατο προιόν απέναντι σε άλλα με χρόνια κυκλοφορίας και "όνομα".
Κατά τα λοιπά, πως το αποτέλεσμα να μην είναι ένα απολαυστικότατο BBS !!!!!!!!!!!!!!!!! :dance3
- Preshave "Καραβάκι" Παπουτσανης
- Σαπούνι ξυρίσματος Dimitri's Levander
- Πινέλο ξυρίσματος Vie Long 13062 Horse hair
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Bolzano Superinox #3
- After Shave Balm L'OREAL Men Expert ADS
- After Shave Lotion Chipre EDC
Πρώτο ξύρισμα με ένα εκ των σαπουνιών του Δημήτρη (έχω και το περγαμόντο).
Θα συμφωνήσω με τον digibill παραπάνω αλλά και με όλα τα παιδιά που έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο.
Απλά κορυφαίο. "Αφρόκρεμα" δυνατή στιβαρή που δεν "σπάει" ζήτησε λίγο νεράκι παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα τέλειο!
Η μηχανή γλίστραγε πάνω σε ένα υπερπροστατευτικό κάλυμα λόγω του οποίου είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά από άποψη ερεθισμών. Όπως και έγινε! Με το τέλος δε του ξυρίσματος, δεν είχε μείνει τρίχα για τρίχα με την επιδερμίδα παράλληλα τόσο απαλή και καθαρή που και το as ήταν απλά ... πλεονασμός!
Πολύ ωραίο άρωμα με μια ιδιαίτερη "οξύτητα" που προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Χίλια μπράβο στον Δημήτρη !
Ανταγωνιστικότατο προιόν απέναντι σε άλλα με χρόνια κυκλοφορίας και "όνομα".
Κατά τα λοιπά, πως το αποτέλεσμα να μην είναι ένα απολαυστικότατο BBS !!!!!!!!!!!!!!!!! :dance3
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Muhle R89Twist
Bic Chrome Platinum (9)
Men’s Only Forum Special Edition 2014 No 38
Tabac Original Soap Stick
Floid Mentolado Vigoroso + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm
Το Tabac όπως πάντα "άπαιχτο", αίσθηση τέλεια και ήρθε το Floid και το "ανέβασε", το δέ πινέλο μας θα ήθελα να προσθέσω, προσωπικά μου
αρέσει πάρα πολύ, αφού κάθομαι και το χαζεύω και είναι "φονιάς" σαπουνιών !! Έχουμε τρέλα .. :mad

Bic Chrome Platinum (9)
Men’s Only Forum Special Edition 2014 No 38
Tabac Original Soap Stick
Floid Mentolado Vigoroso + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm
Το Tabac όπως πάντα "άπαιχτο", αίσθηση τέλεια και ήρθε το Floid και το "ανέβασε", το δέ πινέλο μας θα ήθελα να προσθέσω, προσωπικά μου
αρέσει πάρα πολύ, αφού κάθομαι και το χαζεύω και είναι "φονιάς" σαπουνιών !! Έχουμε τρέλα .. :mad

Γιάννης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25651 times
- Been thanked: 7894 times

- SB Vie-Long 16510 Silvertip
- SC Truefitt & Hill No 10
- STR Feather Artist Club SS
- RB Feather AC Professional (9)
- ASL Myrsol Agua Balsamica
Γιάννης
- Spiros
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 3899 times
- Been thanked: 3837 times
Ξεχωριστή Μέρα - Ξεχωριστό Set Up
Καλημέρα σας, με το καλό η Άνοιξη που μόλις μπήκε (εαρινή ισημερία εχθές..).
Ξύρισμα λοιπόν με γένια 48 ωρών,
Πλύσιμο με ελαιοσάπουνο
Proraso White Pre-Shave Cream
Yardley Shaving Soap
Vie Men Brush (Forum No 0/39) - Bowl Lathering
Merkur 34C HD - Perma Sharp (#2)
Prada ASB
Korres Calendoula & Ginseng ASB
Ένα πραγματικά ξεχωριστό ξύρισμα. Το παμπάλαιο Yardlay έκανε καταπληκτικό αφρό (έβαλα και μερικές σταγόνες γλυκερίνη), απόλυτη προστασία. Όλα κύλησαν άριστα. Θα ήθελα να αποδώσω τα "εύσημα" στο ASB της Korres. Πολύ αποτελεσματικό προϊόν με αρρενωπό άρωμα που δεν επικαλύπτει το άρωμα ενός ισχυρού αρωματικά ASL ή ASB. :thnx
Καλημέρα σας, με το καλό η Άνοιξη που μόλις μπήκε (εαρινή ισημερία εχθές..).
Ξύρισμα λοιπόν με γένια 48 ωρών,
Πλύσιμο με ελαιοσάπουνο
Proraso White Pre-Shave Cream
Yardley Shaving Soap
Vie Men Brush (Forum No 0/39) - Bowl Lathering
Merkur 34C HD - Perma Sharp (#2)
Prada ASB
Korres Calendoula & Ginseng ASB
Ένα πραγματικά ξεχωριστό ξύρισμα. Το παμπάλαιο Yardlay έκανε καταπληκτικό αφρό (έβαλα και μερικές σταγόνες γλυκερίνη), απόλυτη προστασία. Όλα κύλησαν άριστα. Θα ήθελα να αποδώσω τα "εύσημα" στο ASB της Korres. Πολύ αποτελεσματικό προϊόν με αρρενωπό άρωμα που δεν επικαλύπτει το άρωμα ενός ισχυρού αρωματικά ASL ή ASB. :thnx
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.