Καλησπέρα, σε όλους.Μεσημεριανό σήμερα το ξύρισμα.
Μηχανη:ζιλιέτ φιούζιον,ακομα :cry
Πινέλο:ομέγα 49
Σαπούνι:προράζο κόκκινο
Μετά το ξύρισμα:φλόιντ μάυρο
Έκανα πλύσιμο προσώπου πριν το ξύρισμα, με πράσινο σαπούνι.Σήμερα λόγω ζέστης ,το σαπούνι ήθελε πιο πολύ νερο.Το φλόιντ,
μάλλον δεν ταιριάζει, στο καλοκαίρι.Θα αγοράσω, κάτι πιο δροσερό, καλοκαιρινό.
Αποτέλεσμα:καλό :hellas
Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2014
-
Giovanni.s 7
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 9 times
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Το floid black σίγουρα δεν εμπνέει για καλοκαίρι. Το vigoroso από την άλλη, παρά το πιο βαρύ άρωμά του, με εμπνέει στις ζεστές μέρες, επειδή έχει πολύ πετυχημένο δρόσισμα, Περιμένω βέβαια να δοκιμάσω και την aqua velva (καταφτάνει οσονούπω...), αλλά σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θες κάτι με menthol...
-
Giovanni.s 7
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 9 times
Καλησπέρα βασίλη, συμφωνώ για την ακουα βέλβα,θα την πάρω σίγουρα(θα μυρίζω μπαμπάς,την έβαζε ο πατέρας μου πιο παλιά).Για την βιγκορόζο, δεν μου αρέσει το άρωμα της,τα προιόντα της φλόιντ πάντως, πρέπει να έιναι κορυφάια για τα λεφτά τους.Μήπως γνωρίζεις, εαν η φλόιντ, βγάζει προιόντα με καλοκαιρινά αρώματα,δροσερά και που τα βρίσκουμε;
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Επικοινωνία:
Τα πορτοκαλι προϊόντα της έχουν παρόμοιο χαρακτήρα. Δεν ξέρω μήπως είναι πιο καλοκαιρινό το μπλε asl της...Το έχω πετύχει στο amazon, αλλά σε πολύ ακριβές τιμές.
Σε δροσερό και φτηνό δοκίμασε το πράσινο asl της proraso (το έχει ο χόντος στα 5,5€), είναι αρκετά καλό σε αυτή την τιμή και μυρίζει "φρεσκάδα", με μια νότα ευκάλυπτου στο βάθος...
Σε δροσερό και φτηνό δοκίμασε το πράσινο asl της proraso (το έχει ο χόντος στα 5,5€), είναι αρκετά καλό σε αυτή την τιμή και μυρίζει "φρεσκάδα", με μια νότα ευκάλυπτου στο βάθος...
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Μιας και αναφερατε κολοκαιρινα αρωματα - μενθολ - Hondo να βαλετε στα υποψη σας και τη Mennen. Ειναι το αλφα και το ωμεγα στη κατηγορια αυτη :-)

- digibill
- Λύκειο

- 11
- Επικοινωνία:
Τι ειπες τωρα herco...
Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα βρηκα στο χωριο μια κρεμα ξυρισματος mennen του παπου μου (ο οποιος εχει αποβιωσει προ πολλου) την οποια μυρισα και μου αρεσε ιδιαιτερα (παρολο που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10 - 15 χρονια εκει). Δεν την εχω δοκιμασει ακομη, σε πρωτη ευκαιρια θα. Ανεβασω φωτο και εντυπωσεις. Το asl μυριζει σαν την κρεμα?
Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα βρηκα στο χωριο μια κρεμα ξυρισματος mennen του παπου μου (ο οποιος εχει αποβιωσει προ πολλου) την οποια μυρισα και μου αρεσε ιδιαιτερα (παρολο που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10 - 15 χρονια εκει). Δεν την εχω δοκιμασει ακομη, σε πρωτη ευκαιρια θα. Ανεβασω φωτο και εντυπωσεις. Το asl μυριζει σαν την κρεμα?
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Βασιλη, τo 1980 η κρεμα Mennen μυριζε περιπου σαν το ASL - μετα απο 35 χρονια ποιος να ξερει ? :-) Παντως για οσους δεν εχουν δοκιμασει Mennen asl - προκειται για μια απο τις κλασσικοτερες και ξεχωριστες μυρωδιες. (Πολυ) γλυκια μεντα και πολυ περισσοτερο menthol απο την vigoroso.

-
nikos.a
Δεν νομίζω ότι η Mennen έχει περισσότερο menthol από το Vigoroso. Θα έλεγα λιγότερο, έστω και λίγο. Αν μου έλεγε κάποιος, λέμε τώρα, κράτα ένα μόνο asl για το καλοκαίρι που έρχεται, θα ήταν ξεκάθαρα η Aqua Velva. H περίοδος αυτή της ταιριάζει πάρα πολύ.
Στα δικά μας τώρα...
Semogue 1470
T&H 10
Merkur 34C
Astra S. P.
Aqua Velva
Proraso Blue
Στα δικά μας τώρα...
Semogue 1470
T&H 10
Merkur 34C
Astra S. P.
Aqua Velva
Proraso Blue
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Merkur Futur (1)
Derby Extra Super Stainless (7)
FS Finest 24mm Ivory Long Handle
Cyril R Salter Essential Lime Cream
Floid Mentolado Vigoroso
Derby Extra Super Stainless (7)
FS Finest 24mm Ivory Long Handle
Cyril R Salter Essential Lime Cream
Floid Mentolado Vigoroso
Γιάννης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
+ 1 . Και οχι μόνο για το καλοκαίρι........ :megagrinnikos.a έγραψε: Αν μου έλεγε κάποιος, λέμε τώρα, κράτα ένα μόνο asl για το καλοκαίρι που έρχεται, θα ήταν ξεκάθαρα η Aqua Velva. H περίοδος αυτή της ταιριάζει πάρα πολύ.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........