Pre Shave Proraso Sensitive
Simpson Trafalgar 3
Savon Mystere Cuba
Pearl Flexi 3-3
Gillette Platinum #1
Lavishcare Kitros asl
Αγορά κ πρώτη δοκιμή δεύτερου συνθετικού. Καμία σχέση σε όλα με το Yaqi Moka. Φόρτωμα το Cuba,που παρεπιπτόντως είχε στεγνώσει για τα καλά κ το μούλιασα ελάχιστα, στο 1/3 του χρόνου κ των περιστροφών. Πολύ καλύτερο κ στη διαχείριση του νερού. Το Moka εκεί που μου φαινόταν να θέλει νερό κ πρόσθετα, εκεί άρχιζε να το ξερνάει από χαμηλά κ να καθαρίζω συνέχεια την λαβή για να μην γλιστράει. Πιο "γεμάτο" σβούρισμα στο πρόσωπο, θετικό κ στην αίσθηση αλλά κ στο αφριστικό αποτέλεσμα. Κ από τιμή, πιο φθηνά πηρα το Τ3. Όχι καμία σοβαρή διαφορά, αλλά οκ καμία σχέση κ σαν απόδοση.
Λεπίδα Gillette Platinum πρώτη επαφή. Το πακέτο θα μπορούσε να έχει μέσα το ο,τιδήποτε. Καμία στάμπα στο περιτύλιγμα της λεπίδας, καμία πάνω στην λεπίδα. Μόνο στο κουτί είχε το μπραντ. Παρόλα αυτά δεν είχε μέσα ό,τι να 'ναι. Πολύ καλή, κοφτερή κ χωρίς ερεθισμούς. Είναι όσο καλή γράφεται στα ρίβιους, αλλά ίσως λιγότερο από όσο στοιχίζει. Αν κάνεις αναγωγή στην δεκάδα νομίζω πως βγαίνει ακριβότερη από Feather, που για μένα είναι σημείο αναφοράς στο αποτέλεσμα πανω μου. Το Kitros δεν το αξιολόγησα αρωματικά περισσότερο από ένα Μενούνος. Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω τα Μενούνος που μου φαίνονται μια χαρά, ίσως απλά κ μόνο επειδή έχω μεγαλώσει με αυτά. Σε post shave αίσθηση μια χαρά, ούτε ξηρό ούτε λιπαρό, αλλά παίζει ρόλο κ το σαπούνι. Ούτως ή άλλως όμως η παράμετρος του καλού σαπουνιού δεν πρόκειται να απαλειφθεί, οπότε μια χαρά κ τέλος. Ιδίως στα 8€ που τπ πήρα τα 290ml, είναι σούπερ.
Καλό βράδυ, μακάρι να μην κοπεί το ρεύμα για να παραμείνει η εγκληματικότητα στα συνήθη επίπεδα...