Καλησπέρα σας.
~ Qshave - Cool Black από @ 6 έως 2,5 @
~ Personna - Tungsten 74 ❺❶ (και τέλος)
~ Yaqi - Ferrari 26mm
~ Wholly Kaw - King of Oud
~ Osma Baume - Tradition
Αυτό το ξύρισμα έγινε εχθές ξημερώματα Τρίτης, και ήταν το τελευταίο για την Personna 74, η "αποστολή" τελείωσε επιτυχώς και μου έδωσε 51 ξυρίσματα, υποψιαζόμουν έναν διψήφιο αριθμό, αλλά 51 με τίποτα, πρώτη φόρα βιώνω αυτήν την μυστήρια εμπειρία, άλλα κόλπα σαν την area 51 ένα πράγμα...
Το Ferrari της Yaqi είναι ένα από τα καλύτερα knot, πάρα πολύ κοντά στον Tuxedo, και χωρίς ίχνος κόλλας, το Glue bump του είναι μηδενικό, για αυτόν τον λόγω παραμένει στο den μου, το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ όμορφο ξύρισμα, και τέλεια αρωματισμένο.!
foxtrot έγραψε: ↑28 Οκτ 2018, 15:20
Tony έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 16:31
Καλησπέρα σας.
..............
~ Wholly Kaw - King of Oud
Αντώνη, πως τα πάει το σαπούνι; Εννοώ μηχανικά, καλλυντικά και αρωματικά.
Γιάννη τώρα θα μου πεις πως, «πέρσι ψόφησε-φέτος μύρισε» και δικαίως, αλλά την περασμένη εβδομάδα ήρθε το σαπούνι στα χέρια μου ξανά,και κάλιο αργά παρά ποτέ.

Λοιπόν το σαπούνι είναι αστέρι. Αρωματικά κωλύομαι λίγο, διότι δεν το έχω, κυρίως στις συνθετικές και πολύπλοκες προσμίξεις, θα το προσπαθήσω όμως.
Το Oud είναι ένα από τα πιό σπάνια και πανάκριβα αρώματα στον κόσμο, που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, εδώ βέβαια μιλάμε για ένα συνθετικό oud, που είναι περισσότερο δερματώδη και ξυλώδη, και πολύ λιγότερο ζεστό, γλυκό και βαλσάμικο, που είναι η αυθεντική ρητίνη του ή τα έλαια του, πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.
Καλλυντικά και μηχανικά και με δύο λόγια, είναι άριστο, αν σου αρέσει το Oud το χτυπάς χωρίς σκέψη, είναι ένα σαπούνι με συνολικό βαθμό 9,5/10!
^ Όλα τα παραπάνω είναι μόνο προσωπική γνώμη, και σύμφωνα με το YMMV.
Νώντα όπως βλέπεις βάζουμε και ρυθμίσεις...
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!