Ξύρισμα πριν 3 ημέρες :
Με:
-Bluebeard revenge σαβέτα
-Proraso σαπούνι το κόκκινο με σανδαλόξυλο
-Πινέλο Pure Badger
Στυπτικό στικ HEMO-STOP σε πλαστικό σωλήνα (Μade in France γράφει)
Αυτή τη φορά το ξύρισμα ήταν πιο αγχωμένο να το πω;Βιαστικό σίγουρα ναι...
E λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ προς όλα τα παιδιά συνφορουμίτες που μπορεί όπως κι εγώ με λίγα επιτυχή ξυρίσματα με Shavette
να θεωρούνε ότι εντέλει καταφέρνουν να την "κυριεύσουν"..
Θα τους απογοητεύσω:Όπως έχουν πει και παλιότεροι εδώ μέσα είναι πολύ άτιμο

εργαλείο που θέλει τρομερή προσοχή και υπομονή (η δική μου τουλάχιστον έχει ελάχιστη έκθεση στην κόψη της φαντάζομαι και όλες οι σαβέτες πάνω κάτω ίδιες είναι??)οπότε δεν έχεις και εικόνα καλή ,συνεχές τέντωμα του δέρματος (Δυστυχώς εκ των πραγμάτων δεν βγαίνει εύκολα) και εξαιρετικά μικρές κινήσεις!
Αν κάνεις το λάθος πιο απλωτών κινήσεων και δεν έχεις τουλάχιστον πολύμηνη συνεχή ενασχόληση με αυτή θα σε κόψει!
Εν προκειμένω ενώ στην αρχή τα κοψίματα που μου έκανε φαίνονταν ήπια μετά από λίγο όταν πέρασα στο αριστερό μάγουλο το δεξί είχε γεμίσει αίματα!
Ευτυχώς είχα styptic pencil το οποίο σταμάτησε με δυσκολία την αιμοδιάνοιξη να την πώ ;;Πάντως και αυτό ΔΥΣΤΥΧΩΣ για περίεργο λόγο μέσα στη θήκη αντί να ξεραθεί ήταν σαν τσίχλα αλλά τουλάχιστον απλώθηκε και σταμάτησε την σχετική αιμορραγία!Εν τέλει την δουλειά του έστω και ..."μαραμένο"

την έκανε...
Το κακό με όλα τα στυπτικά είναι ότι μπορεί την πρώτη -δεύτερη μέρα να καλύπτουν τα σημάδια μετά την 3η όμως φαίνονται πιο έντονα..
Απολογισμός: ένα μεγάλο οριζόντιο κοντά στο αυτί σημάδι (από απερισκεψία δική μου) και 3 μικροτερα αυτά όλα στη δεξιά μεριά του προσώπου!
Ευχαριστώ για την υπομονή σας ελπίζω να μην κουράστηκαν όποιοι κάθισαν να διαβάσουν το νήμα αλλά όφειλα από μέρους μου να επιστήσω ιδιαίτερη προσοχή!