Ξυριστικος σουρρεαλισμος σημερα το απογευμα...
Συνηθιζω να μην ξυριζομαι Παρασκευη και Σαββατο για να παρω τα πανω μου Κυριακη βραδυ λιγο πριν την αρχη της νεας εβδομαδας.
Σημερα εκ του μη οντος προεκυψε ιδιαιτερος λογος εξοδου και η περισταση απαιτουσε τον καλυτερο μου εαυτο. Εχοντας αφησει μουστακι μερικους μηνες θα ηταν αρνητικως παραπλανητικο αν αφηνα το μοτιβο του αξυριστου μαγουλοσάγονου.
Ολα εγιναν τοσο γρηγορα ωστε να μην δυναμαι να κανω προετοιμασια, και κυριως οπως πικρα συνειδητοποιησα να ξυριστω χωρις τη σαβετα μου για πρωτη φορα μετα απο 4 μηνες(αφ'ης στιγμης της αποκτησης της), αλλα με το εκτακτου αναγκης πλαστικο ξυραφακι Gillette με την πρασινα ταινια. Βλεποντας πως ο χρονος με πιεζε αναγκάστηκα να χρησιμοποιησω υστερα απο 7 μηνες αφρο ξυρισματος(Gillette).
Η διαδικασια μου φανηκε τοσο ξενη... Σαν να μην αρχισα να ξυριζομαι πριν 7 χρονια με αφρο μεχρι το 2015. Αρχισα να πασαλειβομαι με αφρο και να μην μπορω να διαχειριστω την κατασταση. Δεν θυμομουν πως ξυριζομουν χωρις πινελο "παλια"!
Το αποτελεσμα ευτυχως ικανοποιητικοτατο. Και η κολωνια Proraso wood and spice ολοκληρωσε το περιεργο αυτο το αλλοκοτο "ταξιδι".
[Περι εκβασης της εξοδου: Αξιζε, υπαρχουν προοπτικες!

]
Καλη Κυριακη, αγαπητοι.