Τι ρολοϊ εχετε?
-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Δεν ήταν όλα πλαστικά πάντως..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- dethoulas
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 20 times
Όντως Ηλία έβγαζε και κάποια μοντέλα με αλουμινένια κάσα(σκυλιά)2 κοκάλινα(πλαστικά)που είχα μου έβγαλαν φθορά στα αυτάκια που πιάνει το κάλυμμα μπαταρίας.Παρόλα αυτά σαν ρολοι ήταν φοβερό καθημερινό αξεσουάρ ακόμα και σε βουτιές!(καλορίζικο!)
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
το πιο προσφατο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Καθημερινό, χειμώνα - καλοκαίρι.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Seiko Kinetic Sportura in titanium alloy (ca 2004)
Χειμώνα, καλοκαίρι - year in, year out, ελαφρύ και αλάθητο.
Έχω αποφασίσει να μου το βάλουν μαζί μου και σαν κτέρισμα, όταν έχθει η ώρα.

Χειμώνα, καλοκαίρι - year in, year out, ελαφρύ και αλάθητο.
Έχω αποφασίσει να μου το βάλουν μαζί μου και σαν κτέρισμα, όταν έχθει η ώρα.

- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Μόλις σε 10 μέρες σχετικά προσεκτικής χρήσης και το bambino απέκτησε δυο χτυπηματάκια στο (τεράστιο και πανταχού παρόν) κρύσταλλό του, περίπου στις 12 η ώρα :boeller
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα ρολόγια είναι φτιαγμένα για αληθινή χρήση από πραγματικούς ανθρώπους........ :confused
ΥΓ: Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς το κόλπο αφαίρεσης γρατσουνιών με την οδοντόκρεμα;
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα ρολόγια είναι φτιαγμένα για αληθινή χρήση από πραγματικούς ανθρώπους........ :confused
ΥΓ: Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς το κόλπο αφαίρεσης γρατσουνιών με την οδοντόκρεμα;
-
- Εξειδίκευση
- 11
Βασίλη, είναι dress watch, φίλε μου. Να το φοράς σε επίσημες εξόδους και γιορτές. Αν μπερδεύτηκες όμως επειδή παρόμοια ρολόγια φορούσαν καθημερινά στα χέρια τους εκατοντάδες άντρες χωρίς να πάθουν το παραμικρό, να σου υπενθυμίσω πως πρώτον δεν έκαναν τη δουλειά που κάνεις και δεύτερον όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Bambino το κουστούμι ήταν το καθημερινό αντρικό ένδυμα...
Το κόλπο με την οδοντόκρεμα δυστυχώς δε το ξέρω.
ΥΓ. Πάρε ένα swatch να κάνεις τη δουλειά σου καημένε.. :whistle
Το κόλπο με την οδοντόκρεμα δυστυχώς δε το ξέρω.
ΥΓ. Πάρε ένα swatch να κάνεις τη δουλειά σου καημένε.. :whistle
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Στη δουλειά δεν το έχω χτυπήσει - φοβάμαι και τα νερά εξάλλου και δεν το πολυφοράω τελευταία. Μια καλή που έφαγε σε ένα πόμολο ήταν στο σπίτι...
Αλλά πάλι, και σε γραφείο με κοστούμι να δούλευα, δε θα μπορούσα να το χτυπήσω καθώς θα άνοιγα την πόρτα για να κάνω lunch break, ή ψάχνοντας μέσα σε ένα συρτάρι το fil-o-fax μου; Για να μη μιλήσω για τον κίνδυνο να το κοπανήσω στον τοίχο καθώς -σε μια διερευνητική κίνηση- θα πέρναγα το χέρι μου διακριτικά πίσω από το κορίτσι του φωτοτυπικού
ΥΓ: Swatch δεν παίρνω, αλλά -αν όλα πάνε καλά- έχω ήδη ψαχτεί για ένα πιο σκληρό "καθημερινό"....
Αλλά πάλι, και σε γραφείο με κοστούμι να δούλευα, δε θα μπορούσα να το χτυπήσω καθώς θα άνοιγα την πόρτα για να κάνω lunch break, ή ψάχνοντας μέσα σε ένα συρτάρι το fil-o-fax μου; Για να μη μιλήσω για τον κίνδυνο να το κοπανήσω στον τοίχο καθώς -σε μια διερευνητική κίνηση- θα πέρναγα το χέρι μου διακριτικά πίσω από το κορίτσι του φωτοτυπικού

ΥΓ: Swatch δεν παίρνω, αλλά -αν όλα πάνε καλά- έχω ήδη ψαχτεί για ένα πιο σκληρό "καθημερινό"....
-
- Εξειδίκευση
- 11
Έτσι σε θέλωdigibill έγραψε:Για να μη μιλήσω για τον κίνδυνο να το κοπανήσω στον τοίχο καθώς -σε μια διερευνητική κίνηση- θα πέρναγα το χέρι μου διακριτικά πίσω από το κορίτσι του φωτοτυπικού