Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να το τρίψω , αλλά θυμάμαι οτι ο Αντώνης (Antonis) που το έτριψε οταν το σαπούνι είχε μείνει λίγο και είχε γίνει κομματάκια οταν το έβαλε σε ζεστό νερό να μουλιάσει το τριμμένο σαπούνι διαλύθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξυριστεί και να το πετάξει (Αντώνη αν δεν θυμάμαι κάτι καλά διόρθωσε με) . Αυτό πρέπει να συμβαίνει εξαιτίας κάποιου συστατικού (συστατικών) του MWF και δημιουργεί αυτά τα προβλήματα οταν τριφτεί και έρθει σε επαφή με ζεστό νερό σε αντίθεση με άλλα stick που δεν έχουν πρόβλημα.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29336 times
Been thanked: 29463 times

Καλά τα λέει ο Άρης, είναι το μόνο σαπούνι που έχω τρίψει και δεν λειτουργούσε μετά.
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Ευχαριστώ για τις απόψεις σου Νίκο αλλά λύση στο πρόβλημα ψάχνω, (που για εμένα δεν είναι να το πετάξω) , και όχι τόσο αν το σκέφτηκα καλά :beah2 :beah2

Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν βοήθησανε και τόσο (έως καθόλου :beah2 :beah2 )

Από εκεί και πέρα ευχαριστώ τον Μάχο για την άμεση βοήθεια του που μου έδωσε να σκεφτώ την λύση με αυτό που μου είπε.

Στο βαζάκι που είχα βάλει το τριμμένο σαπούνι και ότι περίσσευε στο κουτί του MWF τα πήρα και τα δύο και με ένα γουδί τα πίεσα μέσα στο βαζάκι. Ώσπου καναέγινε συμπαγές και αφού έριξα λίγο ζεστό νερό και το ξανα έκανα με το γουδί, το άφησα να στεγνώσει και τώρα προσπάθησα να το φορτώσω. Το αποτέλεσμα? Όπως πρίν. Πολύ καλός αφρός, τον δοκίμασα και στο ξυρισμένο πρόσωπο και ήθελα να τα περάσω άλλη μια :bigsmilie

Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας αλλά περισσότερο τον Μάχο που μου έδωσε λύση!!! Με έσωσες!!!! :thnx :thnx :thnx
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Να σαι καλα Κωνσταντινε - την επομενη φορα θα ειμαστε καλυτερα διαβασμενοι :-)
Εικόνα
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Wazzaa δεν εκανα τιποτα.απλα επειδη θεωρω οτι τιποτα δεν πρεπει να παει χαμενο,ειπα μια καποια λυση.οχι η καλυτερη σιγουρα αλλα τουλαχιστον κατι μενει ,που νομιζω οτι ειναι καλυτερο απ'το τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Blade Runner
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 508 times
Been thanked: 379 times

Λέω να κάνω την πρώτη μου δοκιμή σήμερα
με γένια τριών ημερών

σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά και feather
είναι too much μήπως? :)
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Οφείλω μιά απάντηση στον φίλτατο Μάχο.

Σε ό,τι αφορά την ενυδάτωση ναί. Είναι πολύ καλό και ανάμεσα στα top. Σε ό,τι όμως αφορά τη προστασία, με τον υδαρώδες αφρό του και την λεπτεπίλεπτη σαπουνάδα του, που στεγνώνει σε χρόνο dt και θέλει περάσματα αναζωογόνησης, excuse me αλλά έχω βρεί πολύ καλύτερα στο τομέα της προστασίας.

YMMV βεβαίως.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

παντως εγω οποτε ξυριζομαι με το mwf(και αφου το εμαθα) ,ουτε νερουλο αφρο κανω(το αντιθετο θα ελεγα),ουτε και στεγνωνει το σαπουνι πανω μου.γι'αυτο μου προξενησε εντυπωση. βεβαια ισχυει αυτο που ανεφερες στο τελος.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και σε εμένα. Ποτέ δεν μου βγαίνει νερουλός ο αφρός , ούτε μου στεγνώνει στα δύο ή τρία περάσματα που κάνω , και γενικά δεν με δυσκολεύει καθόλου ούτε τώρα ούτε με δυσκόλεψε παλιότερα. Όσο για τις ιδιότητες του η άποψη μου είναι γνωστή. Έχω αρκετά κορυφαία σαπούνια στην συλλογή μου με πολύ υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Μπορεί να μην κάνει τον σούπερ ποιοτικό αφρό σε σχέση με άλλα σαπούνια αλλά στον τομέα της προστασίας όμως , αν και κάποια το πλησιάζουν πάρα πολύ κοντά (λεγε με Μιχαλάκη :megagrin ) εντούτοις δεν φτάνουν το απόλυτο του MWF. Πάντα κατά την άποψη μου (και αρκετών ακόμη βεβαίως βεβαίως.... :megagrin )
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Εντάξει, βάλτε εισαγωγικά στο νερουλός. Αλλά αφού και 'συ παραδέχεσαι ότι δε κάνει " τον σούπερ ποιοτικό αφρό σε σχέση με άλλα σαπούνια ", τότε πώς γίνεται " στον τομέα της προστασίας , αν και κάποια το πλησιάζουν πάρα πολύ κοντά (λεγε με Μιχαλάκη :megagrin ) εντούτοις δεν φτάνουν το απόλυτο του MWF " ?

Γιατί λέω πως αν συγκρίνω το ΜWF με τον Μιχαλάκη, τότε στο πρώτο θέλω πινέλο και στο δεύτερο ..σπάτουλα. :winkcool
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”