σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.
δεν μπόρεσα να βρω που είναι το θέμα για το ξύρισμα της ημέρας οπότε ας μεταφερθεί αν είναι λάθος.
έκανα τελικά το πρώτο μου ξύρισμα με μεγάλη επιτυχία. αν και είχα να ξυριστώ 12 μέρες και τα γένια μου είναι πολύ σκληρά μετά απο ένα ζεστό ντουζ ξεκίνησα . δειλά στην αρχή αλλά μετά το χέρι πήρε το ρυθμό του.βέβαια χρειάστηκα 3 περάσματα γιατί με τόσο μούσι αξύριστο νόμιζα θα χρειαστούν 5

. το παράδοξο είναι ότι δεν είχα ούτε ένα κόψιμο (λίγο αίμα βγήκε μόνο από ένα σημείο που είχαν γυρίσει οι τρίχες αλλά σταμάτησε αμέσως με το αιμοστατικό στικ *μεγάλη εφεύρεση και ένοιωσα χαζός που δεν το είχα τόσες φορές που είχα κοπεί στο παρελθόν). η Muhle μου φάνηκε σαν διαστημόπλοιο μπροστά άλλα που είχα κατά καιρούς , το πινέλο απλά το ένοιωσα απίστευτο στη δημιουργία αφρού αλλά και στο άπλωμα , η κρέμα πολύ καλή και ο αφρός που έκανε ήταν όντως σαν μαρέγκα :b χαχαχα. και για το τέλος τα ξυραφάκια big chrome platinum για τόσο πολλά και σκληρά γένια που είχα δεν περίμενα και πολλά αλλά ήταν καταπληκτικά. αυτά τα λίγα μετά το σημερινό ξύρισμα.. την επόμενη φορά με 1-2 ημερών γένια πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερα :dance3
Το πότε θα πεθάνεις είναι σαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σου...... δεν είναι στο χέρι σου!!