Καλησπέρα
Muhle R106
Omega 11137
Σαπούνι Tabac
ASB Proraso λευκό
ASL Proraso πράσινο
Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα ξυραφάκι Feather, σε γένια 3 ημερών.
Δεν έχω λόγια, αυτό δεν ήταν ξύρισμα...αποτρίχωση ήταν! :dance
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2014
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:

Γένια σχεδόν 2 ημερών.
SOC bristle
EJ DE86 + Astra superior platinum (#1)
HTGAM Synergy Gondolier ss
FreshLine Olympian Zeus asb
Το απογευματάκι, ανάλογα με τις ορέξεις, μπορεί να ρίξω και λίγο gondolier asl & ft, έτσι, για τη μόστρα!
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
E.J. DE89
Cella
Bic Chrome (3)
Semogue 1250
Floid Vigaroso
Δεν ξέρω γιατί αλλά το Bic ενώ έκοβε δεν μου άρεσε και τόσο. Δεν έχω την εμπειρία να καταλάβω αν απλά δεν μου "ταιριάζει" όπως λέτε πολύ αλλά μπορώ να πω ότι σε σχέση με τα άλλα ξυραφάκια αυτό όσες φορές έχω ξυριστεί δεν μου αρέσει και τόσο....
Cella
Bic Chrome (3)
Semogue 1250
Floid Vigaroso
Δεν ξέρω γιατί αλλά το Bic ενώ έκοβε δεν μου άρεσε και τόσο. Δεν έχω την εμπειρία να καταλάβω αν απλά δεν μου "ταιριάζει" όπως λέτε πολύ αλλά μπορώ να πω ότι σε σχέση με τα άλλα ξυραφάκια αυτό όσες φορές έχω ξυριστεί δεν μου αρέσει και τόσο....
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Merkur Futur (1)
Wilkinson 5 Vintage (7)
LS Silvertip 24mm Austin Butterscotch Handle
Palmolive Rinfrescante al Mentolo
Skin Bracer by Mennen (Usa) Extra dose
Wilkinson 5 Vintage (7)
LS Silvertip 24mm Austin Butterscotch Handle
Palmolive Rinfrescante al Mentolo
Skin Bracer by Mennen (Usa) Extra dose
Γιάννης
- dpatiris
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 456 times
- Been thanked: 490 times
Καλησπέρα,
γένια (ούτε) 24 ωρών (αλήθεια υπάρχει κανένα pre-preshave για... γρηγορότερη ανάπτυξη τρίχας και να δικαιολογούμε έτσι το "γένια 12 ωρών" :bigsmilie )
SOC 2-band badger
Proraso (white) ss
ED-89 lbl + Personna Super (#2)
ASL Proraso (green)
Τελικά η δημιουργία απίθανου αφρού είναι ευκολότερη υπόθεση από... πυρηνική φυσική, εκεί καταλήγει αρχάριος στο ΠΞ στο δεύτερο μόλις ξύρισμα του μετά τη μετάβαση από OMEGA 81569 σε SOC 2-band.
Το λευκό Proraso με το OMEGA 81569 θεωρούσα ότι ήταν σχεδόν scentless, με το νέο πινέλο το μπάνιο γέμισε "λουλουδο-τσαγίλα", ανοιξιάτικο και ευχάριστο άρωμα τελικά αυτό το ... scentless!
Ο αφρός ήταν τόσο πλούσιος και πυκνός (με ποσότητα "φορτώματος" κατά εκτίμηση τόση όσο για 2 περάσματα με OMEGA 81569) που έφτασε για 4 περάσματα, πλύσιμο χωρίς πέρασμα με τον υπόλοιπο αφρό που είχε το πινέλο και αρκετό... πέταμα (μάλλον θα αρχίσω να εξάγω ποιοτικό αφρό στον γείτονα!). Προφανώς πρέπει να ελαττώσω το "φόρτωμα"
Μέχρι σήμερα ήταν το ποιοτικότερο ξύρισμα, 3 περάσματα WTG και το πρώτο μου XTG στο 4 πέρασμα (εξαίρεση ο λαιμός που τολμώ μόνο WTG λόγω ευαισθησίας) και το πρώτο μου BBS !!!
Περήφανος... για την επιτυχία μου ανεβάζω και μια φώτο του σημερινού set-up
γένια (ούτε) 24 ωρών (αλήθεια υπάρχει κανένα pre-preshave για... γρηγορότερη ανάπτυξη τρίχας και να δικαιολογούμε έτσι το "γένια 12 ωρών" :bigsmilie )
SOC 2-band badger
Proraso (white) ss
ED-89 lbl + Personna Super (#2)
ASL Proraso (green)
Τελικά η δημιουργία απίθανου αφρού είναι ευκολότερη υπόθεση από... πυρηνική φυσική, εκεί καταλήγει αρχάριος στο ΠΞ στο δεύτερο μόλις ξύρισμα του μετά τη μετάβαση από OMEGA 81569 σε SOC 2-band.
Το λευκό Proraso με το OMEGA 81569 θεωρούσα ότι ήταν σχεδόν scentless, με το νέο πινέλο το μπάνιο γέμισε "λουλουδο-τσαγίλα", ανοιξιάτικο και ευχάριστο άρωμα τελικά αυτό το ... scentless!
Ο αφρός ήταν τόσο πλούσιος και πυκνός (με ποσότητα "φορτώματος" κατά εκτίμηση τόση όσο για 2 περάσματα με OMEGA 81569) που έφτασε για 4 περάσματα, πλύσιμο χωρίς πέρασμα με τον υπόλοιπο αφρό που είχε το πινέλο και αρκετό... πέταμα (μάλλον θα αρχίσω να εξάγω ποιοτικό αφρό στον γείτονα!). Προφανώς πρέπει να ελαττώσω το "φόρτωμα"
Μέχρι σήμερα ήταν το ποιοτικότερο ξύρισμα, 3 περάσματα WTG και το πρώτο μου XTG στο 4 πέρασμα (εξαίρεση ο λαιμός που τολμώ μόνο WTG λόγω ευαισθησίας) και το πρώτο μου BBS !!!
Περήφανος... για την επιτυχία μου ανεβάζω και μια φώτο του σημερινού set-up
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καθάρισμα προσώπου με σαπούνι Body Series της Amway
TOBS presave oil sandalwood
Muhle R89 Grande
Truefitt & Hill No10
Feather
Semogue Owners Club Bristle ash wood
Proraso green ASL
KORRES ASB
Η κρέμα είναι δειγματάκι του φίλου μου του Πέτρου και έκανε πολύ ωραία κρέμα.
Πρώτο ξύρισμα με Feather. Τα πήγαμε πολύ καλά οι δυο μας. :dance
TOBS presave oil sandalwood
Muhle R89 Grande
Truefitt & Hill No10
Feather
Semogue Owners Club Bristle ash wood
Proraso green ASL
KORRES ASB
Η κρέμα είναι δειγματάκι του φίλου μου του Πέτρου και έκανε πολύ ωραία κρέμα.
Πρώτο ξύρισμα με Feather. Τα πήγαμε πολύ καλά οι δυο μας. :dance
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Καλησπέρα,
24 ωρών περίπου,
EJ DE89 barley
Feather #6
SOCSE 2012
Musgo Real classic scent
Bowl Lathering
ASB Gillette Moisturiser
Eau Sauvage EDT σε λίγο ...πρίν την έξοδο :whistle
(αλλαγή λεπίδας αύριο, μάλλον μπορεί να πιάσει και 9 και 10 καλά ξυρίσματα αλλά
...ΟΚ να βάλουμε και καμμιάν άλλη)
Με έχετε βάλει στο λούκι με αυτή την Νο 10 όσοι την έχετε....μόλις τελειώσει καμμιά ToOBS ή άλλη,
τη μπουμπούνισα... :devil
24 ωρών περίπου,
EJ DE89 barley
Feather #6
SOCSE 2012
Musgo Real classic scent
Bowl Lathering
ASB Gillette Moisturiser
Eau Sauvage EDT σε λίγο ...πρίν την έξοδο :whistle
(αλλαγή λεπίδας αύριο, μάλλον μπορεί να πιάσει και 9 και 10 καλά ξυρίσματα αλλά
...ΟΚ να βάλουμε και καμμιάν άλλη)
Με έχετε βάλει στο λούκι με αυτή την Νο 10 όσοι την έχετε....μόλις τελειώσει καμμιά ToOBS ή άλλη,
τη μπουμπούνισα... :devil
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Omega 49
Palmolive stick
EJ89
Supermax stainless(3)
Prorso green
Από τις φορές που χρησιμοποιείς προιόντα που σου αρέσουν,αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.Δεν ξέρω αν φταίγαν τα ωροσκόπια,αν έπρεπε το πρόσωπο να ηρεμήσει ακόμα μια μέρα ή κάτι άλλο,αλλά έχω κάνει πολύ καλύτερα ξυρίσματα.Δεν βαριέσαι,θα το ξαναπετύχω.Καλά να'μαστε.
Palmolive stick
EJ89
Supermax stainless(3)
Prorso green
Από τις φορές που χρησιμοποιείς προιόντα που σου αρέσουν,αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.Δεν ξέρω αν φταίγαν τα ωροσκόπια,αν έπρεπε το πρόσωπο να ηρεμήσει ακόμα μια μέρα ή κάτι άλλο,αλλά έχω κάνει πολύ καλύτερα ξυρίσματα.Δεν βαριέσαι,θα το ξαναπετύχω.Καλά να'μαστε.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- stelakis1914
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Omega 10290
La Toja shaving stick
Muhle R41 (2011)
Astra Superior Platinum
Thayers medicated superhazel
Mennen ASL
Το La Toja πρέπει να περιέχει κάποιο συστατικό που μου δημιουργεί πρόβλημα. Στο παρελθόν ένιωθα κάποιο κάψιμο στο σημείο που βρίσκεται το μουστάκι αλλά στο τελευταίο ξύρισμα η κατάσταση επιδεινώθηκε. Το κάψιμο έφτασε αυτή την φορά στην περιοχή των ζυγοματικών και μετατράπηκε σε μια ήπια φλεγμονή που ώρες μετά δεν λέει να υποχωρήσει.
Το αίσθημα του καψίματος σε συνδυασμό με τον ζεστό καιρό έκανε το πρόσωπο μου να μοιάζει με αυτό ενός μεθυσμένου άγιου Βασίλη. Η διάθεση μου χάλασε από νωρίς σήμερα...
Το La Toja αποσύρεται οριστικά από το rotation. Δεν θα μου λείψει και πολύ...
La Toja shaving stick
Muhle R41 (2011)
Astra Superior Platinum
Thayers medicated superhazel
Mennen ASL
Το La Toja πρέπει να περιέχει κάποιο συστατικό που μου δημιουργεί πρόβλημα. Στο παρελθόν ένιωθα κάποιο κάψιμο στο σημείο που βρίσκεται το μουστάκι αλλά στο τελευταίο ξύρισμα η κατάσταση επιδεινώθηκε. Το κάψιμο έφτασε αυτή την φορά στην περιοχή των ζυγοματικών και μετατράπηκε σε μια ήπια φλεγμονή που ώρες μετά δεν λέει να υποχωρήσει.
Το αίσθημα του καψίματος σε συνδυασμό με τον ζεστό καιρό έκανε το πρόσωπο μου να μοιάζει με αυτό ενός μεθυσμένου άγιου Βασίλη. Η διάθεση μου χάλασε από νωρίς σήμερα...
Το La Toja αποσύρεται οριστικά από το rotation. Δεν θα μου λείψει και πολύ...
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Καλημερα σας και Καλη Κυριακη
- Προετοιμασια ντους με Klar's Gentlemen's soap (.. η Αριστοκρατς..)
- Alpa Windsor preshave lotion
- Merkur 41c
- Bolzano Inossidabile
- Kent Infinity Silvertex
- Μενουνος "cool water"
- Korres balm
Με Bolzano ειχα ξυριστει και περσι με Tech μηχανες. Γλυκια λεπιδα που σου αφηνει την αισθηση του "καλοκατασκευασμενου", θα την εχω υποψη μου συντομα που θα δοκιμασω σαβετα.
Για το πινελο δεν ξαναγραφω :-)
- Προετοιμασια ντους με Klar's Gentlemen's soap (.. η Αριστοκρατς..)
- Alpa Windsor preshave lotion
- Merkur 41c
- Bolzano Inossidabile
- Kent Infinity Silvertex
- Μενουνος "cool water"
- Korres balm
Με Bolzano ειχα ξυριστει και περσι με Tech μηχανες. Γλυκια λεπιδα που σου αφηνει την αισθηση του "καλοκατασκευασμενου", θα την εχω υποψη μου συντομα που θα δοκιμασω σαβετα.
Για το πινελο δεν ξαναγραφω :-)