Κύριοι ζητώ τα φώτα σας ως νέος κάτοχος ενός Chubby 2 Super Badger και πινέλου Simpson γενικότερα.
Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1) Μετά το 1ο πλύσιμο με Dettol, αν και λέει πως είναι αποστειρωμένο, το πινέλο αφέθηκε να στεγνώσει κοντά σε ανοιχτό παράθυρο για αρκετές ώρες, και εντόπισα μια μυρωδιά σαν υγρασίας/"απαρχή μουχλάς". Εν μέρει το καταλαβαίνω μιας και οι τρίχες είναι τόσο πυκνές που λογικά θέλει αρκετές ώρες (σε βιντεάκι άκουσα για 2 μέρες) αλλά τέτοιες οσμές έχω μάθει να τις συνδέω με μούχλα και προφανώς δε θέλω κάτι τέτοιο σε ενα δώρο των 200€. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή κάτι να συμβουλέψει?
2) Στο 1ο ξύρισμα, βλέποντας τις οδηγίες (παραθέτω εικόνα) που συνιστούν δημιουργία αφρού με κινήσεις βαψίματος και όχι κυκλικές στο πρόσωπο (που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα εγώ) για να διατηρηθεί το πινέλο, έκανα βάψιμο χωρίς όμως να μπορώ να κάνω τη μαρέγκα που μέχρι στιγμής έκανα. Βιντεάκια δείχνουν κάποιους (κυρίως Άγγλους) να κάνουν αφρό όπως συνίσταται, ενώ άλλους όπως κάνω εγώ. Η ερώτηση: πως πιστεύετε πως είναι προτιμότερο και κάποιος που κάνει τον 2ο τρόπο, έχει δει επιπτώσεις στο πινέλο?
Συγγνώμη αν κούρασα αλλά είμαι κάπως αγχωμένος καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά ακριβό δώρο.

Because when you're cool, the sun shines on you 24 hours a day.
--- Ηλίας ---