Το ξύρισμα της ημέρας : Μάιος 2017

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panagiotis_17
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 2046 times
Been thanked: 1395 times

Ποδηλατάδα και πολύωρη ε? Τι μου θύμισες τώρα... μετά την ισχυαλγία όμως πέρσυ το φθινόπωρο, τις αποφεύγω πλέον τις πολύωρες βόλτες.
Χθες το βράδυ άλλο ένα υπέροχο ξύρισμα, αν και λίγο πρόωρο, αφού δεν είχα κλείσει καλά καλά 3 ημέρες και το πλήρωσα με κάτι μικρά κοψιματάκια στο λαιμό.

Πινέλο : omega 49
Μηχανή : QShave
Λεπίδα : PolSilver Super Iridium #5
Shaving cream : Proraso για ευαίσθητες επιδερμίδες
After shave : Nivea sensitive

Η λεπίδα εξακολουθεί να μου δίνει απίθανα ξυρίσματα και αν και έχω ακόμα μερικές μάρκες που δεν τις έχω δοκιμάσει καθόλου, πιστεύω πως δύσκολα θα βρεθεί άλλη λεπίδα να με ικανοποιήσει τόσο. Πραγματικά απίθανη και με φοβερή αντοχή. Ήδη στο 5ο ξύρισμα και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Και η QShave που είναι η έκπληξη ξυρίζει επίσης φανταστικά αλλά με δύο μειονεκτήματα για εμένα:
1. Το βάρος της γίνεται αισθητό στο μισάωρο που διαρκεί η όλη διαδικασία του ξυρίσματος μου φαίνεται πια πως το χέρι μου κουράζετα να την κρατάει τόση ώρα (!!!)
2. Ο όγκος της μηχανής δυσκολεύει τις λεπτομέρειες (κάτω από την μύτη, δίπλα από τα αυτιά) και θέλει προσοχή για να τα πάρει όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18551 times
Been thanked: 15729 times

Δυστυχώς Δρ οι νεαρές γουστάρουν στην πλειοψηφία τους μούσι τζιχαντ και ξυρισμένη γάμπα :D... που πάει η νεολαία ?????
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Τρίτο σερί και τελευταίο ταξιδιωτικό.

Omega S-18
Palmolive stick
Gillette Tech
Kai #16-18
Barbon

Aν εξαιρέσω τη μηχανή,που είναι πολύ ήπια,όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ αξιόπιστα για το δρόμο.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Gillette Sensor excell
Men's Only 2014 Brush No 38/39
LEA Shaving Cream
Pinaud Clubman Afs

Εικόνα

Εικόνα

:hellas3
Γιάννης
stergios

Panagiotis_17 έγραψε: Και η QShave που είναι η έκπληξη ξυρίζει επίσης φανταστικά αλλά με δύο μειονεκτήματα για εμένα:
1. Το βάρος της γίνεται αισθητό στο μισάωρο που διαρκεί η όλη διαδικασία του ξυρίσματος μου φαίνεται πια πως το χέρι μου κουράζετα να την κρατάει τόση ώρα (!!!)
2. Ο όγκος της μηχανής δυσκολεύει τις λεπτομέρειες (κάτω από την μύτη, δίπλα από τα αυτιά) και θέλει προσοχή για να τα πάρει όλα καλά.
1. Αν σε κουραζει το πιο πιθανο ειναι να μη φταιει το βαρος αλλα ο τροπος που την πιανεις. Δωσε βαση εκει. :-)
2. Δοκιμασε να "μπαινεις" διαφορετικα στα σημεια που σε δυσκολευει η να ανασηκωνεις αν χρειαζεται μερος της λεπιδας. Θα το βρεις. Εγω ξυριζομαι καλα στο μουστακι αν και εχω ολιγον τι "γαλλικη" μυτη. :-) Εκτος αν πια εχεις τοσο αβολη φορα τριχας εκει.
Άβαταρ μέλους
Dr.Takero
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 6934 times
Been thanked: 7583 times

akis_peiraias έγραψε:Δυστυχώς Δρ οι νεαρές γουστάρουν στην πλειοψηφία τους μούσι τζιχαντ και ξυρισμένη γάμπα :D... που πάει η νεολαία ?????
Όχι! Μέγκα λάθος!
Οι πιπίνες βαρέθηκαν τους asexoual με μούσι και χαλάουα και γουστάρουν το παλαιό! Κάτι σαν το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο!
Η πιπίνα (η πονηρή), πλέον σκέφτεται ότι ο μπάρμπας (εμείς) δεν έχει ανάγκη να γίνει σαν τον Ομέρ Βρυώνη για να ξεχωρίσει από την πλέμπα. Γουστάρουν που είσαι λίγο παλαιός, που φοράς αντρικό παντελόνι με μονόχρωμο υποκαμισάκι, που μοιάζεις και λίγο του μπαμπά τους, που μιλάς και δεν ακούγονται οι λέξεις "άβολα", "yolo", "θεούλης", "μάνατζερ ράγκμπυ", "έκλαψα" (εννοούν το πολύ γέλιο) κλπ.
Μόλις δεις ότι η πιπίνα την άκουσε στέρεο με την ολντσκουλιά, φσσσσσσστ, χτυπάς σαν την κόμπρα! (και κλαις την χυλόπιτα!)
Let the music play
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
11
Has thanked: 32627 times
Been thanked: 34387 times

Εικόνα

Semoque.1305
ToOBS.sandalwood stick
Merkur.37c
Gillette.silver.blue
ToOBS.sandalwood asl

To 1305 μπορεί να μου αρέσει αισθητικά, αλλά μου έχει σπάσει τα :| (θου Κύριε) :">
Συμπεριφέρεται λες και η τρίχα του είναι αλειμμένη με λάδι... >:{
Δεν με πάνε τα πινέλα με βαμένη τρίχα μου φαίνεται...

Το σανδαλόξυλο, από τα πλέον αρρενωπά και διαχρονικά αρώματα, χειμώνα καλοκαίρι. 8)
Γιάννης
stergios

Μπροστα απ τα κρεβατια σας! Επιθεωρηση Παρασκευης! 8)
Ζεστο μπανακι με καραβακι, δοντακια, νυχακια, και εχουμε και λεμε! :happy-jumpyellow:

#Feather artist ss!
#Feather proguard!
#Haslinger μπεεεε!
#Semogue 1305!
#Myrsol emulsion pre shave!
#Proraso πρασινη asl!
#Κορρες καλεντουλα & panax(πανακεια=παν ακεομαι=θεραπευω τα παντα)

Εικόνα

Πρωτο ξυρισμα με σαβετα-φαλτσετα! Ηταν απ τα πραγματα που ηθελα απο πιτσιρικας! :romance-heartbeating: Ξεροσταλιαζα ο σπανος εξω απ τα κουρεια! :angry-banghead:
Εχω χεστει απ τη χαρα μου παιδακια! :banana-explosion: Οταν ξαναβρω τα λογικα μου, θα γραψω περι εντυπωσεων! :teasing-tease: Καλο απογευμα σ ολους!
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18551 times
Been thanked: 15729 times

Καλησπέρα στην παρέα!
✔ S.V Felce Aromatica
✔ Maggard synthetic brush
✔ Merkur 34c HD
✔ Perma Sharp super ( 2 )
✔ Vitos classica (με κρύσταλλους μενθόλης )
✔ Korres vetiver green tea and cedarwood
Απόλαψις! [ που είσαι ρε Μάχο? ]
Καλό ΣΚ σε όλους μας !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλησπέρα σας.!

~ Face Shop Home made
~ Parker - Variant
~ Gillette - Nacet Stainless
~ Dcshaving 24mm
~ Dimitri's - Bergamot
~ Thayers toner - Unscented
~ Osma - Baume Tradition

Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”