Σήμερα το πρωί:
-RazoRock BLACK HAWK Single Edge Razor
-Feather Artist Club Professional
-MWF
-Omega 00065
-Speick Men Active asl

Σήμερα δοκίμασα το νεοαποκτηθέν HAWK.Ήταν και η πρώτη φορά που ξυρίστηκα με SE.Η μηχανή αρχίζοντας το ξύρισμα απ' τις παρειές έδειχνε να μην γλυστράει επαρκώς.Ενυδάτωσα λίγο τον αφρό μου και συνέχισα.Η αίσθηση που είχα κατά το ξύρισμα ήταν πρωτόγνωρη.Kαμία σχεση με τις DE.Κατ' αρχάς το βάρος της.Πούπουλο,36γρ. Αυτό προσωπικά δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Τραχύτητα δεν αισθάνθηκα σε καμία φάση.Τελειώνοντας το πρώτο πέρασμα μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν χρειαζόταν δεύτερο.Παρόλα αυτά ολοκλήρωσα με δεύτερο πέρασμα κάθετα στη φορά των τριχών.Με το ξέπλυμα και το σκούπισμα έμεινα άναυδος .Τέτοιο βάθος ξυρίσματος και ούτε ίχνος ερεθισμού.Περνώντας τα χέρια μου απ' το πρόσωπο δεν έβρισκα τρίχα ούτε αντίθετα στη φορά των τριχών.Είναι σίγουρο ότι δεν είχα συνέχεια τη σωστή δραστική γωνία της μηχανής κατα το ξύρισμα, η οποία είναι διαφορετική απ' ότι στις DE. Συγκρατούμαι γιατί θέλω να κάνω κι άλλα ξυρίσματα για να έχω πληρέστερη άποψη.Εν κατακλείδι, είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά μου αυτή.Και σ' άλλα με υγεία!