Musgo Real glyce
LS Finest 20mm
Palmolive classica
Merkur 34c
Rapira platinum lux(#1)
ASL Brut
ASB 444,Nivea
Ανετος σημερα,εκανα αφρο στο προσωπο γιατι μου αρεσει.Το ξυρισμα πολυ καλο.Το Lux ειναι κοφτερο αλλα πολυ γλυκο.Ενα μικρο κοψιμο στη γναθο.Αλλα αισθανθηκα απο την αρχη ανετα με αυτο.Καποιοι το συγκρινουν με το Gillette silver blue.Το εχω και θα το δοκιμασω.Το κολλημα μου με το Musgo Real ειναι γιατι ειχε ο πατερας μου ενα ακριβως ιδιο με αυτο.Το ειχε και αυτος για προετοιμασια.Μου αρεσε να το μυριζω...Ιδια μυρωδια.Και κανει και δουλεια.
Merkur Futur
Astra sp (2 & πέταμα)
Semogue 830 (οχι , δεν ξεκόλλησε ακόμη ο θύσανος )
Saponificio varesino Tundra Artica ss
Saponificio varesino Tundra Artica asb
Λίγο του οτι δεν το κατέχω το face lathering , λίγο οτι η λεπίδα δεν ηταν όπως θα έπρεπε να ηταν δεν το πολυευχαριστήθηκα το ξύρισμα πάντα για τα στάνταρ των Varesino Σε γενικές γραμμές πάντως ηταν ενα αρκετά καλό ξύρισμα .
Έχοντας λάβει μόλις χθες το καινούργιο πακέτο με λεπίδες και after shave που είχα παραγγείλει αποφάσισα να αναρτήσω τον διαφορετικό συνδυασμό προϊόντων στο σημερινό μου ξύρισμα.
Φαένα Τριαντάφυλλο
Omega 10005
Parker 98r
Gillette Silver Blue (#2)
Φαένα Oriental Spicy ASL + Arko Cool ASC
Το software του σημερινού ξυρίσματος έχει μπει σε μια άτυπη αντί-wishlist. Είναι όλα στα τελειώματα και θα τα χρησιμοποιήσω τακτικά εφεξής με σκοπό να τελειώσουν μες στον Μάρτιο -και να έχω δικαιολογία για αγορές, που είναι δρομολογημένες λόγω Parker.