@AlexFocus
Πέρα από τα Rhodia, εκτιμώ πάααρα πολύ τα Leuchtturm1917 σε 120g. Επίσης γερμανικά (made in Taiwan).
Δοκίμασέ τα!
Οι πένες μου - τα μελάνια μου
- Γρηγόριος
- Γυμνάσιο

- 5
- Has thanked: 5559 times
- Been thanked: 8619 times
Kill the past, come back to life...
memento mori memento vivere 
- AlexFocus
- Γυμνάσιο

- 14
- Has thanked: 14069 times
- Been thanked: 8969 times
Στο pen store που αγοραζω εχει και Leuchtturm τα οποια μου εχουν προτεινει. Θα τα δοκιμασω σιγουρα καποια στιγμη. Παντως η ποιοτητα του χαρτιου παιζει πολυ μεγαλο ρολο.
Ford Focus MkII f/l 2008
- Midak
- Δημοτικό

- 5
- Has thanked: 2036 times
- Been thanked: 4044 times
- Midak
- Δημοτικό

- 5
- Has thanked: 2036 times
- Been thanked: 4044 times
- andreas
- Διαχειριστής

- 16
- Has thanked: 11783 times
- Been thanked: 12013 times
- Επικοινωνία:
Lamy Safary Creme...
Βασικά λέω ότι την αγόρασα γιατί όλοι λένε ότι είναι η γκόου του για καθημερινό γράψιμο.
Αλλά, η αλήθεια είναι μου άρεσε το χρώμα της...

Αλλά βρε παιδιά αυτή είναι πούπουλο, σαν να βαστάς τσόφλι από αράπικο φιστίκι. Ομολογώ πως με "χάλασε" λίγο η αίσθηση.
Νομίζω πως για αρχάριο μια πένα με λίγη αντίσταση θα ήταν καλύτερη δασκάλα. Να σε ζορίσει λίγο στο χέρι ώστε να μάθει το χέρι να μην ξεφεύγει.
Με αυτήν το χέρι είναι ανέμελο πάει όπου το πάει ο άνεμος. Δεν ξέρω αν σκέφτομαι ορθά.
Πάντως με δυσκολεύει στο να τιθασέψω το χέρι μου. Αν είναι καλό ή κακό θα φανεί στην πορεία.
Βασικά λέω ότι την αγόρασα γιατί όλοι λένε ότι είναι η γκόου του για καθημερινό γράψιμο.
Αλλά, η αλήθεια είναι μου άρεσε το χρώμα της...

Αλλά βρε παιδιά αυτή είναι πούπουλο, σαν να βαστάς τσόφλι από αράπικο φιστίκι. Ομολογώ πως με "χάλασε" λίγο η αίσθηση.
Νομίζω πως για αρχάριο μια πένα με λίγη αντίσταση θα ήταν καλύτερη δασκάλα. Να σε ζορίσει λίγο στο χέρι ώστε να μάθει το χέρι να μην ξεφεύγει.
Με αυτήν το χέρι είναι ανέμελο πάει όπου το πάει ο άνεμος. Δεν ξέρω αν σκέφτομαι ορθά.
Πάντως με δυσκολεύει στο να τιθασέψω το χέρι μου. Αν είναι καλό ή κακό θα φανεί στην πορεία.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα