ΙΝ / OUT Νέα προϊοντα - επικείμενες διακοπές παραγωγής
- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 32227 times
- Been thanked: 33921 times
Αν κάνει κανείς zoom πάνω στην φωτογραφία θα δει ότι το γράφει "tripled milled shaving soap"
Γιάννης
- captain_hx
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Έχει μερικές πληροφορίες στο Facebookστη σελίδα της εταιρείας. Η σειρά περιλαμβάνει σαπούνι, κρέμα προσώπου, aftershave, πινέλο και φαλτσέτα και είναι Special Edition. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 23 ή 24 Μαρτίου.
Added in 5 minutes 17 seconds:
Τηλέμαχε στο FB υπάρχουν και πληροφορίες για την αρωµατική πυραµίδα.
Για μένα το πινέλο είναι όλα τα λεφτά!!
Added in 5 minutes 17 seconds:
Τηλέμαχε στο FB υπάρχουν και πληροφορίες για την αρωµατική πυραµίδα.
Για μένα το πινέλο είναι όλα τα λεφτά!!
- Nomad
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
Τι επική συσκευασία είναι αυτή; Οπτικά πάντα. Μόνο που το βλεπω θέλω να το πάρω, αλλά δεν θα το πάρω!
Ξέρουν καλά τι κάνουν εκεί στη Varesino. Η αρωματική πυραμίδα του συγκεκριμένου είναι αυτή.
Νίκος
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2796 times
- Been thanked: 4710 times
Μόνο εγώ θεωρώ το κουτί αυτό kitch?
Βάλε ένα ωραίο αλουμινένιο κουτί με πρεσσαριστό το logo. Μαύρο με τόσο χρυσό?
Βάλε ένα ωραίο αλουμινένιο κουτί με πρεσσαριστό το logo. Μαύρο με τόσο χρυσό?
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Νώντας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Όπως έχω ξαναγράψει...
"Μας πήρανε χαμπάρι"
Να δείτε που το σαπουνάκι θα κάνει κανα 50άρικο
edit... Το πινέλο χτυπάει 200άρι !!!
"Μας πήρανε χαμπάρι"
Να δείτε που το σαπουνάκι θα κάνει κανα 50άρικο
edit... Το πινέλο χτυπάει 200άρι !!!
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Δε ξέρετε τί ωραία που νιώθω που το προσπερνάω και ...ξύνομαι ! Γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου πριν απο λίγους μήνες σε φάση "έτοιμος να χιμήξω" και τώρα που το σκέφτομαι δε μου άρεσα καθόλου.
Φυσικά το παραπάνω είναι προσωπική άποψη και δεν έχει καμία σχέση με κριτική πάνω στην φοβεροκαταπληκτικότητα της ειδικής φοβεροκαταπληκτικής περιορισμένης έκδοσης του SV
Φυσικά το παραπάνω είναι προσωπική άποψη και δεν έχει καμία σχέση με κριτική πάνω στην φοβεροκαταπληκτικότητα της ειδικής φοβεροκαταπληκτικής περιορισμένης έκδοσης του SV
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Nomad
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
Αν και είμαι μινιμαλ τύπος και απεχθάνομαι το κιτσαριό, για κάποιο λόγο δεν μου φαίνεται κιτς η συγκεκριμένη. Μ' αρέσει πάρα πολύ.
Όσο για τις τιμές, είναι απλά απαράδεκτες. Πάνε να βγάλουνε από τη μύγα ξύγκι. Όσο και να μου αρέσουν τα προϊόντα τους, καταντάει εξαιρετικά εκνευριστική η όλη φάση. Στρειτ με 250 ευρώ και γελάει το σύμπαν. Πινέλο με 200 ευρώ και γελάνε και τα παράλληλα σύμπαντα. Ας μη σχολιάσω τις τιμές των σαπουνιών γενικότερα. Είπαμε πιάσανε τη καλή, αλλά το ξέσκισαν το θέμα. Μου φαίνεται θα φάνε κανα πακέτο με την πολιτική που ακολουθούν και στο τέλος θα κλαίγονται. Θέλουν να κάνουν τα προϊόντα τους είδη πολυτελείας λες και πουλάνε κάτι το οποίο δεν υπάρχει ήδη σε αφθονία.
Δυστυχώς η ξαφνική επιτυχία σε κάνει να χάσεις τη μπάλα... Λίγοι έχουν τις ικανότητες, το χαρακτήρα και τη παιδεία ώστε να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις.
Όσο για τις τιμές, είναι απλά απαράδεκτες. Πάνε να βγάλουνε από τη μύγα ξύγκι. Όσο και να μου αρέσουν τα προϊόντα τους, καταντάει εξαιρετικά εκνευριστική η όλη φάση. Στρειτ με 250 ευρώ και γελάει το σύμπαν. Πινέλο με 200 ευρώ και γελάνε και τα παράλληλα σύμπαντα. Ας μη σχολιάσω τις τιμές των σαπουνιών γενικότερα. Είπαμε πιάσανε τη καλή, αλλά το ξέσκισαν το θέμα. Μου φαίνεται θα φάνε κανα πακέτο με την πολιτική που ακολουθούν και στο τέλος θα κλαίγονται. Θέλουν να κάνουν τα προϊόντα τους είδη πολυτελείας λες και πουλάνε κάτι το οποίο δεν υπάρχει ήδη σε αφθονία.
Δυστυχώς η ξαφνική επιτυχία σε κάνει να χάσεις τη μπάλα... Λίγοι έχουν τις ικανότητες, το χαρακτήρα και τη παιδεία ώστε να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις.
Νίκος
- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 10
- Has thanked: 30763 times
- Been thanked: 41683 times
Η σχετική ανάρτηση της εταιρείας στο fcb:
"4.2 formulation brings some interesting improvements to the Cosmo Shaving soap: a richer and denser foam, better slickness, an even better post shave and much more. The larch extract contained in this formulation is able to reduce the trans-epidermal water loss (TEWL), thus helping those skin types that tend to dryness. We also added a new vegetal compound, based on castor oil, that provides a lubricating action and helps the razor mechanical action."
και η φωτό
Διαθέσιμο από τις 24/3.
"4.2 formulation brings some interesting improvements to the Cosmo Shaving soap: a richer and denser foam, better slickness, an even better post shave and much more. The larch extract contained in this formulation is able to reduce the trans-epidermal water loss (TEWL), thus helping those skin types that tend to dryness. We also added a new vegetal compound, based on castor oil, that provides a lubricating action and helps the razor mechanical action."
και η φωτό
Διαθέσιμο από τις 24/3.
Ανδρέας, Μ.Δ.

-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Αα πες το έτσι φίλε ! Τότε αλλάζει το πράγμα.. 

Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2796 times
- Been thanked: 4710 times
Ναι βρε παιδια. Με τοσο ακριβα υλικα δικαιολογειται
:-D
Αμεσως να βαρεσουμε ολοι. Τι κακεντρεχεις που ειμαστε τελικα τσ τσ
:-D
Αμεσως να βαρεσουμε ολοι. Τι κακεντρεχεις που ειμαστε τελικα τσ τσ
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!