L'Οccitane Cade κρέμα / σαπουνι ξυρισματος

Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 652 times
Been thanked: 841 times

Απόστολε, αν και δεν είμαι ο καταλληλότερος να απαντήσω αφού τη χρησιμοποίησα μόλις μία φορά (και αυτή brushless), ωστόσο θυμάμαι πως δημιουργήθηκε ένα πολύ λεπτό στρώμα αφρού.
Δηλαδή η κρέμα άλλαξε την αρχική της υφή και μετατράπηκε σε ένα φιλμ αφρού μετά το μασάζ, (σε αντίθεση με την κρέμα του Κορρέ, η οποία διατήρησε την αρχική υφή της).

Με βάση αυτά που έγραψες προηγουμένως, τότε φαίνεται να κατατάσσεται στις περισσότερο στις "Lather"
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ναι. Σε ρώτησα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν η ίδια σύνθεση με αυτή που γνωρίζω - έχω δοκιμάσει παλιά.
Συγκριτικά με άλλα προϊόντα, είναι μια κακή Lather αλλά μια πολύ καλή Brushless κρέμα.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Μάλλον αυτή είναι η σωστότερη ταξινόμησή/αξιολόγησή της,
γιατί αν τη χαρακτηρίσουμε ώς κακό προϊόν νομίζω πως είναι κομματάκι άδικο...

Ομολογώ πως και το ομοίως και το ASB της ήταν πάρα πολύ καλό!

Θα ήθελα βέβαια να τη δοκιμάσω και σε συνδυασμό με το Pre shave oil της εταιρείας για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη

υ.γ. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, πως είναι ο σωστότερος τρόπος να χρησιμοποιείται ένα τέτοιο λάδι ? Αμέσως μετά από αυτό να βάζουμε την κρέμα ή να μεσολαβεί ζεστό νερό ?
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Να ανοιξεις, να ανοιξεις, γιατι ειναι ενδιαφερουσα ερωτηση! :cool4 :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Προτιμώ να το ανοίξεις εσύ, γιατί σας βλέπω να είστε έτοιμοι να αρχίσετε το δούλεμα με εμάς τους νέους... :cool4 :megagrin
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Επικοινωνία:

- Ερωτηση πρωτη:
Το κομβιο που γραφει "Αναζητηση" το εχεις προσεξει? :xp1
- Αλλη ερωτηση:
Στην κατηγορια "Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες", Ποιος ειναι ο τιτλος απο το δευτερο νημα? :megagrin

Φταιει ο μπαγλαμας που εκατσε και το εγραψε.. :dash :xp1 :beah2 :megagrin

ΥΓ1: Και υστερα εχεις παραπονο για το δουλεμα... :lachtot :megagrin
ΥΓ2: :dash
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Ρε σύ προφανώς και διάβασα το αντίστοιχο νήμα, αλλά είχα την ίδια απορία με το μέλος "Ελα Αλέκο", του οποίου η ερώτηση έμεινε αναπάντητη.

Δεν είναι και τόσο offtopic, αφού η κουβέντα αφορούσε τo λάδι της L'Occitane και αυτά που μου είπαν στο αντίστοιχο κατάστημα.
Οι υπάλληλοι εκεί υποστήριζαν πως δεν πρέπει να μεσολαβήσει νερό, εδώ κάποιοι λένε το αντίθετο.
Προσωπικά δεν ξέρω ποιό είναι το σωστό, αλλά εάν έκανα λάθος θα σβήσω το ποστ μου και θα το αναρτήσω στο σωστό σημείο.

υ.γ. : και μετά από όλα αυτά θα αυτομαστιγωθώ 30 φορές, αναφωνώντας : "δε θα ξαναγράψω offtopic, δε θα ξαναγράψω offtopic,...." :beah2 :lachtot

@ " Το κομβιο που γραφει "Αναζητηση" το εχεις προσεξει? "
Ορίστε, .....αυτά παθαίνεις όταν υποφέρεις από πρεσβυωπία και ξεχνάς τα γυαλιά σου.
Καλά μου είπε η μάνα μου να μου αγοράσει έναν ιμάντα για τα γυαλιά... :xp1 :megagrin
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Επικοινωνία:

Θελω να δω πως θα το σβησεις... :megagrin
Απο την αλλη, καταλαβαινεις πως οταν σας λεω "παιδια αν δεν βρειτε αυτο που ψαχνετε, ανοιχτε ΝΗΜΑ!" Τι ντρεπεστε?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Χρησιμοποίησα για 4η φορά σήμερα το σαπούνι της l'occitane. Μου έδωσε αρκετά βαθύ και άνετο ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα (με feather μάλιστα) αλλά κάτι δεν μου κάθεται. Λίγο το άρωμα του, λίγο η υφή του αφρού του... Είμαι και λίγο περίεργος. Μου αρέσει το rotation στα σαπούνια και τις κρέμες αλλά όταν νιώθω ότι έχω προϊόντα που μου κάθονται καλύτερα τότε κάνω rotation μόνο με αυτά και τα άλλα κάθονται στην άκρη (όπως κρέμα kaloderma και denim τις οποίες χρησιμοποίησα μόλις 2 + 1 φορές και έκτοτε τις έκρυψα στο ντουλάπι χώρια από τα υπόλοιπα ξυριστικά). Το l'occitane μάλλον θα το βάλω για ανταλλαγή καθώς δύσκολα θα το ξαναχρησιμοποιήσω όταν νιώθω ότι στα άλλα μπολάκια με περιμένουν tabac και cella (ακόμα και το valobra αραίωσα για χάριν αυτών των 2)
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Στον πρωτο που θα ποσταρει οτι ενδιαφερεται θα του χαρίσω το σαπούνι (χωρίς την μετταλικη συσκευασια φυσικά). Σαν ξεκινημα στο παραδοσιακο ξυρισμα κατι εκανε αλλα τωρα εχοντας πλεον ADP , Tabac ούτε να το δω δεν θελω. Οποιος λοιπον το θέλει...
Άρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”