Το ξύρισμα της ημέρας: 30.01.2011-05.02.2011
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Σε μογγολικη σελιδα?! :bigeek

- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
την σελιδα την βρηκα εγω μεσα απο αναζητηση φωτογραφιας.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Κοιτα να δεις που παλι θα ξεχνουσα να το γραψω... :dash
* Palmolive classic RC
* Skunky
* Gillette (New) Tech
* Supermax super stainless (3)
* Pitralon (CH) ASL
Σφυριζει... :megagrin
* Palmolive classic RC
* Skunky
* Gillette (New) Tech
* Supermax super stainless (3)
* Pitralon (CH) ASL
Σφυριζει... :megagrin

- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
- Σαπούνι Proraso
- Ξυριστική μηχανή ασφαλείας N.P.V. care
- Λεπίδα Bic Astor
- After save Axe
4 περάσματα στα περισσότερα σημεία, μετά το μαλάκωμα το προσώπου με ζεστό νερό. 1ο κατά τη φορά των τριχών, δεύτερο υπό γωνία 45°, τρίτο κάθετα στις τρίχες, 4ο 120-180° (ανάλογα το σημείο). Είχα στόχο σήμερα να πάρω ρίσκο και να δω πώς θα τα πάω με κόντρα ξύρισμα, το οποίο μου αφήνει πολλούς ερεθισμούς με τα ξυραφάκια συστήματος, οπότε το κάνω πολύ σπάνια.
Πήγε καλύτερα σε σχέση με τα ξυραφάκια συστήματος, αλλά μου άφησε πολλούς ερεθισμούς και 3 πολύ μικρά κοψίματα. Είχα δει ότι ερεθιζόμουν στο 3ο πέρασμα, αλλά ήθελα να δω πόσο καλά μπορώ να ξυριστώ, παίρνοντας ενσυνείδητα το ρίσκο του κοψίματος. Κάποια δύσκολα σημεία τα πέρασα κόντρα και μάλιστα πολλές φορές (με επάλειψη σαπουνιού πάντοτε με το πινέλο).
Δε θα έλεγα ότι μου αρέσει το αποτέλεσμα (ερεθισμοί γαρ), αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι νιώθω περισσότερη εξοικείωση με το ξυράφι ασφαλείας. Ήταν η πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα με δική μου δύναμη, αφού στην κόντρα έπρεπε να το σηκώσω προς τα πάνω (εκτός κι αν στεκόμουν ανάποδα :bigsmilie ).
Χρησιμοποίησα για δεύτερη φορά την ίδια λεπίδα Bic Astor και ήταν εμφανές ότι είχε μειωθεί η κοπτική της ικανότητα, ειδικά από τη μία πλευρά. Το πινέλο ακόμα μαδάει. :megagrin
Πάντως ευχαριστήθηκα το ξύρισμα.
- Ξυριστική μηχανή ασφαλείας N.P.V. care
- Λεπίδα Bic Astor
- After save Axe
4 περάσματα στα περισσότερα σημεία, μετά το μαλάκωμα το προσώπου με ζεστό νερό. 1ο κατά τη φορά των τριχών, δεύτερο υπό γωνία 45°, τρίτο κάθετα στις τρίχες, 4ο 120-180° (ανάλογα το σημείο). Είχα στόχο σήμερα να πάρω ρίσκο και να δω πώς θα τα πάω με κόντρα ξύρισμα, το οποίο μου αφήνει πολλούς ερεθισμούς με τα ξυραφάκια συστήματος, οπότε το κάνω πολύ σπάνια.
Πήγε καλύτερα σε σχέση με τα ξυραφάκια συστήματος, αλλά μου άφησε πολλούς ερεθισμούς και 3 πολύ μικρά κοψίματα. Είχα δει ότι ερεθιζόμουν στο 3ο πέρασμα, αλλά ήθελα να δω πόσο καλά μπορώ να ξυριστώ, παίρνοντας ενσυνείδητα το ρίσκο του κοψίματος. Κάποια δύσκολα σημεία τα πέρασα κόντρα και μάλιστα πολλές φορές (με επάλειψη σαπουνιού πάντοτε με το πινέλο).
Δε θα έλεγα ότι μου αρέσει το αποτέλεσμα (ερεθισμοί γαρ), αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι νιώθω περισσότερη εξοικείωση με το ξυράφι ασφαλείας. Ήταν η πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα με δική μου δύναμη, αφού στην κόντρα έπρεπε να το σηκώσω προς τα πάνω (εκτός κι αν στεκόμουν ανάποδα :bigsmilie ).
Χρησιμοποίησα για δεύτερη φορά την ίδια λεπίδα Bic Astor και ήταν εμφανές ότι είχε μειωθεί η κοπτική της ικανότητα, ειδικά από τη μία πλευρά. Το πινέλο ακόμα μαδάει. :megagrin
Πάντως ευχαριστήθηκα το ξύρισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξουρος την 01 Φεβ 2011, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Τρείς μέρες στη Θεσσαλονίκη, το set up περιελάμβανε:
πινέλο hjm pure badger, σαπούνι La Toja stick, μηχανή Gillette superspeed flare tip μαύρη, λάμα Gillette 7 o'clock πράσινη και ASB Korres.
Σήμερα επιστροφή με:
-πινέλο Vie Long mix
-σαπούνι Mama Bear's Spellbound Woods
-μηχανή Parker 89R
-λάμα Supermax super platinum
-ASL Old Spice Whitewater
πινέλο hjm pure badger, σαπούνι La Toja stick, μηχανή Gillette superspeed flare tip μαύρη, λάμα Gillette 7 o'clock πράσινη και ASB Korres.
Σήμερα επιστροφή με:
-πινέλο Vie Long mix
-σαπούνι Mama Bear's Spellbound Woods
-μηχανή Parker 89R
-λάμα Supermax super platinum
-ASL Old Spice Whitewater
Βαγγέλης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24726 times
- Been thanked: 7863 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Willst du eine Antwort auf deutsch, oder täusch ich mich? :megagrinSlur έγραψε:Stefanos έγραψε: Skunky
Was ist das ?
Πρώην βρομύλου.. Απλά είχε αργήσει να ξεβρωμίσει.
"Skunky" εκ του skunk

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
αρβανίτικα μιλάει κανείς; :megagrin
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)