Παιδιά εγώ παρέλαβα από Connaughtshaving την Ιταλική Floid 400 ml και την Pink aftershave D.R.Harris 150ml . Συμπεράσματα σε ότι αφορά την Floid μυρίζει όντως σαν παλιό κουρείο αλλά η μυρωδιά δεν σε ξετρελαίνει , καίει αρκετά μόλις την βάλεις. Σε ότι αφορά την Pink aftershave εχει πολύ λίγο αλκοόλ δεν καίει πολύ και μυρίζει λίγο πιο ωραία (σαν καραμέλα)
Πάντως σήμερα που έξανα στο HONDO (έχουμε γίνει λίγο γραφικοί με τη λόξα μας) εντόπισα την 4711 original after shave με πολύ ωραία μυρωδιά και δροσερή μόλις 8,5 Ε.
After Shave
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
if you have a great shave you have a great day
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
έλα ρε υπάρχει ακόμη η 4711; :lol: :lol: Δε το πιστεύω...Giannis έγραψε:Παιδιά εγώ παρέλαβα από Connaughtshaving την Ιταλική Floid 400 ml και την Pink aftershave D.R.Harris 150ml . Συμπεράσματα σε ότι αφορά την Floid μυρίζει όντως σαν παλιό κουρείο αλλά η μυρωδιά δεν σε ξετρελαίνει , καίει αρκετά μόλις την βάλεις. Σε ότι αφορά την Pink aftershave εχει πολύ λίγο αλκοόλ δεν καίει πολύ και μυρίζει λίγο πιο ωραία (σαν καραμέλα)
Πάντως σήμερα που έξανα στο HONDO (έχουμε γίνει λίγο γραφικοί με τη λόξα μας) εντόπισα την 4711 original after shave με πολύ ωραία μυρωδιά και δροσερή μόλις 8,5 Ε.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
Τελευταία δεν γράφω συχνά γιατί δεν βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Forum περίπου μια απάντηση το Μήνα. Θεωρώ ότι είμαστε τόσοι λίγοι που θα είναι πιο εύκολο να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά παρά να γράφουμε εδώ.
Πάντως έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα προϊόντα από τον Φεβρουάριο (Musgo Real,Pitralon,Floris 89 , Woods of Windsor, Rooney,Simpson) αλλά δεν γράφω γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Επειδή όμως έστω και λίγοι θα θέλετε να μάθετε παραθέτω τα ακόλouθα
ΦΘΗΝΑ (12-20ευρω)
MUSGO REAL : όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο φαίνεται καλή ποιοτικά αλλά κολλάει (θα το διαβάσετε και σε ξένα forums ) και το άρωμα δεν είναι συγκλονιστικό μάλλον προς παλιομοδίτικο.
PITRALON: ελαφρώς καλύτερη και σε σχέση ποιότητας τιμής αλλά και αυτή όχι κάτι το ιδιαίτερο
WOODS OF WINDSOR : Φθηνή μεν αλλά μην τρέξετε να την παραγγείλετε σίγουρα έχετε βάλει ωραιότερες κολόνιες.
ΑΚΡΙΒΑ (50 - 120ευρω)
FLORIS 89 : Κορυφαία με καταπληκτικό άρωμα αλλά πανάκριβη (56e η after shave 75 eη κολόνια) αξίζει η δοκιμή είναι άλλωστε η κολόνια του jamesBond από τον χρυσοδάκτυλο 8-)
ROONEY & SIMPSON πινέλα :Άλλη κλάση και καμία σχέση με κάποια που συζητάμε, απλά κορυφαία δεν υπολείπεται όμως και η taylor of old bond street (vulfix)
ART OF SHAVING UNCENTED και ROSE TRUMPER αρκετά καλές με πολύ πλούσιο αφρό ειδικά η πρώτη.
Ελπίζω να μην σας ζάλισα :?

Πάντως έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα προϊόντα από τον Φεβρουάριο (Musgo Real,Pitralon,Floris 89 , Woods of Windsor, Rooney,Simpson) αλλά δεν γράφω γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Επειδή όμως έστω και λίγοι θα θέλετε να μάθετε παραθέτω τα ακόλouθα

ΦΘΗΝΑ (12-20ευρω)
MUSGO REAL : όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο φαίνεται καλή ποιοτικά αλλά κολλάει (θα το διαβάσετε και σε ξένα forums ) και το άρωμα δεν είναι συγκλονιστικό μάλλον προς παλιομοδίτικο.
PITRALON: ελαφρώς καλύτερη και σε σχέση ποιότητας τιμής αλλά και αυτή όχι κάτι το ιδιαίτερο
WOODS OF WINDSOR : Φθηνή μεν αλλά μην τρέξετε να την παραγγείλετε σίγουρα έχετε βάλει ωραιότερες κολόνιες.
ΑΚΡΙΒΑ (50 - 120ευρω)
FLORIS 89 : Κορυφαία με καταπληκτικό άρωμα αλλά πανάκριβη (56e η after shave 75 eη κολόνια) αξίζει η δοκιμή είναι άλλωστε η κολόνια του jamesBond από τον χρυσοδάκτυλο 8-)
ROONEY & SIMPSON πινέλα :Άλλη κλάση και καμία σχέση με κάποια που συζητάμε, απλά κορυφαία δεν υπολείπεται όμως και η taylor of old bond street (vulfix)
ART OF SHAVING UNCENTED και ROSE TRUMPER αρκετά καλές με πολύ πλούσιο αφρό ειδικά η πρώτη.
Ελπίζω να μην σας ζάλισα :?
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11854 times
- Επικοινωνία:
Ε τώρα που βγαίνουνε και στον "αέρα" σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και άλλους φίλους.
Ελπίζω τότε να αλλάξεις γνώμη!
Σαφέστατα το φόρουμ δεν ασχολείται μόνο με το ξύρισμα, έχει και άλλα θέματα.
Αν έχεις και κάτι άλλο να προτείνεις ευχαρίστως να κάνουμε.
Το φόρουμ το έφτιαξα για να περάσουμε καλά αν έχεις κάποια ιδέα ρίξε την! και εγώ εδώ είμαι.
Θα δεις σιγά σιγά θα μας μάθουν και θα μπουν και άλλοι.
Είμαι σίγουρος πως δεν ήμαστε μόνο 20 άτομα που έχουμε το ίδιο "χόμπι".
Στο θέμα μας τώρα (για να μην με κρίνω of topic!).
Απ όλα αυτά που αναφέρεις να υποθέσω πως δεν υπάρχει κανένα εδώ κοντά μας για να το μυρίσουμε ε;
Ανδρέας
Το φόρουμ το έφτιαξα για να περάσουμε καλά αν έχεις κάποια ιδέα ρίξε την! και εγώ εδώ είμαι.
Απ όλα αυτά που αναφέρεις να υποθέσω πως δεν υπάρχει κανένα εδώ κοντά μας για να το μυρίσουμε ε;

Ανδρέας
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
OK Ανδρεα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
Τη FLORIS την εχουν τα Beautyworks και στο ΑΤΤΙΚΑ τα υπολοιπα ολα απο παραγγελιαandreas έγραψε:Ε τώρα που βγαίνουνε και στον "αέρα" σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και άλλους φίλους.
Απ όλα αυτά που αναφέρεις να υποθέσω πως δεν υπάρχει κανένα εδώ κοντά μας για να το μυρίσουμε ε;![]()
Ανδρέας
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
Έχοντας διαβάσει τους προλαλήσαντες, έχω να πω και εγω τα εξης.
Ολα μα ολα τα after shave του σουπερ μαρκετ ειναι για τα σκουπιδια. Πηγα στο φαρμακειο και πηρα το after shave balm της AVENE και ειδα μεγαλη βελτιωση
. Πολυ λιγότεροι ερεθιμοί και φαγούρα μόλις στα 3 πρώτα ξυρίσματα. Ευελπιστώ σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση εν ευθέτω χρόνο
.
Ολα μα ολα τα after shave του σουπερ μαρκετ ειναι για τα σκουπιδια. Πηγα στο φαρμακειο και πηρα το after shave balm της AVENE και ειδα μεγαλη βελτιωση

My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
ο φίλος μας μηδένισε όλους

My Ammo
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
χαχα! ο Γιάννης είναι όντως πολύ δυνατός, αλλά αν ρίξεις μια ματιά σε ξένα Forums θα δείς κάτι τύπους όπου πραγματικά θα μπορούσαν να ανοίξουν SuperMarket.....
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 39 times
Γεια σας παιδια ειμαι καινούριος στην παρέα.Θα ήθελα να ροτίσω απο τα after shave lotion proraso kai musgo real ποιο απο τα 2 είναι καλύτερο και σε ελληνικό μαγαζί που μπορώ να τα βρώ? υπάρχουν? ευχαριστώ πολύ!!