Αργοπορημένο ξύρισμα-έναρξη του ΣΚ. Βλέπετε είχε γενέθλια η αδερφούλα χθες, το παράκανα λιγάκι και σήμερα ψιλοσύρθηκα έξω απ’ το κρεβάτι:
- Naur Series Unscented pre-shave oil
- Fatip Classico Grande nickel plated, Dorco ST300 (2)
- Simpson Trafalgar T3
- Ethos Tortola
- Naur Series Unscented aftershave/balm
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσεις καλύτερα η προετοιμασία παρά με το πολύ καλό λάδι Naur του
@qsplan. Πλέον μπορώ να συνδυάσω το λάδι με ότι σαπούνι θέλω. Εξαίσια!
Πήρα από το Ethos Tortola το ένα τρίτο (
@qsplan,
@mgm, είναι κι αυτό καταπληκτικό, χίλια ευχαριστώ!). Με σχεδόν στεγνό το Τ3 άρχισα να φτιάχνω τον αφρό στο μπολ. Η bay rum βάση του δεν βγαίνει έντονα. Αντίθετα τα αρώματα πορτοκαλιού και μανταρινιού, μαζί με κάποια ακόμα που η μύτη μου δεν μπόρεσε να τα προσδιορίσει, έδωσε μια σαφή και πολύ ωραία μυρωδιά. Σίγουρα καλοκαιρινό άρωμα, απολαυστικό.
Τον αφρό τον έχτισα με την ησυχία μου, προσθέτοντας σταδιακά νερό μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα. Ethos είναι αυτό, δεν το βρίσκεις πάντα και παντού. Άφρισε πλούσια με την λίγη ποσότητα που έβαλα στο μπολ. Εξαιρετική προστασία, και σε συνδυασμό με το λάδι η γλίστρα πήγε στα σύννεφα. Τρία τυπικά χέρια και BBS χωρίς το παραμικρό. Θεσπέσια!
Το υπόλοιπο το έβαλα στο πρόσωπο μέχρι να καθαρίσω τα συμπράγκαλά μου.
Πλύσιμο το πρόσωπο, καλό σκούπισμα για να δω το τι θα δώσει το Naur aftershave/balm. Εξαιρετικό και αυτό. Μερικές σταγόνες ήταν αρκετές ν’ αφήσουν το δέρμα βελούδο χωρίς λιπαρότητα (κι έχω δέρμα τόσο λιπαρό που λερώνει).
Εξαιρετικό γύρισμα. Θα φτιάξω σήμερα κι έναν Mazagran καφέ. Μου έγινε εμμονή από το προηγούμενο ξύρισμα.
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάστε! Καλημέρα σε όλους, καλό Σαββατοκύριακο!