Καλημέρα στους Κυρίους!
Μετά από καιρό στα παλιά λημέρια!
Λόγω Black Sabbath αγόρασα κι εγώ μια
ΛΑΜΔΑ ΑΡΗΣ V2 την απλή και έναν ασβό silvertip από τη MUHLE.
Σε πρόσφατο ταξίδι στη Φλωρεντία βρέθηκα τυχαία στο κουρείο της MONDIAL. Πολύ ωραίο και στυλάτο αλλά δυστυχώς ήμουν κουρεμένος και ξυρισμένος

Έχασα μια ευκιρία να απολαύσω ιταλικό grooming
Στη βιτρίνα του είχε μερικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πινέλα αλλά πανάκριβα. Η Santa Maria del fiore με κράτησε και δεν αγόρασα ένα super badger που ζαχάρωνα. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα βρήκα το Muhle με ίδια παρόμοια λαβή, silvertip και πολύ φθηνότερο!
Έμεινα αξύριστος 4 ημέρες για να δοκιμάσω τη μηχανή.
SS BARRISTER COLOGNE RUSSE
Muhle silvertip (δεν θυμάμαι όνομα κλπ)
ΛΑΜΔΑ ΑΡΗΣ + Gillette Nacet
Asl BARRISTER COLOGNE RUSSE
Αν και δεν είμαι λάτρης των open comb (είχα μισήσει την R41) αγόρασα την ΛΑΜΔΑ λόγω της ομορφιάς της.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το κουτί και την ποιότητα της. Τα έχουν πει άλλοι ποιο γνώστες.
Το ξύρισμα ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ και σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι ξυρίζομαι με open comb. Γλυκιά, αποτελεσματική και καθόλου επικίνδυνη. Θα τη δοκιμάσω με γένια 2-3 ημερών για να δω αν θα είναι και τότε ήπια. Πραγματικά καλή η προσπάθεια του κατασκευαστή των ΛΑΜΔΑ.
Το
BARRISTER COLOGNE RUSSE το είχα άχτι από χρόνια και το αγόρασα πρόσφατα. Ωραίο, βαρύ, χειμωνιάτικο και λασπώδες όπως το έδαφος που αντιμετώπισε η στρατιά του Πάουλους στην πολιορκία του Στάλινγκραντ!
Το άρωμα πράγματι παραπέμπει στον Τσάρο. Η αρωματική παλέτα του δεν εκτιμήθηκε από τους προλετάριους παρτιζάνους, με τα γνωστά αποτελέσματα!
Μιας και λέμε για BARRISTER, έχω ένα θέμα με το
BARRISTER SPICE. Το έχω 2 χρόνια και έκανα ωραία λασπώδη ξυρίσματα! Πριν το ξύρισμα του έριχνα κρύο νερό βρύσης για να μαλακώσει. Πριν από 2-3 εβδομάδες του έριξα ζεστό νερό και όλο το σαπούνι έγινε μια λάσπη που ακόμα δεν έχει στεγνώσει/σκληρύνει. Μάλλον το κατέστρεψα. Έχει άλλος την ίδια εμπειρία;
Εις το επανιδείν!