1,2,3... και ξεκινάμε!
-
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 4447 times
- Been thanked: 2507 times
- It’s my birthday
Ότι βίντεο και αν έχω δει και ότι και αν έχω διαβάσει εδώ πάντα ξεκινάμε με μεγαλύτερη ρύθμιση και στην συνέχεια πέφτουμε! Αυτό εφαρμόζω και εγώ! Και αν όχι να κατεβάσω ρύθμιση ίσως την αφήσω στην ίδια! Και αυτό γίνεται γιατί στο πρώτο χέρι η τρίχα είναι μεγαλύτερη και η ανάγκη για την αποτελεσματικότητα - επιθετικότητα είναι και αυτή μεγαλύτερη! Στο δεύτερο , τρίτο και ούτω καθεξής χέρι που θα έχει φύγει ο μεγάλος όγκος της τρίχας η ανάγκη μειώνεται! Έτσι κατεβαίνει και η ρύθμιση για να μειωθούν και οι πιθανότητες ερεθισμών!
-
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 1221 times
- Been thanked: 314 times
Το αντίθετο ισχύει.
Απο ψηλα ξεκιναμε και για κοντρα κατεβαινουμε.
Απο ψηλα ξεκιναμε και για κοντρα κατεβαινουμε.
Νίκος
- nikos55
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 3487 times
- Been thanked: 4330 times
Αυτό είναι το πλεονέκτημα των ρυθμιζόμενων μηχανών, να καταβάζεις ρύθμιση μετά το 1ο πέρασμα,
Φαντάζομαι ότι εννοούν (στο ξένο forum)ότι όταν ξεκινάς με μια ρυθμιζόμενη διαλέγεις χαμηλές ρυθμίσεις για να την γνωρίσεις και στα επόμενα ξυρίσματα (όχι περάσματα) ανεβαίνεις.
Η 1η μου μηχανή ήταν η Parker Variant (αντίγραφο της Progress). Στην αρχή πήγαινα #1, #1, #1 για να γνωρίσω την μηχανή και τις λεπίδες. Την επόμενη φορά διάλεγα πιό κοφτερή μέχρι να βρώ την κατάλληλη για την ρύθμιση!
Σήμερα θα διάλεγα #4, #3, #2 ή #3, #2,5, #2 ανάλογα με το πόσες μέρες είναι τα γένια. Η Variant πάει μέχρι το #5 και μάλλον είναι λίγο πιό επιθετική από την Progress.
Διάλεξες καλή μηχανή και όταν αναζητήσεις κάτι καλύτερο, θα την κρατήσεις. Καλό είναι να υπάρχει στο οπλοστάσιο μια ρυθμιζόμενη!
Φαντάζομαι ότι εννοούν (στο ξένο forum)ότι όταν ξεκινάς με μια ρυθμιζόμενη διαλέγεις χαμηλές ρυθμίσεις για να την γνωρίσεις και στα επόμενα ξυρίσματα (όχι περάσματα) ανεβαίνεις.
Η 1η μου μηχανή ήταν η Parker Variant (αντίγραφο της Progress). Στην αρχή πήγαινα #1, #1, #1 για να γνωρίσω την μηχανή και τις λεπίδες. Την επόμενη φορά διάλεγα πιό κοφτερή μέχρι να βρώ την κατάλληλη για την ρύθμιση!
Σήμερα θα διάλεγα #4, #3, #2 ή #3, #2,5, #2 ανάλογα με το πόσες μέρες είναι τα γένια. Η Variant πάει μέχρι το #5 και μάλλον είναι λίγο πιό επιθετική από την Progress.
Διάλεξες καλή μηχανή και όταν αναζητήσεις κάτι καλύτερο, θα την κρατήσεις. Καλό είναι να υπάρχει στο οπλοστάσιο μια ρυθμιζόμενη!