MDC Fougere
Yaqi 2band 24mm Robin
Muhle Rocca R94 V4
Muhle #1
Speick
Καλησπέρα Gentlemen.
► Εμφάνιση spoiler
Προχθεσινό απογευματινό ξύρισμα, που το ανεβάζω γτ ήταν η πρώτη μου επαφή με το Mdc. Χρειάστηκε η ελάχιστη αυτή ποσότητα στο σκατλ, που βέβαια δεν ξερω κατά πόσο είναι διακριτή στην φώτο, για 3 χέρια συν μποτέ. Με δεδομένο πόσο αφρό εγκλωβίζει κ δεν αποδίδει παρά μόνο με στύψιμο το 2b Yaqi, όπως ίσως κ καθε 2Β της Yaqi, τοτε τα 50gr φτάνουν για εναν σκασμό ξυρίσματα με κάποιο συνθετικό ή κ 2Ββτης Yaqi στην τελική. Άρωμα, όπως το είχα γράψει, φέρνει πολύ στο Τhe Dead Sea Razorock, αλλά βγάζει κ άλλες νότες που το κάνει πιο ενδιαφέρον ναούμ. Ξυριστικές ιδιότητες αρκετά καλές, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Ίσως γτ ειμαι τρελαμενος ήδη κ ουτως ή άλλως δεν είμαι κανένας μετρ του λάδερινγκ. Με Αυτό που έφτιαξα στο σκατλ λοιπόν, τρόπο που δεν τον αλλαζω με την καμία με face για κανένα σαπούνι, πήρα ωραία γλίστρα κ προστασία για ένα απολαυστικό ξύρισμα. Νομίζω πως το ποστ ειναι το δυνατό του σημείο, καθώς την επομενη μερα ξυπνησα με ωραιότατο προσωπάκι, κάτι που προσωπικά αντιλαμβάνομαι σαν ποστ, παρότι δεν μπορώ να το απομονώσω από την επίδραση του άφτερ σέιβ, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το για μένα κορυφαίο Soeick. Επειδή ίσως προβληματίζουν τα ~29€ για 50gr, πιθανολογώ πως φτάνουν για περισσότερα ξυρίσματα από τα 250ml του The Dead Sea που προανέφερα. Μια απόδειξη που βαραίνει τον κληρονόμο του den μου, που θα αφησω εκτός από τα σαπούνια κ μια λίστα με αριθμό ξυρισμάτων ανά σαπούνι. Η πρώτη γενικα δοκιμή για την λεπίδα της Muhle, ηταν μια αποκάλυψη σε συνδυασμό με την Rocca. Αισθηση βουτυρενια κ φουλ κοφτερή.
Εν ολίγοις τέλειο απολαυστικό ξύρισμα.